9.1.17

ENKELIENNUSTEET 2017
TAMMIKUU

NÄE VAIN RAKKAUS

"Katso menneisyyden asioihisi, jotka ovat vaikuttaneet silloin virheiltä tai väärinymmärryksiltä, ja näe niissä ja kaikissa ihmisissä vain rakkaus (myös itsessäsi). Kun keskityt näkemään kaikessa vain rakkauden, omakin sydämesi eheytyy ihmeen tavoin."

Vuosi 2017 alkaa Enkeliennusteissa suurimmalla mahdollisella teemalla: Näe vain rakkaus. Vuosi 2016 oli monelle vaikea vuosi, ja nyt, siirryttäessä uuteen vuoteen on aika kääntää uusi lehti, keskittyä hyvään ja positiiviseen ja nähdä menneisyydessäkin tapahtuneet asiat rakkauden ja anteeksiannon silmin. Jokainen päivä on uusi alku, ja me itse päätämme, millaisen päivästämme ja elämästämme luomme. On aika ottaa vastuu elämästä ja onnellisuudesta omiin käsiin, oppia rakastamaan itseä, ja sitä kautta olla armollisempi myös muille, niin tilanteille kuin ihmisillekin. Tammikuun voimalauseemme on: ”Sydämeni on avoin ja valoa hehkuva.”


HELMIKUU

YRITTÄJYYS

"Yksityisyrittäjyys sopii Sinun luonteellesi ja aikeisiisi. Itsellesi työskentely sallii Sinun myös kuunnella paremmin intuitiotasi ja jumalaista ohjaustasi. Me olemme Sinun tiimisi, ja pysyttelemme vierelläsi taataksemme menestyksesi kaikin tavoin."

Helmikuun Enkeliennuste-teemana on yrittäjyys. Jos olet miettinyt omille siivillesi nousemista työelämässäsi, niin nyt on siihen hyvä aika. Toisaalta yrittäjyys saattaa symboloida meille kaikille sisäistä ”yrittäjyyttä”, ottamista vastuu omista tekemisistä, tunteista ja reaktioista, olla itsellinen ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa. Mitä tahansa yrittäjyys sinulle merkitseekin, niin muista, että enkelit ovat aina kanssasi ja haluavat ilolla tehdä kanssasi yhteistyötä! Helmikuun voimalauseemme on: ”Nousen omille siivilleni.”


MAALISKUU

OLE LUOTTAVAINEN

"Eteenpäinmeno ei välttämättä vaadi Sinua luottamaan niinkään itseesi: riittää, että luotat Jumalaan ja enkeleihisi. Salli Jumalan työskennellä kauttasi ja kanssasi kaikin mahdollisin tavoin. Tiedä, että olet instrumentti Jumalan käsissä. Nojaa meihin, jos luottamuksesi horjuu, ja me valamme Sinuun uutta rohkeutta ja luottamusta."

Maaliskuussa enkelit pyytävät meitä vahvistamaan luottamusta siihen, että elämä kantaa. Voi olla, että kohtaamme joitain haasteita kevätauringon alkaessa lämmittää, mutta juuri silloin luottamustamme ja uskoamme tarvitaan. Pidä kiinni alkuperäisestä visiostasi ja tiedä, että työsi ja luottamuksesi palkitaan. Älä anna muutaman takapakin vaikuttaa sinuun, vaan tiedä, että niiden kautta lopputuloksesta hioutuu vieläkin upeampi. Anna itsellesi lupa rentoutua ja antautua, kaikki on hyvin! Maaliskuun voimalauseemme on: ”Luotan, että elämä kantaa.”


HUHTIKUU

SYDÄNCHAKRA

"Rakkaus on sydämen asia. Sydämesi on rakkauden keskus fyysisessä kehossa, ja se on virittyneenä suurimpaan rakkauteen. On turvallista rakastaa ja tulla rakastetuksi avoimella sydämellä, ja me seisomme vierelläsi suojelemassa Sinua."

Huhtikuussa sukellamme syvemmälle sydämeemme ja meitä kehotetaan pitämään hyvää huolta itsestämme. Kevät on saattanut olla turbulenssin täyteinen, ja on aika ottaa omaa aikaa, hoitaa omaa itseä, hiljentyä ja kuunnella oman kehon ja sydämen viestejä. Nyt on aika olla rehellinen itselleen ja tehdä mahdollisesti uusia valintoja, jos tarve vaatii. Yhdistyessäsi sydämeesi yhdistyt korkeampaan virtaan, jossa sinun on mahdollisuus nähdä suurempia kokonaisuuksia ja asiat muidenkin perspektiivistä. Älä anna oman mielesi estää sinua näkemästä totuutta, jonka sydämesi näkee. Sinussa asuu viisaus ja rakkaus. Huhtikuun voimalauseemme on: ”Kuuntelen sydäntäni ja luotan sen ohjaukseen.”


TOUKOKUU

SUUNNANMUUTOS

"Ne muutokset, joita nyt koet, ovat syntyneet jumalaisessa ohjauksessa sen myötä, että olet avannut sydämesi rakkaudelle. Olet suojeltu nyt ja tulevaisuudessa, joten seuraa polkuasi, ja kaikki unelmasi käyvät toteen."

Toukokuu tuo tullessaan suunnanmuutoksen. Ole valmis päästämään irti sellaisesta, joka ei palvele korkeinta totuuttasi rakkaudessa ja valossa. Luota, että muutos tuo tullessaan jotain vielä parempaa. Vaikka et itse näkisi suuntaa tai lopullista päämäärää, niin universaali rakkaus tietää. Nyt on uskallettava hypätä, ja luottamustamme kysytään jälleen kerran. Ajan myötä tulet huomaamaan, että hyppy ja muutos kannatti, ja saat poimia herkullisia hedelmiä rakkauden puusta. Toukokuun voimalauseemme on: ”Olen rohkea ja toimin sydämeni ohjauksessa.”


KESÄKUU

HUOMAA MERKIT

"Kyllä, merkit joita olet vastaanottanut, ovat tulleet Sinulle suoraan taivaallisena ohjauksena. Me pudotamme tiellesi höyheniä, kolikkoja ja muita muistutuksia, joilla osoitamme Sinun olevan juuri oikealla polulla, ja että olet hyvin rakastettu etkä ole koskaan yksin."

Kesä on täällä, ja uudet tuulet puhaltavat! Nyt on hyvä pysyä herkkänä ohjaukselle ja niille pienille merkeille, joita tiellemme sirotellaan ohjaukseksi ja vahvistukseksi siitä, että olemme oikealla polulla. Jos tunnet, että et kuule tai näe ohjausta, niin hiljenny hetkeksi. Linjaa itsesi omaan yhteyteesi ja sydämeesi, ja pyydä, että saat vahvistusta polullesi. Jos taas yhteydet katkeilevat, tavarat tippuilevat, tunnet olosi negatiiviseksi, kompuroit tai tuntuu että asiat tökkivät, niin se on yleensä universumin viesti meille, että ”Heii Rakkaus, hiljennäpä tahtiasi ja tarkista linjaasi!” Heti kun saat itsesi sydämenrauhan tilaan, yhteytesi palautuu ja tunnet olevasi linjassa itsesi ja universumin kanssa, ja asiat alkavat sujumaan ja virtaamaan luonnostaan. Kesäkuun voimalauseemme on: ”Olen tarkkaavainen ja pysyn luonnollisessa virrassani.”


HEINÄKUU

MAADOITTUMINEN

"Kun irrottaudut fyysisen kehon tietoisuudesta ja fyysisestä maailmasta, tunnet olevasi ilman juuria ja maadoitusta. Vaikka onkin mukava leijailla taivaallisissa ulottuvuuksissa, Sinun huomiotasi ja työtäsi tarvitaan maapallolla. Me autamme Sinua tasapainottamaan henkinen ja materiaalinen maailmasi niin, että voit nauttia maallisesta elämästä täysin sydämin."

Heinäkuu tuo meille lempeän muistutuksen maadoittumisen tarpeesta. Voi olla, että saimme kesäkuussa oikein kunnon energiaboostit osaksemme, ja nyt on aika huolehtia, että pysymme tasapainossa ja maadoittuneena kehossamme. Tämän kesän korkeat energiat ovat tuoneet meille runsaasti uusia ”päivityksiä” ja oivalluksia, ja siksi on nyt erityisen tärkeää pitää huoli omasta kehosta ja fyysisestä hyvinvoinnista. Vietä aikaasi paljon luonnossa, juo vettä ja syö puhdasta ruokaa. Leiki, tanssi ja liikuta kehoasi! Nauti olemisesta sinä, omassa ihanassa kehossasi, joka on sinun temppelisi täällä maan päällä. Hoida sitä hyvin, ilolla ja kunnioituksella. Heinäkuun voimalauseemme on: ”Elämäni on tasapainossa ja voin hyvin.”


ELOKUU

PÄÄSTÄ IRTI MENNEISYYDESTÄ

"Menneisyyden miettiminen vie Sinulta turhaan voimaa. Rakkaamme, on aika päästää irti noista asioista. Pidä vain ne opit ja se rakkaus, jonka nuo asiat ja tilanteet toivat tullessaan. Kaiken muun voit jättää taaksesi. Et tahdo niitä, etkä tarvitse niitä. Ja nyt ne ovat poissa."

Olemme siirtymässä hiljalleen kesästä syksyn puolelle, jossa luonnon tavoin valmistaudumme päästämään irti ja virittäytymään talven tuloon. On aika tehdä jonkinlaista tilinpäätöstä tämän vuoden tähän astisista asioista, ja valmistautua uudenlaiseen vapauteen ja olemisen tilaan. Päästä irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvele korkeinta totuuttasi, ja jonka huomaat nyt vievän sinulta voimaa. Voi myös olla, että elokuun aikana nousee pintaan joitain muita vanhoja asioita tutkittavaksi ja irtipäästettäväksi, mikä on aina hyvä asia. Olemme vihdoin valmiita olemaan oma itsemme ja päästämään irti asioista, joista olemme saattaneet tehdä itsellemme jopa suojamuurin tai piilopaikan. On aika loistaa sitä valoa, joka olemme. Vapaina ja onnellisina! Elokuun voimalauseemme on: ”Olen vapaa olemaan oma itseni.”


SYYSKUU

VIATTOMUUS

"Rakkaamme, totuudessa jokainen on syytön. Olemme Jumalan täydellistä käsityötä juuri sellaisena kuin olemme. Luovuta meille painavat tunteesi, niin me kevennämme oloasi. Luovuta meille kaikki syyllisyyden, vihan ja syytöksen tunteet, jotka saattavat sumentaa rakkaudellista näkökykyäsi. Nauti jälleen rauhasta sydämessäsi."

Syyskuu tuo meille muistutuksen siitä, että jokainen meistä on sydämeltään puhdas ja täydellinen. Vaikka viime ajat olisivat sumentaneet herkkyyttäsi ja saanut sinut epäilemaan uskoa itseesi ja muihin ihmisiin, niin nyt meitä kehotetaan katsomaan asioita lapsen viattomin silmin. Voit kysyä itseltäsi ”Mitä rakkaus tekisi?”. Jos nouset itsesi yläpuolelle ja katsot asioita rakkauden silmin, niin mitä näkisit? Millaiseen lopputulokseen tulisit? Kun kevennät oman sydämesi ja suot rakkautta itsellesi, pystyt näkemään myös muut - niin ihmiset kuin asiat - selkeämmin ja rakkauden silmin. Syyskuun voimalauseemme on: ”Katson asioita lapsen viattomin silmin ja ymmärrän.”


LOKAKUU


LOISTAVA AJOITUS
"Nyt on täydellinen aika toimia inspiraatiosi mukaan. Ovet ovat auki, astu niistä sisään meidän kanssamme. Sinun ei tarvitse enää viivytellä, sillä tämä on porttisi menestykseen. Universumi on Sinun puolellasi."

Alkusyksy on ollut puhdistumisen aikaa, ja lokakuussa meille avautuu aivan uudet portit uusiin mahdollisuuksiin, ihmeisiin ja runsauteen! Nyt on aika päästää irti viimeisistäkin pelon rippeistä ja uskaltaa nousta aallon harjalle. Todellisuudessa mikään muu ei pidättele sinua kuin oma pelkosi. Todellisuudessa olet vapaa ja kykenevä luomaan mitä vain! Siis nauti, ota rohkeasti ensimmäinen askel, ja anna mennä! Enkelit ja koko universumi ovat puolellasi! Lokakuun voimalauseemme on: ”Olen rohkea ja pystyn mihin vain!”


MARRASKUU

RAIKAS ILMA

"Kehosi kaipaa raikasta, happipitoista ilmaa, jota saat luonnon parissa liikkumisesta. Vietä tänään aikaasi ulkona, niin lähellä luontoa kuin vain mahdollista. Avaa myös kodissasi kaikki verhot ja ikkunat saadaksesi sisään aivan uutta, raikasta energiaa!"

Lokakuu oli meille läpimurtojen ja uusien alkujen kuukausi, ja saimme asiat hienosti käyntiin! Sen johdosta nyt onkin hyvä ottaa pieni aikalisä. Lähde ulos, tuuleta kotisi, päivitä energia niin kotona kuin työpaikallasikin. Tässä taidetaan valmistella meitä myös loppuvuoden voimallisten energioiden vastaanottoon, joten meidän on hyvä olla valmiita. Huomaa myös, että kun tuuletat kotiasi, tuuletat myös omaa mieltäsi. Kun liikut ulkona ja saat raitista ilmaa, myös ajatuksesi uudistuvat ja ideat alkavat pulppuamaan ihan uudella tavalla. Luonnon energia puhdistaa, vapauttaa ja uudistaa. Se saattelee meidät takaisin omaan luonnolliseen virtaan ja yhteyteen. Marraskuun voimalauseemme on: ”Toivotan uudet ideat, ajatukset ja energian tervetulleeksi!”


JOULUKUU

ITSEVARMUUS

"Niin kuin olet pyytänyt, tämä tilanne tullaan eheyttämään rakkaudella ja hellyydellä, mutta myös Sinun voimaasi ja totuuttasi tarvitaan. Me seisomme takanasi, kun puhut totuutesi muille ääneen."

UNELMOI
"Kuulet viestejämme ja ohjaustamme paremmin, kun annat säännöllisesti aikaa unelmoinnille ja päiväunille. Rentoudu ja avaa mielesi vastaanottavaiseen tilaan ilman, että suuntaat ajatuksia mihinkään tiettyyn päämäärään. Vain huomioi eri tuntemukset, visiot ja ideat, aivan kuin katselisit elokuvaa. Siinä on luovuutesi tyyssija."

Hiljentyessäni tämän vuoden tammikuussa vastaanottamaan koko tämän vuoden Enkeliennusteet, joulukuuhun päästessäni enkelipakastani ponnahti yhden kortin sijaan kaksi korttia. Tuntuu, että nämä joulukuun viestit virittävät meitä jo uuden vuoden 2018 vastaanottamiseen, ja ylipäätään hiljentymiseen ja herkistymiseen. Vuosi 2017 on ollut monille syvää henkisen heräämisen aikaa, ja yhä useampi meistä on avautunut kommunikoimaan näkymättömän maailman kanssa ja huomannut, että voimme saada suunnatonta apua enkeleiltä ja kaikilta valon auttajiltamme.

Moni on astunut ulos kuorestaan ja alkanut tuntea jumalallisen ohjauksen sydämessään ja avautunut astumaan universaalin rakkauden ja palvelun polulle, sydämenpolulle, näkemään, että olemme kaikki yhtä. Joulukuun aikana alamme hiljalleen virittymään uuteen vuoteen ja asettamaan yhä korkeampia tavoitteita omalle elämällemme. Miten voin palvella rakkautta? Miten voin valjastaa omat lahjani korkeimman valon käyttöön? Miten voisin auttaa muita omilla lahjoillani ja olemuksellani? Nyt on aika hiljentyä, virittyä sydämeen ja antaa korkeimman ohjauksen ohjata polkuasi eteenpäin. Tiedä, että olet arvokas ja unelmillasi, visioilla ja lahjoillasi on suurempi merkitys. Joulukuun voimalauseemme on: ”Kuuntelen korkeampaa ohjaustani ja toimin sen mukaan.”