12.1.17

Kaskimäki: Maya-päivitystä


ELÄMÄNKUKAN KESKIÖSSÄ


04.01-23.01 Keskuskanavan jakso Tzolkin kalenterissa
12.01 Täysikuu
12.-15.01 Tzolkin kalenterin ydin päivät
14.01-26.01 Sinisen Apinan aaltojakso

Joulu oli monen mielestä ja lievästi sanottuna haastava, niin yksin eläville kuin parisuhteille ja kaikille ihmissuhteille. Käärmeen energia nosti pintaan jopa primitiivisiä reaktioita, tai muuten rajuja tunnepurkauksia.

20.12-29.12 oli Tzolkin kalenterissa kymmenen galaktisen aktivaation porttipäivän jakso
, joiden aikana mitattiin myös virallisesti poikkeuksellisen vahvoja kosmisia säteilyitä, jotka kohdistuivat maapalloon. Luovan galaktisen valoimpulssin energia työnsi esiin jokaisen tukahtuneen elämän rakenteen tai sisäiset tunnelukot. Silmät avautuivat näkemään kaiken täysin kirkkaasti, ja reaktiot olivat sen mukaisia. Joulupuhdistus jatkui aina vuoden viimeiseen päivään asti.

01.01.2017 käynnistyi Valkoisen Peilin aaltojaksolla, jossa rehellisyys ja totuudellisuus nousivat päärooliin kaikissa elämän valinnoissa. Aika selkiyttää kaikki sotkut erityisesti ihmissuhteissa, mutta myös kaikilla elämän alueilla. Tänä vuonna teemana onkin vetää selkeät rajat itsensä ja muiden välille. On aika voimaantua omasta loisteesta ja oppia rakastamaan itseään oikein.

Nyt on otettava vastuu omista tekemisistään ja tunteista, joita joulun aika jo nosti pintaan. Miksi minä reagoin näin, mistä tämä tunne tulee, ja mitä voin tehdä, ymmärtääkseni itseäni rehellisesti ja rohkeasti. Syiden etsiminen toisista ei vie minnekään. On aika ottaa lusikka kauniiseen käteen ja muuttaa itseään, sen sijaan että yrittäisi muuttaa toisia. (01.-13.01 Peilin jakson kesto)

Olet tullut kaiken tämän jälkeen portille, jonka lävitse olisi uskallettava kulkea. Saattajanasi on vain luottamus elämään ja sisäiseen tietoon. Uskallatko astua lävitse portista, uskallatko antautua elämälle? Vasta tämän askeleen jälkeen voit alkaa saada varmistuksia tulevaan, ensin on otettava se rohkea askel. Se on otettava yksin.


KESKUSKANAVA (04.-23.01)
SEN KESKIMMÄISET PÄIVÄT (12.-15.01)


Maya-kalenteri Tzolkinissa on menossa Keskuskanava, mystinen synnytyskanava, jossa olemme täydellisessä suorassa linjauksessa Linnunradan keskukseen ja korkeimpiin värähtelytaajuuksiin.
Intuitio herkistyy, unet aktivoituvat, tietoisuus avautuu ja aistit terävöityvät. Erottelukyky on nyt tärkeässä roolissa, mihin tahansa junaan ei voi hypätä, vain siihen joka vie sydämen kutsumuksen selkeille kiskoille. Kaikenlainen energiatyöskentely voi saada nyt huikeat lataukset, ja omien unelmien manifestoiminen on suotuisaa.

Näillä energioilla olemme avautumassa sydäntietoisuuteen, joka on tarkoitus muuntaa käytännön ihmisyyteen täysin uudistuneella tavalla. Uudeksi syntymä käynnissä täydellä voimallaan!

Tänään 12.01 olemme Punaisen Kristallisen Kuun päivänä ( Kin 129 ) astuneet Keskuskanavan ytimeen. Olemme elämänkukan keskiössä, luomisen alkulähteellä. Taivaalla on tänään juuri sopivasti myös täysikuu! Näillä aineksilla on minkä tahansa uuden suunnan tai idean starttaamisen energiat täydellisesti kohdallaan. Ellei suunta ole vielä selkeä, käsi sydämelle ja kysy itseltäsi, mikä on parasta juuri nyt sinulle. Saat vastauksen heti. Säilytä se ja tee siitä koodi tulevaan. Huomaat kuinka ihmeellisesti asia alkaa avautua.


SINISEN APINAN AALTOJAKSO 14.01 – 26.01


Täältä luomisen keskiöstä ja kaikkein pyhimmästä alkaa viattoman ja viisaan Apinan aaltojakso.
Yllättävä ja havahduttava Apinan näkijälaatu tulee paljastamaan kaiken juuri oikeassa valossa. Se tuo esiin täydellisen rakkauden aidoimmillaan, mutta myös paljastaa piilossa pidetyt synkimmät salaisuudet. Tämä tapahtuu niin yksilöllisellä tasolla, kuin myös koko maailman laajuisesti.

Apina on elämän taiteilija, joka näkee kaikkien roolien taakse. Se osaa painella juuri oikeita nappuloita, niin että juuri oikeat tunnelukot lähtevät purkautumaan ja siten parantumaan. Vastuullisuus omista tekemisistä ja sanomisista on nyt erittäin tärkeää.

Parhaimmillaan jakso nostaa esiin viattoman ja aidon olemuksen. Huumorin ja ilon virtaus kohottaa onnen kukkuloille. Taiteellisuus ja luovuus pulppuavat valtoimenaan, saaden aikaan yllättäviä ilmenemismuotoja.

Apinan tärkein viesti tällä jaksolla on se, että jokainen on vastuussa itsestään. Meidän on jokaisen tehtävä itse itsemme onnelliseksi. Sen sijaan että haemme onnea ja rakkautta toisilta, on keskityttävä rakastamaan ja onnellistamaan itseään. Oman hyvinvoinnin energiasta leviää hyvinvointia toisillekin, ilman sen suurempia ponnistuksia. Rakkaus ja onni säteilevät ihmisestä, joka voi hyvin. Voit saada toisilta vain sen verran, kuin mitä itse annat itsellesi.

Rakasta itseäsi ja huomio, että rakkaus on myös rajoja.

Apinan mottona:
Ihminen on olemassa kokeakseen iloa!

Aurinkoterveisin, 
Päivi

__________________________________________________________________________

21.01.2017 TAMPERE – PARILIEKKI / KAKSOISLIEKKI -SEMINAARI
Oletko kohdannut liekkisi, tai tuntuuko että jotain sellaista on käynnistynyt,
jossa voisi kyse kaksoisliekki kohtaamisesta.
Vetäjinä: Hanna Elomaa, Arto Virtanen ja Päivi Kaskimäki
Ilmoittautuminen: Hanna: elonvalo@gmail.com
Esittely Facebook tapahtumassa:
https://www.facebook.com/events/353059605049080/?active_tab=about

24.01 KUOPIO 
Henkilökohtaisia katselmuksia

26.-29.01 KOLI – SIELULULLE SIIVET RETRIITTI
Kaija Juurikkalan kanssa vedämme yhdessä kolmannen retriitin Kolilla.
Tällä kertaa tiedossa sieluvuoden kalenteri johon kanavoimme voimakuvat ja lauseet,
sekä henkilökohtaiset maya-astrologisen merkkisi tähtihetket koko tulevaan vuoteen 2017.
Huikea työkalu, joka tahdistaa oman tekemisen koko tulevan vuoden ajan ja antaa ymmärrystä elämän tapahtumiin. Työkaluja tähtimatkaajalle henkisen tehtäväsi toteuttamiseen.

ESITE http://www.paivikaskimaki.com/esite/Sielulle%20Siivet%202017%20Mainos.pdf

Ilmoittautuminen: Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu, puh. 020 1234 662, sales.koli@sokoshotels.fi

__________________________________________________________________________

Puhelinkatselmus
Aika katselmukseen varataan etukäteen, 1/2 h tai 1 h, sovittuna aikana soitto numerooni
040-500 0050. Maksu tapahtuu pankin kautta, ennen varattua aikaa.
Maksutiedot saat ajanvarauksen yhteydessä.

Tapaaminen Tampereella
Aika varataan etukäteen, 1/2 h tai 1 h, tai sopimuksen mukaan.
Vastaanottoni on osoitteessa: Sininen Käsi Hallituskatu 6, 33100 TAMPERE

Tapaamiset eri kaupungeissa – tapahtumat - kurssit:
www.paivikaskimaki.com

__________________________________________________________________________

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
Puh: 040-500 0050

Vastaanotto:
Sininen Käsi
Hallituskatu 6,
33100 TAMPERE

Yritystiedot: Tmi Auringonpaikka
Y-2679791-9 / Alv rek.