25.7.14

Hoffman: Miten käsittelen ilkeää ex-miestäni?

MITEN KÄSITTELEN ILKEÄÄ EX-MIESTÄNI?
How Do I Deal with My Mean Ex-Husband?
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
23.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, olen nyt eronnut, käytyäni läpi kolmen vuoden prosessin, missä ex-mieheni taisteli kanssani koko ajan. Ei siksi, että hän halusi pysyä naimisissa, vaan uskoakseni siksi, että se olisi vain mahdollisimman vaikea. Hän ei voi enää tavata 5- ja 7-vuotiasta lastamme, koska hän ryyppää ja sammuu heidän ollessaan hänen luonaan. Hän lähettää minulle hyvin ilkeitä sähköposteja, miten olen huono äiti ja kamala ihminen, ja lapseni pelkäävät häntä eivätkä halua puhua hänelle tai tavata häntä. Miten voin olla neutraali hänen energiansa suhteen ja suojella lapsiani häneltä?

Jenniferin vastaus:
Minusta pääseminen pois tästä avioliitosta ja hänen luotaan on juhlan aihe. Mitä lastesi suojelemiseen tulee, niin he ovat kertoneet sinulle, etteivät halua nähdä häntä, eikä hän tee siitä mahdollista, joten älä murehdi asiaa. Sinun ei tarvitse lukea hänen sähköpostejaan ja voit poistaa ne, vaikka luulen sinun lukevan ne siinä toivossa, että jonain päivänä hän muuttuu ja alkaa olla mukava sinulle. Tässä on paljon karmaa - luulen, että tiedät sen - etkä paranna sitä olemalla mukava hänelle.

Tämän kaltaisissa hyvin intensiivisissä karmasuhteissa on aina mukana kosto, minkä vuoksi hänen kanssaan on mahdotonta olla tekemisissä. Tiedät, että on karmaa, ja yrität parantaa sen olemalla kiltti ja rakastava, mutta karmaoppitunnissa ei ole kyse siitä - siinä on kyse voimaantumisesta ja olemisesta sallimatta hänen negatiivisuutensa, vihansa ja pelkonsa tuhota itseäsi. Samaan aikaan kun sinä et ymmärrä, miten hän voi vastata ystävällisyyteesi niin suurella vihalla, niin hän ei ymmärrä, miksi et ole hajonnut, kuollut tai antanut periksi, vaikka hän lähettää niin paljon negatiivisuutta sinulle.

Hän jatkaa tällaista käyttäytymistä, koska hän ylläpitää energiaa voimaantumisoppitunnillesi, kunnes lakkaat taistelemasta ja yrittämästä todistaa hänelle, että hän voi olla mukava. Hän voisi tehdä tuon valinnan, mutta hän ei tee sitä tässä elämässä. Näin voimakkaita ja tuhoavia karmaoppitunteja kohdatessa uskomme, että voimme rakastaa jonkun parantumaan, transformoitumaan ja eheytymään. Mutta se ei tavallisesti ole oppitunti, mikä meidän on opittava. Sen sijaan se on meille tilaisuus voimaantua kunnioittamalla toisten valintoja, mitä tahansa ne ovat. Sinä olit tilaisuus elää erilaisessa energiassa, mutta hän ei halua tehdä sitä. Lakkaa siis yrittämästä pakottaa häntä "näkemään valo" ja anna hänen elää pimeydessään, missä hänellä on mukavaa.

Lapsesi valitsivat kummankin vanhempansa, sinut ja hänet, koska heillä oli opittavia oppitunteja teiltä kummaltakin. Hän ei ole "vahinko", vaan hän on heidän isänsä, koska heidän täytyy ymmärtää hänen energiaansa, mitä sinä et voisi opettaa heille. He eivät halua nähdä häntä, joten älä pakota heitä. Sitten kun he ovat paljon vanhempia, he voivat muodostaa suhteen hänen kanssaan, jos päättävät niin. Lakkaa lähettämästä tällä erää hänelle energiaa pelkosi ja katumuksesi kautta, anna avioliittosi olla ohi, huolehdi lapsistasi ja ole kiitollinen, että olit tällä kertaa riittävän vahva, ettei hän pystynyt tuhoamaan sinua, mikä on tapahtunut monta kertaa menneisyydessä.

Ja tarkkaile omaa energiaasi, jotta teet tilanteen helpommaksi lapsillesi, koska he ovat hyvin herkkiä energiallesi. Ole onnellinen, naura heidän kanssaan, luo iloa elämäänne ja lakkaa olemasta surullinen. Siirryt eteenpäin ja löydät uuden suhteen, joka on rakastava, voimaannuttava, tukeva, lempeä ja vapaa karmaoppitunneista.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.