18.2.16

Deepthi: EnkeliJumalatarten matkassa ♥

Ruusuntuoksuista torstai-iltaa Rakkaat,

Täällä ollaan kotona kynttilänvalossa, fiilistelemässä viime viikonlopun EnkeliJumalatar-iltoja Espoossa ja Kuusankoskella. ♥

Niin kuin eräässä Facebook-postauksessani jo mainitsin, viime viikonlopun illat olivat hyvin voimallisia, ja niiden inspiroimana ajattelinkin tuoda tähän iltaan muutaman ajatuksen.

Itsestäni on tuntunut jo kauan aikaa, että blogini postaukset kulkevat jollain tavalla jälkijunassa siitä, mitä tänä päivänä käymme läpi EnkeliJumalatar-illoissamme. Niin kuin iltojen nimikin kertoo, illoissa on tapahtunut hienoinen - no, aika vahvakin - transformaatio, jossa pääpaino tuntuu tänä päivänä olevan naiseudessa, enkelijumalattaruuden kehollistamisessa ja pyhässä seksuaalisuudessa - enkeliyhteyttä kuitenkaan unohtamatta. Illoissa meillä on todella ihana tilaisuus kääntyä oikeasti sisäänpäin enkelten suojaisassa ja turvallisessa energiassa. Vaatii kuitenkin meiltä tämän päivän naisilta todellista rohkeutta tulla istumaan kolme tuntia paikoillaan ja kuulemaan ja jakamaan niin avoimesti asioita, mitä me illoissa teemme. Teemme sen kuitenkin kauniilla tavalla niin, että kukaan ei tunne pakkoa osallistua jakamiseen, vaan voi ihan hyvin olla myös kuuntelijana paikalla.

Syy siihen miksi illat ja ylipäätään työni on muuttunut, on se, että minä itse olen muuttunut. Kun kirjoitin "Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti" -kirjaa, kävin itse läpi isoa sisäistä muutosta enkelienergiasta jumalatarenergiaan, ja se näkyy ja tuntuu kirjan sivuilla ja kaikissa niissä asioissa, joita kirjan kirjoittamisen aikaan kävin läpi, ja jotka kirjoitin auki myös kirjaani. Jos ensimmäisen kirjani aikana havahduinkin tietoiseen elämään, valoon ja enkeliyhteyteen, niin toisessa kirjassa sukellankin katsomaan varjopuoltani silmästä silmään aina kuolemaa, kehon, seksuaalisuuden ja naiseuden myyttejä myöten, ja aloittamaan valon ja pimeyden integroimisen prosessin sisältäkäsin.

Yleensä kun alamme puhumaan jumalatarenergiasta illoissani, ja kysyn, kuinka moni tuntee oman sisäisen jumalattarensa, kovinkaan monta kättä ei nouse ylös. Suomi on ilahduttavan täynnä jo ihmisiä, joilla on ihan tietoinen elävä yhteys enkelien kanssa, mutta jumalattaret ovat vielä olleet verhon taakse piiloutuneina. Tähän on kuitenkin tuleva muutos.

Elämme tällä hetkellä maailmassa, josta tulee joka päivä ennustamattomampi. Ihmisten elämät ovat juuri nyt isoissa murrosvaiheissa, ja nekin, jotka vielä elävät laput silmillä, alkavat nyt nähdä. Nähdä, että emme voi jatkaa elämää tällä tavalla maapallolla. Meidän on tultava tietoisiksi omasta itsestämme ja sisäisistä voimavaroistamme. Maailma opettaa meille nyt automaattisesti, että emme voi turvata enää mihinkään ulkopuolellamme, vaan on aika ottaa sisäiset voimavarat käyttöömme.

Illoissani kuulen naisten kertovan, miten monet heistä ovat sisäisesti jumissa tai jotenkin tyhjiä. Juoksemme oravanpyörässä emmekä tiedä ulospääsyä, vaikka keho on jo monta vuotta viestittänyt, että "Rakas, auta minua, kuule minua". On päänsärkyjä, vatsa- ja selkäkipuja, suolisto ei toimi, lihakset on jumissa, joka paikkaa kuristaa ja kiristää, omissa nahoissa on melkein mahdotonta olla. Tunnistan tuon tilan, koska olen itse ollut siinä tilassa aikaisemmin monta vuotta. Samalla näen noissa samoissa naisissa aivan mielettömän sisäisen voiman, näen heidän sielunsa heidän silmiensä kautta. Näen sen valon, joka jokaisessa loistaa.

Kun sitten alan puhua illoissa, miten tärkeää on, että nainen muodostaa yhteyden omaan rakkaaseen kohtuunsa, monet eivät ole uskoa korviaan. He-hetkonen?! Anteeksi kuinka, kuulinko väärin...?! Ei, et kuullut. Mitäs tekemistä kohdulla on enkelipolun ja sydämestä elämisen kanssa!? Ja kun jatkan jutteluani, monilla alkaa kyyneleet valua pitkin poskia. Ymmärrämme, että olemme hylänneet yhden tärkeimmistä asioista ihmiselämässämme: sen rakkauden lähteen, josta synnytämme jopa uusia ihmiselämiä tähän maailmaan.

Kautta historian naisia on opetettu häpeämään kuukautisiaan, naiseuttaan, seksuaalisuuttaan, intuitiotaan ja sisäistä viisauttaan. Ja miksi? Koska on tajuttu, että naisissa on vuoria siirtävä voima, jos he ovat oikeasti omassa voimassaan. On siis ollut parempi vaientaa naiset ja kääntää heidät itseään ja toisiaan vasten, jotta kovemmat arvot voisivat pitää maailmaa vallassaan.

Kun katsomme peiliin, näemme pelkkiä epäkohtia. Ihmettelemme, miksi meillä on kivuliaat kuukautiset, vaikka samalla kiroamme tuon pyhän tapahtuman joka kerta kun vuotomme alkaa. Arvostelemme itseämme, vaikka kaikkien muiden silmissä näytämme kauniilta ja hurmaavalta. Jos alkaisimme kiittämään kuukautisiamme joka kerta kun ne alkavat, keho ei enää tuntisi, että sen täytyy väkipakolla laittaa kuukautiset alkamaan, ja kipu hellittää. Alat tehdä mielessäsi ja sydämessäsi yhteistyötä kehosi ja kohtusi kanssa, yhdistyt luonnolliseen virtaasi, ja ihmeitä alkaa tapahtua. Kuukautisista tuleekin sinulle yksi kuukauden kohokohta, jolloin saat oikein luvan kanssa päästää kaikesta muusta irti, antaa hellää huomiota ja hoivaa itsellesi ja antaa kehon uusiutua verenvuodon myötä ja valmistautua uuteen alkavaan sykliin uusin energioin. (Tämä pätee myös, vaikka kuukautisesi olisivat jo loppuneet tai kohtusi olisi poistettu. Sinulla on silti shakraalichakra kohtusi kohdalla, joka edelleen työstää näitä samoja asioita ja kulkee rytmissä luonnollisen kuurytmisi kanssa.)

Kiitos Pirkko vielä kerran aivan ihanasta enkelisiepparista  
Viime viikonlopun illoissa puhuimme myös ehkäisystä, parisuhteista ja kuukautissuojista. Omassa kirjassani esittelen kuukierron, johon lukeutuu ei vain se vähän ennen kuukautisia tuleva kiukunpuuska ja itse kuukautiset, vaan mitä meissä tapahtuu koko kierron aikana. Naisen on huipputärkeää yhdistyä oman luonnollisen kiertonsa kanssa, koska sillä tavalla hän oppii tuntemaan todellisen itsensä. Hormonitasojen vaihtelun, toimet, mitkä tukevat kiertoa kussakin vaiheessa, ruoan, liikunnan, levon ja sosiaalisen kanssakäymisen , jotka kannattaa kaikki rytmittää sen mukaan, missä vaiheessa on kulloinkin menossa omassa neljän viikon kierrossa.

Kun itse jätin kymmenen vuotta sitten avioliittoni jälkeen ehkäisypillerit pois, muutuin aivan toiseksi ihmiseksi. Huomasin, että en olekaan se hirviö, joka luulin olevani ja keho sai alkaa puhdistumaan ylimääräisistä kemikaaleista. Pehmeys ja intuitio alkoivat palautua ja aloin tutustua itseeni aivan uudella tasolla. Myöskään perustamponeja ja siteitä en suosittele kenenkään käyttävän, vaan siirtyvän joko kuukuppiin tai muihin luomuvaihtoehtoihin. Se myrkyn määrä, mikä esim.tamponeissa on, on jotain järisyttävää. Puhumattakaan, minkä ekoteon teet luonnolle ja helpotuksen lompakollesi.

Siinä vaiheessa, kun alat yhdistyä oman kohtusi ja naiseuden temppelisi kanssa, saat oman elämänvoimasi takaisin. Yhdistyt suoraan universaaliin feminiiniseen energiaan, ja alat saada aivan uudenlaista, vahvaa ohjausta polullasi. Voit aloittaa yhteyden luomisen vaikka vain istumalla nukkumaan mennessä hetkeksi sängyllesi tai oman kotisi voimapaikkaan, hiljentyä ja aloittaa sydämesi kautta keskustelun sisäisen temppelisi kanssa. Kysy miten kohtusi voi, millaisia tunteita sillä on, mitä se kaipaa? Viime kirjassani kerroinkin omista järisyttävistä vastauksista, joita oma kohtuni alkoi minulle antaa, ja illoissa kerron niistä lisää. Saatat yllättyä ja herkistyä vastauksista, joita oma kohtusi alkaa sinulle kertoa. ♥

Silloin kun naisella on yhteys omaan kohtuunsa, hän pysyy pehmeänä, omassa voimassaan ja sydämenyhteydessä. Jumalallisen Äidin rakkaus alkaa virrata hänessä ja hän osaa pitää oman feminiinisen ja maskuliinisen energiansa tasapainossa. Jos taas puolestaan yhteys omaan kohtuun ja naiseuden temppeliin katkeaa, meistä tulee helposti suorittavia, kovia, kylmiä ja ankaria etenkin itseämme kohtaan. Siksi on niin tärkeää, että nainen ottaa säännöllisesti aivan omaa Temppeliaikaa itselleen ja luo sydämessään yhteyden takaisin koko kehoonsa ja erityisesti tuohon pyhimpään paikkaan. ♥

EnkeliJumalatar - mitä tuo nimi minulle symboloi? Silloin kun Enkeli-illat alkoivat kehittyä uuteen muotoonsa, ajattelin ensin, että nimeäisin illat Jumalatar-illoiksi. Mutta sydämessäni minusta tuntui, että sekään ei täysin vastaisi sitä viestiä, jota haluan työssäni välittää. Minulle se, että yhdistän nämä kaksi asiaa, Enkelit ja Jumalattaret, symboloi sitä, että meillä on Jumalattarina, eli omavoimaisina, sydämellä elävinä Naisina yhteys myös näkymättömään maailmaan ja oman intuitioon ja herkkyyteen. Enkelit muistuttavat myös sanana minua pehmeydestä ja viattomuudesta, myös lapsenmielisyydestä, joka on niin tärkeää. Jumalatar-sana yksistään saattaisi helposti ainakin minut assioida liikaa esim. sellaisten tänä päivänä mediassakin paljon esillä olevien termien kuten "wild woman" ja "warrior" maailmaan - ja kyllä, olemme niitäkin - mutta koska itse olen niin helposti maskuliinisuuteen taipuvainen energiassani, niin minun pitää saada konkreettista muistutusta siitä, että muistan säilyttää myös pehmeyden ja herkkyyden, jota Enkelit sanana minulle edustaa. Puhumattakaan, että se tosiaan tuo mukanaan kokonaisen valomaailman ja heidän apunsa elämäämme. Mutta tämä on toki vain minun ajatukseni asiasta, ja loppuviimeksihän me emme tarvitse yhtään mitään määritelmiä, vaan kaikessa on kyse puhtaasti vain siitä, että oppisimme olemaan avoimesti omia itsejämme, kaikkine puolinemme. Joskus vain tarvitsemme termejä ja määritelmiä päästäksemme niiden tuolle puolen. ♥

Loppuun vielä aivan ihana kuva yhdestä niistä neljästä superhurmaavasta kisuliinista, jotka olivat Kuusankosken illassa mukana - tosin vintillä illan aikana, mutta sitten meidän keskellämme, kun ilta loppui. Voi Rakkaus! ♥

Lämmin halaus,

Deepthi