6.1.17

Deepthi: Uuden vuoden tervehdys 2017
Rakkaudet,

Maailman ihaninta uutta vuotta 2017! On aivan uskomatonta, että olemme vihdoin tässä, hurjan 2016 vuoden jälkeen, joka monilla meistä ravisteli elämää perustavanlaatuisesti erityisesti syksystä lähtien. Itselläni on ollut tarve rauhoittaa joulun ja uuden vuoden aika täysin omalle itselle ja läheisille, pysyä maadoittuneena ja sydän auki kaikelle sille transformaatiolle, mitä juuri nyt olemme käymässä läpi. Tuntuu, että vaikka vuosi on jo vaihtunut, niin käymme vielä läpi joitain varjoenergioita viime vuoden lopulta, ennen kuin olemme täysin vapaita nauttimaan vuoden 2017 hurjan voimakkaista sydänpuhureista. Joten pysykäämme omassa voimassamme, omassa sydämen rauhassa ja antakaamme itsellemme aikaa ja armollisuutta käydä näitä energiasulautumisia läpi kaikessa rauhassa. ♥

Viime viikkoina polariteettikontrastit ovat olleet ehkä voimakkaampia kuin koskaan. Vanhat maskuliinienergiat taistelevat viimeisiä hengenvetojaan jumalaisen feminiinienergian edessä, yrittäen vielä pitää kiinni jonkinlaisesta järjestyksestä, egon äänestä ja tutusta ja turvallisesta. Kun taas jumalainen feminiinienergia olisi avaamassa meille tuhat ja yksi tietä jumalalliseen nautintoon, kauneuteen, rakkauteen, autuuteen, runsauteen ja vapauteen. Me pelkäämme vapautta. Me pelkäämme sitä, että jos antaudumme, niin menetämme itsemme, työmme, ihmissuhteemme, järkemme, toimeentulomme ja sen viimeisenkin turvallisuuden tunteen, josta mieli yrittää pitää kiinni.

Tässä ajassa kaiken vanhan, pelkoon perustuvan täytyy kuitenkin murtua. Sen myötä jumalainen feminiinienergia tulee pitämään meistä huolen rakkaudellisemmin ja armollisemmin kuin osaamme kuvitellakaan. Alamme tuntea sanoinkuvaamatonta yhteyttä kaiken kanssa, ja myös uusia, korkeavärähteisempiä, jumalalliseen rakkauteen perustuvia sielunkumppanuussuhteita syntyy.

Uusi maa on edessämme, ja sinne ei astuta pitämällä kiinni vanhoista uskomuksista, pelkoon perustuvista valinnoista tai jättämällä oma sisäinen työ tekemättä. Jokaista haastetaan tässä ajassa kääntymään vain ja ainoastaan itseä kohti, todella syvällisesti tutkimaan omia käyttäytymismalleja ja ehdollistumia, opettelemaan rakastamaan itseä sellaisena kuin on, ja ottamaan vastuu omista ajatuksista, sanoista, teoista ja energiasta jota kantaa. Tuntuu, kuin verho kaiken näkemisen edestä olisi ohentunut entistä ohuemmaksi, ja kykenemme nyt kirkkaasti sukeltamaan omaan sieluumme; näkemään, mikä sisällämme kaipaa rakkauttamme, mikä hoivaa ja huolenpitoa, hyväksyntää ja anteeksiantoa. Kykenemme nyt olemaan itsellemme entistä suorempia ja totuudenmukaisempia.

Tässä ajassa saamme myös vastaamme juuri ne ihmiset, jotka meissä eniten nappuloita painelevat. He auttavat meitä polullamme näkemään kaikessa vain rakkauden - vaikka kokemus heidän kanssaan olisi täysin päinvastainen - ja juuri siksi. Siunaa kaikkia ihmisiä, joiden kanssa olet tekemisissä, opettele näkemään heidän silmistään se puhdas valo, jota he todellisuudessa ovat. Muistuta heitä omalla lempeällä katseellasi heidän sisäisestä valosta ja hyvyydestä. Yksi katse voi riittää. Sanoja ei tarvita. Sielut puhuvat.

Keskity pitämään itsestäsi hyvää huolta. Omia lempikeinojani ovat mm.eteeriset öljyt, lähdevesi, kevyt ruoka, mantrat, meditointi, kynttilöiden polttaminen, kodin siistinä pitäminen, jooga, saunominen, ulkoilu, mielen pitäminen keveänä ja kirkkaana, enkelikorttien ja kristallien kanssa työskentely, sellaisessa seurassa oleminen, mikä inspiroi ja kohottaa ja jossa tunnen tulevani kuulluksi ja nähdyksi etc. Kun pidät hyvän huolen itsestäsi, pystyt pitämään oman energiasi hyvinvoivana ja tasapainoisena, ja pystyt nauttimaan elämän asioista kokonaisvaltaisesti.

Juuri nyt olemme Maya-kalenterissa 20 päivää kestävässä Keskuskanava-jaksossa, joka alkoi 04.01 ja päättyy 24.01. Keskuskanava-energia on hyvin voimakasta, transformoivaa ja kaikki nurkat puhdistavaa energiaa. Mikään kivi ei jää kääntämättä, ja meillä on mahdollisuus oivaltaa itsemme mitä syvemmillä tasoilla. Käytä tämä aika hiljentymiseen, keskittymiseen, meditoimiseen, lepäämiseen ja energian lataamiseen.

Huomenna lauantaina 07.01 puolestaan päätämme kuukauden kestäneen Merkuriuksen perääntymisjakson, joka tuo vihdoin tullessaan kaivattua selkeyttä ja keveyttä kommunikaatioon, ja sähkövimpaimet ja muut tekniset laitteet alkavat taas toimia jouhevammin. Huomenna siirrymme myös kuukauden kestävään jaksoon, jossa kaikki pääplaneetat kulkevat yhtä aikaa suoraan! Tämä puolestaan lupaa erittäin menestyksekästä jaksoa kaikille uusille aloituksille, projekteille, ja elämän suurille linjoille ja päätöksille! Se tuo myös mukanaan ihmeet, runsauden, rauhan ja tunteen suuremmasta tarkoituksesta! Wow!! Let's Dance Beauties!! ♥ ♥ ♥

Aivan huikeaa Uutta Vuotta 2017 vielä kerran meille kaikille! Aivan pian alan hiljentymään Vuoden 2017 Enkeliennusteiden pariin, enkä malta odottaa, millaisia ennakkoaavistuksia meille tuodaan! Postaan Enkeliennusteet tänne sivuilleni heti, kun saan ne valmiiksi, toivottavasti viimeistään ensi viikon aikana. ♥ Ne, jotka odottelevat minulta vielä henkilökohtaisia Enkeliviestilähetyksiä, niin toivon pystyväni paneutumaan myös niihin vihdoin ensi viikon aikana. Nyt vielä lomailen täällä Loppiaisillan ja -viikonlopun tunnelmissa ja vasta vähän myöhemmin alan sitten kurkkailemaan enemmän ulkomaailmaan. ♥

Lämpimin halauksin ja ilon säteitä välittäen,
Deepthi