1.8.14

Hoffman: Itserakkaus - Uuden Maan kulmakivi


ITSERAKKAUS - UUDEN MAAN KULMAKIVI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
27.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Aloitetaanpa siitä, mitä olette ikävöineet aioneita - uuden maan rakkaus ja ilo. Kuitenkin unohdatte tai sivuutatte jatkuvasti uuden maan perusrakennusmateriaalin - itsenne rakastamisen.

Tietysti uskotte rakastavanne itseänne - ja kenties rakastattekin tietyssä määrin. Mutta rakastatteko kehoanne, tunteitanne, olemistanne? Vai onko tuo rakkaus kyllästetty lauseilla: "En ole riittävän fiksu. En ole riittävän hoikka. En ole riittävän terve." tai millä tahnansa muulla lauseella, mikä kertoo teille ja muille, että rakkautenne rajoittuu siihen, minkä kulttuurinne määrittelee täydelliseksi?

Itseä rajoittava puheenne perustuu siihen, minkä opitte ja hyväksyitte aiemmassa 3D-maailmassanne, ja sillä on vähän tekemistä sen kanssa, kuka olette nyt.

Näin on syystä, minkä vain sinä tiedät - tai ainakin tiesit. Sinä olet sinä syistä, joita et ehkä vielä ymmärrä, mutta tulet ymmärtämään. Ja hämmästyt, sitten kun opit, miten osuvasti suunnittelit oman olemuksesi.

Kenties olet kyllästynyt lukemaan tai kuulemaan sellaisia fraaseja kuin: "Rakasta itseäsi". Mutta tiedä, että siihen saakka kunnes todella teet sen - et pelkästään sano rakastavasi, vaan todella rakastat - et voi saada ja saa täysin uuden maan rooliasi.

Suurimmassa osassa huolista uuden maan roolisi määrittelyssä on kyse enemmän egosta kuin aidosta itsestäsi.

Kenties olet eri mieltä. Haluat pelastaa maailman tai auttaa maailmaa siirtymään uudelle maapallolle. Halu mikä ei eroa mistään huolehtijaroolista. Kyse on vain suuremmasta asteikosta.

Et voi pelastaa hukkuvaa uimaria, jos et osaa uida. Samalla tavalla et voi esittää täysin uuden maan rooliasi, jos et ymmärrä ja/tai hyväksy itseäsi.

Kenties jos toivot riittävän kovasti, pudotat painoa, voitat lotossa tai löydät kumppanin. Kaikki toiveet kertovat, ettet ole kokonainen itsessäsi.

Tämä on tosiaan aikaa alkaa toteuttaa unelmiasi. Mutta nuo unelmat on selkeytettävä. Tulevatko ne 3D-egostasi vai sydämestäsi? Niin se on, että sinun täytyy ymmärtää täysin itseäsi, ennen kuin hyväksyt nuo unelmat.

Kenties tällainen ajatus suututtaa sinua. Miksi sinun täytyy tehdä mitään hyväksyäksesi unelmasi ja ilosi? Se on totta. Mutta jos hyväksyt unelmasi 3D-itseinho-olemuksestasi, nuo unelmat eivät merkitse pian mitään sinulle tai uudelle maalle.

On aika todella rakastaa itseäsi - karvoineen päivineen. Loit olemuksesi kaikilla niillä vaikeuksilla, jotka ovat olleet osa 3D-elämääsi syystä. Salli itsesi hyväksyä se. Ja salli itsesi sitten hyväksyä, että ymmärrät syyn melko lähitulevaisuudessa.

Mutta keskity nyt itsesi rakastamiseen ja loppu loksahtaa paikoilleen.

Kenties et tiedä, miten rakastat paremmin itseäsi. Olet yrittänyt hoivata itseäsi. Olet lakannut huolehtimasta niistä, jotka näyttävät aina vaativan huolenpitoa. Et kuitenkaan pidä kehostasi, älykkyystasostasi, samanmielisten ystävien puutteesta jne. Kaikki indikaattoreita, että osasi eivät ole täydellisiä tai oikeita nykymielipiteesi mukaan.

Pysähdy ja pyydä sisäiseltä olemukseltasi apua.

Vaikka ymmärrätkin itserakkauskäsitteen, sinulla on vaikeuksia soveltaa sitä. Pyydä apua viisaalta sisäiseltä olemukseltasi. Kenties haluat kysyä mitä ja miksi: "Mitä en rakasta itsessäni ja miksi?" Kenties haluat pyytää pelkästään apua ja sallit tuon avun ohjata sinua.

Tiedä vain, että on universumien lahjojen aika uudelle olemuksellesi - olemukselle mikä ei voi kehittyä täysin, ennen kuin rakastat itseäsi.

Nyt on niitä, jotka väittävät, että tällainen lupaus on taas uusi porkkana uuden maan elämässänne. Se ei ole totta.

Saatte nämä lahjat riippumatta siitä, rakastatteko itseänne täydellisemmin kuin nyt vai ette. Erona on, että nuo lahjat ovat ego- eivätkä itserakkauspohjaisia.

Sinun ei tarvitse asua pahvihökkelissä todistaaksesi, että olet rakkauden arvoinen. Vaadi sen sijaan kartanosi, jos se on sitä, kuka olet uudessa olemuksessasi. Sillä olet kieltänyt itseltäsi aidot unelmasi aioneita vaatimalla niitä asioita ja ihmisiä, jotka kulttuuri päätti oikeiksi sinulle.

On viimeinkin aika vaatia ne lahjat, jotka ovat oikeita sinulle - lahjat jotka julistit tärkeiksi, ennen kuin astuit maan päälle tässä elämässä. Ja vain sinä tiedät, mitä nuo lahjat ovat. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.