19.11.15

Deepthi: Valojen sytytystä
Olen ainoa koko kerrostalossa, jolla on jouluvalot ulkona parvekkeen reunalla. Kun kävin pari päivää sitten iltamyöhään lenkillä, naapuruston asuinalueella monet olivat jo laittaneet jouluvaloja ikkunoille ja ulkokuusiin, useissa paloi jopa elävät kynttilät porraspielessä. Se oli niin kaunista! Oma kerrostalo näytti kylmältä ja kolkolta kotiin saavuttuani, joten päätin ripustaa valot ulos, jos se toisi jollekin yhtä hyvän mielen, mitä naapuritalojen valot minulle. Pienet on ilot!

Tuntuu, että tänä aikana jos koskaan meidän on täytynyt kantaa monellakin tavalla vastuu omien valojen sytyttämisestä. Viime viikot ovat olleet monelle raskaita energeettisesti, intensiiviset valoaallot ovat pitäneet ihmiset öisin hereillä ja keho on käynyt läpi mitä kummallisimpia kiputiloja - niin myös minulla. Pariisin tapahtumat tuntuivat kuin pisteenä iin päälle tälle kaikelle. Maailma ei ole entisellään. Me emme ole entisellämme. Eikä niin pidä ollakaan. Tämä aika haastaa meitä kasvamaan sisäisesti, löytämään vahvuuden omasta sydämestämme, omista intohimoistamme. Samalla kun maailma ympärillämme myllertää, se tekee meille palveluksen: auttaa meitä ottamaan vastuun omasta  sisäisestä onnellisuudestamme ulkoisista olosuhteista riippumatta.

Viime päivinä on tuotu paljon armollisuuden viestiä. Ihmissuhteissa on löytynyt aivan uusia tasapainon tiloja, paljon vanhoja karmoja on puhdistettu ja jätetty taakse, ja vanhatkin ihmissuhteet on päivitetty aivan uuteen loistoonsa. Se on ollut äärimmäisen kaunista ja lohdullista. Mikään muu ei meitä palvele tässä ajassa, kuin puhtaasta sydämestä toistemme kanssa yhdistyminen. On tuotu ajatusta siitä, että ole armollinen itsellesi, ole armollinen kanssakulkijoillesi. Niin isoja prosesseja käymme nyt läpi, että parasta on, kun pystymme näkemään asiat, tilanteet ja ihmissuhteet myötätuntoisin sydämin, sen kummemmin minkään asian kanssa hötkyilemättä.

Enkeleiden ennuste tälle kuukaudelle oli, että

”Ei, tilanne ei ole nyt suotuisin mahdollinen. Odota hetki ja katsele muitakin vaihtoehtoja; ja pyydä enkeiltäsi apua, ohjausta ja tukea.”

Olin itse alunperin skeptinen tämän viestin suhteen ja ihmettelin, että mitä tämä oikein tarkoittaa ja mahtaako ollenkaan pitää paikkansa. Mutta huh, mitä pidemmälle marraskuu on mennyt, sitä todemmaksi enkelten viesti odottamisesta on osoittautunut. Vaikka mieli olisi halunnut mennä asioissa eteenpäin ja tehdä ratkaisuja, energia ei vain ole kerta kaikkiaan sitä tukenut, ja kapuloita on heitetty rattaisiin kerran jos toisenkin. Ensi kuulle lupaillaan onneksi uusia henkisiä näkymiä, joten toivottavasti pääsemme silloin jo energeettisestikin hyppäämään virtaan mukaan. 

Tällä kertaa tulin moikkaamaan vain näin lyhyesti ja toivottamaan Sinulle voimia ja valoa näihin marraskuun pimeisiin iltoihin. Itselläni on luvassa musiikin täyteinen viikonloppu Jalasjärvellä Jalasrakkautta -konsertin merkeissä, aivan ihanaa! 
Nautitaan kynttilöiden valosta ja sydänten liekistä! 


Rakkaudella,
Deepthi