7.6.12

Mrkich: Planeetta-asetelmia, pimennyksiä ja transiitteja - voi hyvänen aika!

Kesäkuun kuukausivisioita
PLANEETTA-ASETELMIA, PIMENNYKSIÄ JA TRANSIITTEJA - VOI HYVÄNEN AIKA!

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
4.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme tällä hetkellä planeetta-asetelmien keskellä, jotka sinkoavat meidät ennenkuulumattoman evoluutiokiihtymisen pyörremyrskyyn ja samanaikaisesti jättävät monet meistä kirjaimellisesti selälleen siitä seuraavan puhdistumisprosessin seurauksena. Tätä puhdistumista tapahtuu nopeammin ja syvemmällä tasolla, mitä olemme tähän saakka kokeneet. Siihen ei liity sivutolkulla päiväkirjan pitämistä tai itsensä viemistä lähimmälle parantajalle. Se tapahtuu luonnostaan energiakehon, fyysisen kehon, solujen, DNA:n ja elämän joka osaan - olemme siitä tietoisia tai emme, olemme siihen valmiita tai emme.

Tämä kaikki tapahtuu asetelmien "täydellisen myrskyn" vuoksi, kuten ovat ennustaneet tapahtuvan Mayat, Amerikan alkuperäisasukkaat ja muut muinaiset ja modernit viisauden pitäjät. Tämä myrsky on äärimmäisen positiivinen vaihe evoluutiossamme, kuitenkin se on myös haastava samalla tavalla, kuin mikä tahansa merkittävä hyppy vaiheesta toiseen elämässämme voi olla. Se vaatii uuden tason kypsyyttä, uuden tason vastuuta ja uuden tason tiedostamista, minkä laukaisee nousemisemme uudelle tietoisuustasolle, tarkoituksena kokea uusi todellisuustaso.

Kun Maa kokee asetelman toisensa jälkeen, se on kuin pallo flipperissä - ping, ping, ping, ping - ja jokainen asetelma/kontakti avaa oven tai portaalin, mikä päästää kosmisen/galaktisen energiasyöksyn tulvimaan planeetalle - energian mihin meillä ei ole ollut pääsyä ainakaan 26000 vuoteen, jos ei pidempään aikaan. Aivan kuten hedelmäpelissä, joskus olet onnekas ja saat muutaman omenan samaan riviin tai muutaman diagonaalisesti. Tämä "täydellinen myrsky" vastaa omenien tulemista joka tilaan joka suunnasta! Ding, ding, ding, ding, ding!! Se on kaikkien jättipottien jättipotti - niin valtava itse asiassa, ettemme voi mitenkään käsittää tällä hetkellä, mitä se merkitsee meille.

Kuvittele massiivinen aalto, mikä syöksyy rannalle ja vetää mereen kuormakaupalla jätteitä. Se syöksähtelee edestakaisin uudestaan ja uudestaan, toistaen prosessia, kunnes lopulta se loppuu ja on hiljaisuus. Kun katsomme ympärille, vain se jää, mikä on vahvaa, todellista ja aitoa. Koemme näitä aaltoja nyt - ne eivät vain ole merenaaltoja, vaan galaktisia aaltoja ja aurinkoaaltoja, jotka on tuotu meille näiden asetelmien ansiosta.

Nämä aallot puhdistavat planeettaamme ja meitä jätteistä. Teille jotka olette täysin masentuneita maailman tämänhetkisestä tilasta, niin todistamme massiivisen jätekuorman nousemista - se on aina ollut, nyt vain näemme korostuneen, vahvistuneen ja voimistuneen version siitä. Kun puhdistumisprosessi tapahtuu, tämä jäte on "naamallamme", mikä on epämiellyttävä mutta hyvä asia. Miten voimme luoda uuden todellisuuden, jos emme tiedä, minkä kanssa olemme tekemisissä? Jos maton alla on piilotettuna roskaa, on tärkeää tietää siitä, ennen kuin alamme sisustaa kotiamme uudestaan.

Tämä jäte siivotaan joka tasolta: henkilökohtainen, sosiaalinen, maailma. Nämä puhdistukset ovat saaneet monet meistä kirjaimellisesti selälleen parin viime viikon aikana, mikä toistuu taas näinä päivinä ennen kuunpimennystä ja Venus-transiittia ja ilmenee vilustumis- ja flunssaoireina, kun et ole ollut sairaana vuosiin, äärimmäisenä väsymyksenä, kehokipuina ja -särkyinä ja yleisenä energiattomuutena. Puhdistuminen voi tapahtua helpommin, silloin kun nukumme tai lepäämme, joten joskus meidät pakotetaan ottamaan torkut tai rauhallisesti (huonovointisuudella), jotta tarvittava energeettinen työ voi tapahtua ilman, että menemme sen tielle.

Kuitenkin tästä ajankohtaisesta puhdistumisosuudesta ainoastaan osa on henkilökohtaisia juttujamme ja osa siitä kuuluu muille ihmisille, jotka eivät ota omakseen henkilökohtaista puhdistumisprosessiaan. Meidän täytyy nyt olla 100%:sti harmoniassa korkeampien energioidemme kanssa ja se voi olla todella vaikeaa niille, joiden on tartuttava merkittäviin kysymyksiin sisällään. Se jäte mikä joidenkin on kohdattava nyt, on vähän kuin jäteauto kaataisi vuosikymmenten jätteet heidän etuovelleen.

Ihmisillä jotka ovat olleet tällä polulla kauan, on usein taipumusta "parantajapersoonaan", joten he lähettävät alitajuisesti viestiä: "Älä huolestu! Autan sinua! Otan osan siitä itselleni!" Tämä on suuri "ei, ei" tällä hetkellä! Se ei auta tuota ihmistä eikä se auta sinua. Roskiemme läpikäyminen on vahvistanut meitä, se on sallinut meidän tuntea itsemme ja se on ollut oleellinen osa evoluutioprosessiamme. Jonkun "pelastaminen" omilta roskiltaan on häneltä sen kullan kieltämistä, minkä hän löytää niistä. Puhumme erityisesti toisten ihmisten tunnejuttujen prosessoimisesta heidän puolestaan. Teemme tätä, silloin kun tuomitsemme toiset, säälimme jotakuta tai suutumme siitä, että hän tekee xyz eikä abc. Päästä siitä irti.

Miten tiedät, onko kipusi ja särkysi tai väsymyksesi omia juttujasi vai jonkun toisen? Henkilökohtainen puhdistuminen tuntuu perimmiltään hoivaavalta, vaikka olisitkin jumiutuneena sänkyyn nenäliinakasan viereen - syvällä sisälläsi tiedät: "Kehoni tarvitsi tätä." Sinusta tuntuu, että annat jonkin virrata lävitsesi, vaikka se olisikin hiukan epämiellyttävää. Silloin kun puhdistat toisten ihmisten puolesta, se tuntuu perimmiltään kuluttavalta ja on kalvava tunne siitä, ettei jokin ole oikein. Se tuntuu kuin jonkin vastustamiselta, joka yrittää virrata. Jos et ole varma, on hyvä ajatus pyytää: "Jos tämä ei ole minun, lähde ja palaa oikealle omistajallesi." (Toista tätä 100 kertaa, jos on pakko!) On hyvä myös affirmoida: "Minä olen 100% … (oma nimesi) … ei mitään enempää eikä vähempää."

Toukokuun 20./21. päivän auringonpimennys

Tämä auringonpimennys oli "kerran 26000 vuodessa" -tapahtuma, kun Maa, aurinko ja kuu asettuivat linjaan Alcyonen, keskusaurinkomme, kanssa Plejadien tähtijärjestelmässä. Harmonisoituminen tämän superkorkealla värähtelevän tähden kanssa on, kuin kääntäisit kassakaapin lukon valitsinta ja saisit tuon oikeaa koodia merkitsevän "kliksahduksen" ja ovi avautuu. Tämä tähtiovi vie meidät seuraavalle tasollemme henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti ja tulvii kehoomme ja planeettaamme Alcyonen energiaa - mikä monille täällä on Kodin energiaa.

Tämän pimennyksen aikana ja nyt sen jälkeen saatat tuntea solujesi kihelmöivän ja jonkin sisälläsi heräävän eloon. Alcyone-harmonia on kuin joku painamassa oikean pin-koodin aktivoimaan muistamisemme seuraavan tason. Jos sinusta on tuntunut, että "odottelet" - esim. vanha työsi on mennyttä tai tauolla mutta uusi ei ole vielä alkanut - alat ehkä saada voimakkaita tuntemuksia siitä, mitä sinun pitäisi tehdä seuraavaksi ja mitä voit tehdä tukeaksesi parhaiten planeettamme ja ihmiskuntaamme, kun käännymme kulmasta uuteen evoluutiolukuumme. Joillakin uusi tehtävä alkaa vasta 2013, joten vaikka se tuntuu ikuisuudelta, tämän tietäminen auttaa turhautumisen tunteissa.

Tämä on totta monilla, jotka ovat viettäneet vuosia palvellen toisia. Tämä vuosi varmistaa, että kaikki on tasapainossa, joten jos tunnet itsellesi annettavan tauon työstäsi, kysy itseltäsi: "Tarvitseeko minun palvella itseäni vähän enemmän? Tarvitseeko minun huolehtia itsestäni vähän enemmän?" Tämä ei merkitsee "enemmän oma-apua". Se viittaa enemmän siihen, että sallit itsesi nauttia elämästä tällä planeetalla: pidä enemmän hauskaa, ole enemmän luonnossa, ystävien ja perheen kanssa ja tee enemmän maadoittavia asioita kuten kokkaaminen, puutarhanhoito ja luova toiminta pelkästä tekemisen ilosta.

Tämän asetelman tuloksena alamme myös aktiivisesti kokea enemmän moniulotteisia kykyjämme, mm. telepatia, taianomainen synkronismi, lisääntynyt intuitio, selkeämpi yhteys rakkaisiin, jotka ovat kuolleet, sekä ei-fyysisiin tähtiperheisiimme ja tietoisempi tajunta siitä, miksi asiat ovat nyt näin.

Kesäkuun 5./6. päivän Venus-transiitti

Nyt kaikki jo tietävät, että 5./6.6. koemme kerran 114. vuodessa tapahtuvan Venus-transiitin toisen puolikkaan. Ne tulevat pareittain kahdeksan vuoden välein - ensimmäinen oli 2004. Venus-transiitit eivät yksin - aivan kuten eivät pimennyksetkään yksin - ole vastuussa planeetan koko tietoisuuden muuttamisesta. Kuitenkin kokiessamme astelemien "täydellisen myrskyn" - Alcyone-pimennys, Venus-transiitti, harmonisoituminen galaksin keskuksen kanssa, muutamia mainitakseni - tämä asettaa ne olosuhteet, mitkä johtivat muinaisihmiset ennustamaan, että tämä aika olisi merkki suuresta muutoksesta tällä planeetalla, suuri herääminen.

Jos Alcyone-pimennyksessä oli kyse sielumme heräämisestä, Venus-transiittiparissa on kyse jumalaisen feminiinisyyden heräämisestä. Tämä herääminen ei tapahdu vain naisille. Siinä on kyse jumalaisesta feminiinisyydestä meissä kaikissa. Hyvin paljon siitä, mitä jumalainen feminiinisyys hallitsee - intuitio, tunteet, luovuus, syntymä, parantamistaidot ja eläminen sydämestä - on tukahdutettu hyvin pitkään. Olemme kollektiivisesti eläneet tasapainottoman feminiinisyyden ja hallitsevan, tasapainottoman maskuliinisuuden kanssa. Tähän tasapainoon tarttumisprosessi on jo alkanut, mutta tässä transiitissa näemme sen kiihtyvän. Nyt sen voi nähdä selvimmin sellaisilla areenoilla kuin politiikka, missä ihmiset puolustautuvat kontrolloivia diktaattoreja sekä epärehellisiä ja korruptoituneita hallinnon edustajia vastaan.

Liian kauan olemme kohautelleet olkapäitämme "sellaista politiikka vain on" -asenteella, mutta voimaantumisaalto täyttää ihmiskunnan ja muistuttaa meille, että näin ehkä on ollut, mutta niin ei pitäisi olla nyt. Ihmiset etsivät rehellisyyttä ja läpinäkyvyyttä johtajistaan ja haluavat sellaisen, joka puhuu ja toimii sydämestään. Vanhat toimintatavat eivät vain toimi enää ja tämä saa monet vanhasta kaartista hämmentymään, koska he ihmettelevät, mikseivät ihmiset reagoi heihin kuin ennen!

Venus-transiitti tapahtuu perääntymisen aikana, joten henkilökohtaisella tasolla kyse on tuplakoettelemuksesta kysyäksesi itseltäsi: Minkä arvoinen olet? Miten kohtelet itseäsi? Miten sallit itseäsi kohdeltavan? Mitä arvostat? Käytätkö aikaasi asioihin tai ihmisiin, joita arvostat, vai onko vanha päästä tuleva maskuliinienergia saanut sinut ajattelemaan muuta? Huom.: maskuliinienergiassa tai mielen käyttämisessä ei ole mitään väärää! Se on kuitenkin nyt muuttumassa, miten suhtaudumme (tasapainottomaan) maskuliinienergiaamme, joka on keskittynyt pääasiassa tai yksinomaan mieleen tai logiikkaan, sivuuttaen tunteet ja intuition siitä, mitä oikeasti haluamme tehdä.

Vuodessa 2013 ja sen yli on kyse siitä, mitä oikeasti haluamme tehdä - eikä siitä, mitä meidän pitäisi tehdä tai mitä meidän oletetaan tekevän tai "mikä on tehtävämme". Tämä on tietysti alkanut jo kaikilla, jotka ovat lähteneet työpaikasta, suhteesta ja maantieteellisestä paikasta seuratakseen sydäntään suureen tuntemattomaan.

Kaikkien näiden asetelmien kokeminen on vähän kuin seisoisit jättimäisen tunnelin edessä, mistä tuuli puhaltaa 1500 km/h sinua kohti - olet riemastunut, kuitenkin samaan aikaan se on kaikki, mitä voit tehdä, sinnitelläksesi mukana romahtamatta. Alcyone-pimennyksen aikana "he" selkeyttivät tätä sanoen - liikkuminen keskustaanne kohti tuntuu kuin "1500 km/h" -tuulelta, liikkuminen keskuksestanne poispäin tuntuu kuin "1500 km/h" -tuulelta, mutta keskuksessanne löydätte nollapisteen, hiljaisuuden, liikkumattomuuden, selkeyden, vapaan yhteyden Lähteeseen. Oleminen keskuksessamme, totuudessamme, aitoudessamme, kokonaisuudessamme - mitä ikinä se sisältääkin ja miltä ikinä se näyttääkin - on turvapaikkamme tällä hetkellä.