9.2.16

Deepthi: Ratsasta Valonharjalla!Viimein ja vihdoin...! Enkelit ovat yrittäneet istuttaa minua blogin kirjoittamisen äärelle jo herraties miten monta viikkoa, mutta se ei ole yksinkertaisesti ole ollut mahdollista maallisten aikataulujeni vuoksi. Ja nyt kun vihdoin olen tässä, tuntuu niin kuin kotiin palaisi, ja rauha laskeutuu sekä kehooni että fyysiseen kotiini. Tämä blogi on ollut minulle alusta saakka oma hengähdyssatamani, rauhan tyyssija, jossa saan olla tilassa, jossa en ole mitään. Olen vain kahden itseni kanssa ja kuuntelen. ♥

Alkuvuosi on ollut minulle energeettisesti äärimmäisen rikasta, runsasta ja täyttä aikaa. Sen mitä olen muita kirjoittajia seurannut, niin aika moni muu on puhunut koko alkuvuoden raskaista energioista, mutta totuuden nimissä en ole itse kokenut asiaa ollenkaan niin. Kyllä, olen kokenut, että alkuvuoden energiat ovat olleet meille äärimmäisen intensiiviset, mutta varsinkin viimeiset pari viikkoa olen tuntenut, että valon määrä on täällä nyt aivan järisyttävässä mittakaavassa.

Itsestäni tuntuu niin kuin olisin astunut suoraan jättimäiseen runsaudensarveen: pursuan loputtomasti energiaa ja ideoita, uusia suunnitelmia ja superinnostavia unelmia!! Olen täällä ihan ihmeissäni, että minne tämän kaiken tunkisin mitä minulle ollaan tuomassa, koska yhden ihmisen elämä ei todellakaan riitä näiden kaikkien asioiden toteuttamiseen!! Väärin: riittääpäs! :D (En voi myöskään olla miettimättä, mikä vaikutus oli viime postaukseni jälkeen sillä, kun laitoin runsauden ja hedelmällisyyden Jumalatar Lakshmin oman kotini runsausnurkkaan...!!) ... (Siiiiissss, katsoin samalla tuon viime postauksen päivämäärää, ja olenkin postannut viimeksi 15.1, eli vain KOLME VIIKKOA SITTEN! Apua! Minusta tuntuu niin kuin olisin elänyt tässä välissä kahdeksan elämää!!! Wow, kertoo jotain tästä ajasta ja ajantajusta ja -kulusta!)Anyway, koen, että jos olet nyt uskaltanut kuunnella sisäistä ohjaustasi ja ottaa vastaan kaiken sen, mitä sinulle on tuotu, niin olet laillani ratsastamassa nyt valoaallon harjalla. Sen sijaan, jos yrität vältellä omaa totuuttasi ja laiminlyödä ohjaustasi, tunnet todennäköisesti tämän ajan energian hyvin haastavana ja raskaana.


Kaikki on kiinni siitä, että 
luotatko ohjaukseesi ja sydämesi ääneen
- ja toimit sen mukaan. Viime vuoden lopulla meillä oli monella tapaa hyvin voimakkaat ja transformoivat energiat, ja saimme tarkasteltaviksemme itsestämme eri puolia. Minulla oli loppuvuodesta hämmentävä periodi, jossa yhtäkkiä kaikki enkelit ja jumalattaret Ammaa myöten vietiin pois, ja minut heitettiin yhtäkkiä vanhaan minään katsomaan kuka olen ja missä seison nyt. Sain kokea hyvin vahvan muutaman viikon jakson, jossa energiani käännettiin täysin ympäri ja oikeasti jo luulin, että tässäkö enkelielämäni nyt on?? Oli hurjaa elää nuo muutamat viikot "yksin", ilman tätä kaikkea auttajakaartia, jonka normaalisti ympärilläni tunnen. Ymmärsin enkeleiltä, että heidän piti poistua hetkeksi viereltäni, että saisin vielä kerran katsoa erään vanhan asian minussa ja tuntea miltä se minussa tuntuu. Heittäydyin energian vietäväksi täysillä ja päätin, että tämän mukaan mennään, tuli mitä tuli. Minä ehdin jo myös toimia tuon energian mukaan ja antaa unelmieni sillä puolella puhjeta loistoonsa.

Kunnes saavuimme vuoteen 2016.

Voi Äiti! Välillä minusta tuntuu, että minut saisi viedä hullujenhuoneelle. Olen niin superherkkä näille kaikille energioille, enkä voi kuin seurata niitä ja olla sisäiselle ohjaukselleni uskollinen. Kun pääsimme tähän vuoteen, KAIKKI nuo asiat, jotka minuun ehdittiin istuttaa noiden muutamien loppuvuoden viikkojen aikana jonka koin että auttajani olivat minusta kauempana, vietiin pois! Voitte arvata miten typeräksi itseni tunsin!! Ihan niin kuin lapselle oltaisiin tuotu ensin tikkari ja sitten sanottu, että ei vaiskaan, lällällää!

Mutta samalla kun ymmärsin mistä viime vuoden "näytössä" oli kyse, tuo vanha energia katosi kuin tuhka tuuleen ja auttajani palasivat vierelleni - ja niin kuin arvata saattaa, entistä järeämmin asein! Phuuhh! Niin kuin sanottu, sitä runsautta on nyt sitten riittänyt, ja uusia asetuksia ja koodeja on asetettu sitä mukaa, että en itsekään tunnistaisi itseäni viime vuodesta!

Koen, että Rakkaus oli kaikessa rakkaudessaan päättänyt lähettää minut kurkistamaan vielä kerran menneisyyteeni ja tajuamaan, että kuka minä olen ja mitä minä haluan - tai mitä Minä haluan. Että roikunko kiinni jossain menneisyyden harhakuvassa itsestäni vai annanko itseni olla 100% se joka tänä päivänä Olen. Otanko vastaan Uuden Maan Valosäännöt ja ymmärrän, että tällä herkkyydellä ne säännöt ovat ainoat, joita voin seurata. Toki maakoulun takia täytyy tehdä myös "virheitä" ja "harha-askelia", jotta saisin oppia koko ajan lisää, mutta muutoin minun on aika hyväksyä koko potentiaalini ja toimia sen mukaan.

Hauskaahan tässä pelissä on se, että et koskaan tiedä huomisesta mitään. EnkeliJumalatar-polulla ensisijainen läksysi on Antautuminen. Se, että luotat Tuntemattomaan ja päästät kaikista niistä rakennelmista irti, mitä mieli haluaisi kutoa turvakseen. Joka päivä saamme uuden tilaisuuden valita, mistä perspektiivistä Elämää katselemme ja mille voimalle antaudumme. Rakkaudelle vai Pelolle.
Tänään meillä on Uusi Kuu, kiinalaisessa horoskoopissa aloitimme Apinan vuoden ja alla on vielä kaiken lisäksi viiden planeetan harvinainen yhtymä, kun Jupiter, Mars, Saturnus, Venus ja Merkurius ovat kaikki linjassa keskenään. Itsestäni tuntuu, että juuri tämän viiden planeetan suora on ollut itselleni suurin tekijä tähän omaan olotilaan: kun planeetat ovat näin vahvassa linjassa, se laittaa myös meidät ihmiset "linjaan".

Omasta olotilastasi varmasti huomaat, mikä planeettojen vaikutus on ollut sinuun. Jos olotilasi on ollut raskas tai muuten haastava, niin nyt on aika oikeasti pysähtyä kuuntelemaan omaa itseä ja sitä, mitä todella haluat elämältä ja missä kohdin tulisi tehdä uusia valintoja. Jos keho pyytää lepoa, lepää. Jos kaipaat hiljaisuutta, vetäydy hiljaisuuteen. Jos kaipaat enemmän sosiaalisuutta ympärillesi, hakeudu ihmisten seuraan. Jos jokin ihmissuhde kaihertaa sinua, puhu suusi puhtaaksi. Jos jokin työjuttu takkuaa, niin mieti uusia tapoja lähestyä sitä. Tiedosta, että negatiivinen olo on sinulle suora viesti - palvelus - korkeammalta universaalilta itseltäsi, joka auttaa sinua tarvittaessa korjaamaan linjaasi.

Jos taas olet lentänyt valoaallonharjalla ja kaikki on sujunut kuin tanssi, ja olet tuntenut olevasi voimaantunut ja täynnä elämänenergiaa, niin nauti Rakkaus, nauti! ♥ ♥ ♥

Kaikki nämä linjaukset ja uuden kuun energia ovat täällä tukemassa meitä aivan expotentiaalisesti!! Nyt on aika päästää jarruista ja selityksistä irti ja Tehdä sitä, mitä Oikeasti Haluat Tehdä; Olla sitä, mitä Oikeasti Haluat Olla. Universumi on ultimaattisen täynnä mahdollisuuksia ja meistä itsestä on kiinni, mihin tartumme!

Toivotan Sinulle Runsauden, Rakkauden ja Rohkeuden Enkeleitä Elämääsi! This is Your Life! ♥ ♥ ♥

EnkeliJumalatar-siunauksin,
Deepthi


TULOSSA!!
Pyydä esite: ammandeepthi@gmail.com
HUOM! Enää 7 paikkaa jäljellä!!