24.8.10

Menestyksekkään ajattelutavan alokasleiri
Kirjoittanut Espen Steenberg ( www.espensteenberg.com)
Elokuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Menestyksekkään ajattelutavan alokasleirin esittely 


Oletko valmis informaatioon, mikä voi tehokkaasti kääntää elämäsi nurinpäin (hyvällä tavalla)? Kyse ei ole monimutkaisesta informaatiosta, mutta tähän saakka tämän tiedon ovat kätkeneet ne harvat, jotka siitä ovat tienneet.

Menestyksekkään ajattelutavan alokasleiri on vaiheittainen harjoituskurssi siitä, miten valmistaudut menestykseen riippumatta siitä, missä kohtaa olet elämässäsi tällä hetkellä.

En välitä, oletko eronnut yksinhuoltajaäiti, jolla on kuusi lasta, vai oletko collegen yläluokalla ja valmistaudut hankkimaan elantosi netissä - sillä ei todellakaan ole merkitystä. Oikean ajattelutavan kera kaikki on mahdollista - kirjaimellisesti.

Tietämys jonka aion jakaa kanssanne, on ollut varsinainen elämän muuttaja itselleni henkilökohtaisesti ja tiedän, että jos todella otat vastaan sen, mitä aion opettaa sinulle, olet matkalla kestävään menestykseen (kaikilla elämän osa-alueilla).

En sano sinulle olevani tämän alan jonkinlainen kaikkitietävä guru, mutta uskon vahvasti, että minulla on monia hyviä näkemyksiä, joista on hyötyä sinulle etsiessäsi menestystä elämääsi … millä tahansa elämäsi osa-alueella!

Oletko valmis?

Sinun äärettömässä yltäkylläisyydessä,

Espen Steenberg

P.S. Tiedätkö, että menestyksesi tärkein tekijä on asenteessasi, ei teoissasi?

* * *

Tiedä, missä haluat olla! 


Tämä informaatio on painonsa arvoinen kultaa ja tiedän, että jos päätät soveltaa näitä strategioita, teorioita ja filosofioita, niillä on potentiaalia muuttaa elämääsi dramaattisesti paremmaksi.

Halusin jakaa kanssasi tänään alun siitä menetelmästä, mitä olen päättänyt kutsua "menestyksekkään ajattelutavan alokasleiriksi".

Tämän tiedon oppinen ja soveltaminen varmistaa, että sinulla on kunnon perusta singota elämäsi uusiin korkeuksiin.

Tämän alokasleirin ensimmäinen askel on ratkaiseva menestykseesi millä tahansa elämäsi alueella.

Oletko valmis?

Sinun on tiedettävä, missä haluat olla!

Toistan tämän toteamuksen vielä kerran: sinun täytyy tietää, missä haluat olla!

Ensin tämä toteamus saattaa kuulostaa typerältä ja ilmiselvältä, mutta siinä on syvempi taso, joka usein sivuutetaan.

Ennen kuin alat kulkea tiettyä polkua, sinulla täytyy olla tietyt parametrit määriteltynä ja sinun täytyy olla varma, että se on jotain, mitä oikeasti haluat.

Liian usein intohimojamme ja tavoitteitamme vääristää ympärillämme olevat ihmiset, on kyse sitten vanhemmista, ystävistä tai kestä tahansa. Sinun täytyy selvittää, onko asettamasi tavoite todellisuudessa sinun.

Tuntuuko sinusta hyvältä tämän tavoitteen saavuttaminen ja antaako sinulle iloa ja jännitystä ajatella tämän tavoitteen saavuttamista?

Tämän päivän viesti on yksinkertainen, mutta ehdottoman ratkaiseva menestyksellesi. Varmista, että tiedät ehdottomasti, mitä haluat saavuttaa elämässä, millä tahansa elämän osa-alueella.

Tiedä, missä haluat olla. Varmista, että tunnet hyvää tuon tavoitteen saavuttamisesta. Varmista, että seuraat omaa opastustasi, ennen kuin lähdet menestymään.

Oppitunti on yksinkertainen, mutta aivan liian helppo sivuuttaa. Varmista, että otat sen vakavasti … hauskalla tavalla!

Sinun massiivisessa menestyksessä,

Espen Steenberg

P.S. Tiesitkö, että universumi todella kuuntelee ajatuksiasi ja tunteitasi ja vastaa sinulle todellisuudella, mikä sopii yhteen olotilasi kanssa?

* * *

Harmonisoidu tavoitteidesi kanssa ja rentoudu! 


Tervetuloa alokasleirin toiseen päivään. (Valitsin nimeksi alokasleirin, koska tänä päivänä näyttää hyvin trendikkäältä lähettää ihmisiä alokasleireille Surprised))

Tänään haluaisin puhua sinulle jostain, mikä on vähän pidemmällä menestymispolulla. Se liittyy tavoitteidesi kanssa harmonisoitumiseen ja rentoutumiseen sen osalta, mitä haluat.

Viime kerralla puhuimme sen tärkeydestä, että tiedät, missä haluat olla. Hyvin monet ihmiset vaeltelevat päämäärättömästi tietämättä, missä he tarkkaan ottaen haluavat olla. Nämä ihmiset päätyvät usein seuraamaan toisten ihmisten unelmia ja intohimoja. Se tie voi olla rankka ja kova, erityisesti jos olet altis ohittamaan oman intuitiosi.

Toivottavasti tiedät, missä haluaisit olla, ja sinulla on vahva tunne, että tiedät.

Tavoitteidesi kanssa harmonisoituminen voi olla konstikas juttu. Ei siksi, että se on vaikeaa tai monimutkaista, mutta koska se voi olla liian yksinkertaista aivojen hyväksyttäväksi. Aivot haluavat tulla mukaan ja analysoida ja kritisoida tekemiäsi päätöksiä ja yrittää saada sinut menemään jonnekin muualle. Sitä mieli tekee, se ei ole koskaan tyytyväinen, joten pärjäämme paremmin vain hyväksyessämme, miten se toimii.

Kuuntele intuitiotasi ja luota, että ensimmäinen vaistosi/sydäntuntemuksesi on oikein. Sydämesi tietää, missä haluat olla, joten tee parhaasi virittyäksesi siihen.

Miten kysyt?

Yksinkertaista. Vain hengitä, hyväksy, mitä tällä hetkellä tapahtuu, ja ole rauhassa sen osalta. Jos vain sallit itsesi hiljentyä, harmonisoidut automaattisesti tavoitteidesi ja unelmiesi kanssa.

Jos tunnet olosi hyväksi, harmonisoidut tavoitteidesi kanssa. Jos huomaat ajattelevasi vähemmän ja tuntevasi enemmän, harmonisoidut tavoitteidesi kanssa. Seuraa polkua, joka kuiskii iloa sydäntilaasi, etkä voi kulkea harhaan.

Tekemällä näitä yksinkertaisia, mutta hyvin tehokkaita asioita, pohjustat itseäsi asioille, joita mielesi ei voi edes kuvitella.

Vedät puoleesi sitä, mitä olet, ja jos annat itsesi tuntea rauhaa ja tyytyväisyyttä läsnä olevassa hetkessä, niin sitä saat lisää. Se toimii!

Jos teet tätä säännöllisesti, sillä ei ole loppua, minne voit mennä. Suurimmat unelmasi ovat vain pienenpieni murto-osa siitä, mitä universumi kykenee antamaan sinulle.

Mutta sinun on varmistettava, että olet valmis vastaanottamaan - ja tämän teet hiljentämällä koko olemuksesi.

Viime kerralla merkitsit jo kurssin, kun puhuimme tästä, joten tänään sinun on vain pidettävä silmäsi pallossa. Pysy keskittyneenä lopputulokseen ja varmista, että olet rento toiveesi osalta.

Toivottavasti tämä auttaa, ystäväni. Ensi viikolla puhumme vastustamisesta ja tehokkaimmista tavoista käsitellä se.

Nämä ovat universaaleja käsitteitä ja pätevät jokaiseen elämäsi osaan. Suosittelen, että alat käyttää niitä mahdollisimman paljon.

Sinun rauhallisessa luomisessa!

Espen Steenberg

P.S. Tässä on kiva muistutus James Allenilta: Ihminen tekee itsensä tai on tekemättä. Oikeilla valinnoilla hän ylösnousee. Voima-, älykkyys- ja rakkausolentona sekä omien ajatustensa herrana hänellä on avaimet jokaiseen tilanteeseen.

* * *

Vastustaminen voi olla konstikas juttu, parasta päästää siitä kokonaan irti.

Niin, olemme tulleet kolmanteen päivään alokasleirillä. Joo … Smile

Tänään puhumme lyhyesti vastustamisesta. 


Jokainen ihminen kokee vastustamista ajoittain. Se ei ole mikään salaisuus, mutta menestyksekkäillä ihmisillä on tietty tapa käsitellä sitä.

Menestyksekkäät ihmiset usein hyväksyvät vastustuksen itsessään. He kohtaavat haasteensa avoimesti, koska he tietävät, että siellä missä on vastustusta, on suuri kasvupotentiaali.

Ole kiitollinen vastustuksesta, mitä tunnet elämässä, koska vastustaminen on oikeastaan sinulle tilaisuus kasvaa suuremmaksi, kuin olet aiemmin ollut.

Hyväksymällä haasteet ja vastustuksen, toiseen suuntaan juoksemisen sijasta, saat myös vastustuksen häviämään.

Mitä enemmän pystyt hyväksymään, sitä nopeammin ja helpommin se häviää. Kohtaamasi haasteen toisella puolella on lahja. Vaadi se, koska se kuuluu sinulle.

Luulen, että tässä on kaikki, mitä haluan kertoa tänään. Ei ole mitään tarvetta yliselittää näin yksinkertaista juttua, eihän?

Toivon sinulle kaikkea hyvää, ystäväni, ja toivon, että tunnet innostusta ja valmiutta ottaa avosylin vastaan sen, mitä elämällä on tarjottavana. Menestyminen on tuon vastustamisen toisella puolella, joten mene hakemaan se.

Seuraavaan kertaan saakka!

Espen Steenberg

P.S. Vastustaminen on ajatus, joka on muunnettu tuntemiseksi. Muuta ajatusta, mikä saa aikaan vastustusta, eikä ole enää vastustusta. - Robert Conklin

Muista, että vastustaminen on todellisuudessa harhaa. Sinun on vain muutettava asennettasi ja kohdattava se suoraan.

* * *

Fyysinen toiminta on avain jatkuvaan liikevoiman rakentumiseen. 


Olemme päässeet harjoituskurssin neljänteen päivään ja tänään haluaisin puhua vähän fyysisen toiminnan tärkeydestä.

Fyysinen toiminta on hyvä tapa keskittää energiasi siihen, mitä haluat luoda. Energia on tässä avain. Mitään ei tapahdu fyysisyydessä, jos sen takana ei ole oikeaa energiaa. Energiaa ilmentää aineen - ei toisinpäin.

Kuitenkin fyysinen toiminta voi auttaa siirtämään energiasi sinne, mihin haluat sen. Sanotaan, että haluat luoda nettibisneksen. Sinulla on asiantuntemusta nettimarkkinoinnista ja haluat ansaita rahaa opettamalla tämän toisille. Jos välität internetmarkkinoinnista ja nautit sen tekemisestä, sinulla on jo vakaa menestymisen pohja. Nauttimatta energiasi menee hukkaan riippumatta siitä, miten monta tuntia uhraat siihen. Tarvitset tuon sisäisen impulssin pitääksesi energian liikkeessä.

Fyysinen toiminta avaa luovuutesi, sallii energiasi virrata ja harmonisoi sinut lisää tavoitteesi kanssa. Fyysinen toiminta, yhdessä positiivisen energia- ja ajatusvirtasi kanssa, on menestysresepti.

Olet ehkä kuullut vetovoimanlaista? Se kasvaa, mihin keskityt. Silloin kun ryhdyt fyysiseen toimintaan tavoitettasi kohti, laitat energiaasi siihen.

Keskitettyä energiaa.

Jos tiedät, mitä haluat, ja keskityt siihen, niin universumi tietää, mitä antaa sinulle. Kokeile.

Aloita pienesti. Pienenpienet toimet johtavat pieniin tuloksiin, mutta jos rakennat näille pienille tuloksille lisätoiminnalla, päädyt pian valtaviin tuloksiin. Kastele noita siemeniä (pieniä toimia) ja saat tuon puun (suuria tuloksia), josta uneksit.

Nähdään taas, ystävä - seuraava oppitunti tulee pian.

Namaste.

Espen Steenberg

P.S. Elämä on rajattomien mahdollisuuksien kenttä. Uskalla uneksia suuria!

* * *

Seuraa vihjeitä …

Tämä on viides päivä ja toivottavasti olet hyvin matkassa ja toteutat askelia, joista olemme puhuneet. Oikeasti, sinun ei kannata aliarvioida sitä arvoa, mikä näiden menetelmien käyttämisestä on omaan elämääsi.

Jos aikomuksesi on puhdas, ei ole mitään rajoja sille, missä voit olla - kirjaimellisesti.

Ainoa asia joka pidättelee jokaista meitä, on oma uskomusjärjestelmämme. Silmiesi pitäminen pallossa ja oleminen antamatta periksi - edes vastustettaessa - rikkoo nuo uskomusjärjestelmät.

Miksi?

Koska kulkiessasi niiden läpi ja päästessäsi toiselle puolelle tunnistat sen harhan, mitä ne olivat alusta saakka.

Aloitetaanpa siten tämän päivän aiheesta: seuraa vihjeitä! 


Mitä tämä merkitsee? No, yritän selittää. Vihjeiden seuraaminen on sama asia kuin silmien pitäminen pallossa, samalla kun toimii niiden asioiden osalta, joita ilmestyy elämääsi ja jotka mahdollisesti voivat auttaa sinua tavoitteen saavuttamisessa.

Et ehkä tiedä alun perin, miten jokin auttaa sinua, mutta jos olet tehnyt kaikki aiemmat askeleet, et voi muuta, kuin vetää puoleesi asioita, jotka auttavat todella tuon tavoitteen saavuttamisessa.

Kaikkien näiden askelien ottaminen, joista olemme puhuneet, itse asiassa johdottaa aivosi uudelleen - fyysisesti. Se virittää ne erilaisiin taajuusmalleihin ja tunnistat sellaista, mitä et ole aiemmin nähnyt.

Miksi?

Minäpä annan analogian. Kuvitellaanpa, että olet ei-fyysinen olento, joka on inkarnoitunut maan päälle kera fyysisen kehon, joka on radio. (Joo, tiedän, epätavallinen analogia, mutta se toimii ;o))

Kun sinut tehtiin tai synnyit maan päälle, vanhempasi auttoivat sinua taajuutesi virittämisessä. Koska et vielä itse osannut, tarvitsit apua siinä, miten asiat toimivat.

Vanhempasi kuitenkin kasvatettiin puutteessa, joten luonnollisesti he virittivät vastaanottimesi "puutekanavalle". Näin sinut kasvatettiin radiona ja tämän aloit tietää.

Eräänä päivänä kohtasit kuitenkin ystävällisen radion, joka kertoi mielenkiintoisia ajatuksia sinulle. Tämä radio kertoi sinulle, että voisit itse asiassa muuttaa omaa viritystäsi ja tämä antaisi sinulle sitten erilaisen todellisuuden.

Vau, kuulostaa tieteiselokuvalta, eikö vain? Tai ehkä ei …

No, tämä ystävällinen radio auttoi radiosignaalisi säätämisessä "yltäkylläisyyskanavalle".

Voi, hyvänen aika! Sinulle tuli kokonaan uusi todellisuus ja kaikkialla minne katsoit, sinulle esteltiin yltäkylläisyysaiheita. Ystävällinen radio kertoi sinulle, että sinun täytyi vain seurata vihjeitä ja vastustaa halua virittyä takaisin "puutekanavalle".

Jos olet virittynyt yltäkylläisyyteen, sitä universumi tuo sinulle. Se on universaali laki. Samanlaiset värähtelyt näkevät toisensa - se on näin yksinkertaista.

Olet aivan kuin radio siinä mielessä. Voit virittyä eri taajuuksille. Se kaikki tehdään seuraamalla tällä alokasleirillä annettavia askelia.

Seuraa universumin vihjeitä, ystäväni. Toit ne elämääsi seuraamalla oikeita askelia. Luota, että tämä todella auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Päästä irti myös kaikesta vastustuksesta, mitä tulee esiin. Se on vain vanhaa ehdollistumista, mikä yrittää vetää sinut takaisin "puutekanavalle". Olet oman todellisuutesi mestari. Kokeile sitä!! Omista se!! Olet oma todellisuutesi, koska universumi peilaa uskomuksiasi tavoilla, joita et voi edes käsittää.

Nähdään pian, ystäväni!

Espen Steenberg

P.S. Elämä ei ole sarja sattumia. Se on sarja värähtelyjä, jotka tuo näkökenttääsi ne taajuudet, joita valitset ylläpitäväsi.

* * *

Salli, päästä irti ja hyväksy läsnä oleva hetki sellaisena, kuin se on. 


Olemme päässeet "menestyksekkään ajattelutavan alokasleirin" kuudenteen päivään ja tänään keskustelemme siitä, miten tärkeää on sallia se, mitä on, päästää irti kaikista kiinnikkeistä ja hyväksyä kaikki, mitä tapahtuu läsnä olevassa hetkessä.

Aloitetaanpa puhumalla ensin sallimisesta.

Salliminen on yksinkertainen käsite, mutta sen "tekeminen" päivittäin voi olla haastavaa. Sallimisen taito on enemmän, kuin vain sen sallimista, mitä sattuu tapahtumaan. Se on syvä tunneharjoitus. Siihen sisältyy tunteesi, ajatuksesi ja ympäristösi. Se käsittelee kykyäsi irrottautua elämäsi tasapainottomuuksista.

Nimittäin tasapainottomuudet joita näet itsesi ulkopuolella, ovat aina heijastusta jostain, mitä tapahtuu omassa olemuksessasi. Olen oppinut tämän vaikealla tavalla (opettelen edelleen).

Silloin kun sallit asioiden ympärilläsi olla sitä, mitä ne ovat, lisäämättä niihin yhtään energiaa ja ruokkimatta niitä, sallit itse asiassa epämukavuuden sisälläsi tasapainottua. Kohotat tietoisuuttasi.

Kun olet kohottanut tietoisuuttasi tiettyyn käsittelemääsi ongelmaan liittyen, näet sen täysin toisessa valossa. Näet, miksi se oli sellainen, kuin oli, miksi se tuli pintaan ja miksi sen salliminen, vastaan taistelemisen sijasta, oli paras ratkaisu.

Jumaluutesi lepää pimeydessä. Silloin kun voit nähdä kauneuden pimeydessä, olet valaissut tietoisuuttasi. Itse asiassa olet valaissut myös ulkoista maailmaa. Siksi sanotaan, että meidän on oltava se muutos, minkä haluamme nähdä maailmassa.

Silloin kun ratkaiset jonkin ongelman itsessäsi, ratkaiset sen myös maailman puolesta. Ratkaisusi tarjotaan ihmiskunnalle ja se on osa kollektiivitietoisuutta. Sillä on vaikutusta tasoilla, joita ihmisitse ei voi havaita, mutta muutokset ovat hyvin todellisia. Kokeile sitä ja tarkkaile, miten maailma muuttuu kanssasi. Se on hämmästyttävää ja hyvin motivoivaa!

Niinpä silloin kun sallit maailman olla, mitä on, yrittämättä muuttaa sitä, itse asiassa muutat sitä. Päästämällä irti draamasta ja tasapainottomuudesta palautat tasapainon. Luonto yrittää jatkuvasti saavuttaa tasapainon ja meidän tehtävämme on pysyä poissa tieltä. Lakkaa pitämästä kiinni tasapainottomista malleista. Anna niiden mennä, anna anteeksi ja unohda.

Hyväksymällä läsnäolevan hetken sellaisena, kuin se on - myös synkimpinä aikoina - valaiset sitä. Rakasta sitä, mitä tarvitsee rakkautta eniten, ja näet suurimpia muutoksia sekä omassa elämässäsi että toisten elämässä.

Tunne tämä viesti sydämessäsi, jos sanat hämmentävät sinua. Sielullasi ja intuitiollasi saattaa olla jotain lisättävää tähän Surprised)

Namaste.

Espen Steenberg

P.S. Läsnäolevan hetken hyväksyminen on avain omaan äärettömään olemukseesi.

* * *

Tee muille, mitä haluat muiden tekevän sinulle. 


Okei, sarjan viimeinen viesti on jotain, minkä useimmat meistä ovat oppineet jossain kohtaa elämässämme, mutta kenties emme ole ymmärtäneet sen tärkeyttä ja miksi sen tärkeää.

Fraasi "Tee toisille, mitä haluat toisten tekevän sinulle" saattaa kuulostaa tutulta. Eikö vain?

Se on täysin totta ja tämä liittyy todellisuudessa vetovoimanlakiin. Samanlaiset värähtelyt vetävät toisiaan puoleensa. Ole ystävällinen ja vedät puoleesi ystävällisiä ihmisiä. Ole ahne ja vedät puoleesi ahneita ihmisiä. Ole rehellinen ja vedät puoleesi rehellisiä ihmisiä. Se on oikeastaan erittäin yksinkertaista ja jos alat panna merkille tämän omassa elämässäsi, saatat yllättyä siitä, miten täsmällistä se on.

Joskus se ei ole kovin ilmeistä, koska meillä on paljon tiedostamattomia uskomusjärjestelmiä, joita heijastamme maailmaan. Joku voisi käyttäytyä kuin ystävällinen ja välittävä ihminen, mutta jos hänellä on alitajuinen uskomus, että maailma on paha paikka, niin myös se on osa hänen värähtelyään. Pahoja asioita voi tapahtua, vaikka olisi hyvät aikeet.

Tästä syytä mainitsin viime kerralla, että on tärkeää hyväksyä läsnä oleva hetki sellaisena, kuin se on, ja sallia tietoisuuden vain tarkkailla sitä.

Näin nimittäin parannamme noita alitajuisia uskomuksiamme. Niitä tulee esiin elämässämme niin kauan, kuin pidämme kiinni niistä. Niitä tulee esiin tasapainottomina malleina henkilökohtaisessa elämässämme ja ympäristössämme. 

Se miksi alitajuisia uskomuksia on, ei ole oikeastaan tärkeää. Niitä voi tulla vanhemmilta, ystäviltä, opettajilta (tai myös toisista elämistä). Ponttina on, että niitä on ja ne ovat katsomista, tarkkailemista ja hyväksymistä varten.

Onko sinulla ongelmia sen suhteen, miten hallitus kohtelee sinua? Hallitus edustaa maan ihmisten uskomuksia, mutta myös omiasi.

Esimerkiksi George Bush Jr.! Monet ihmiset ovat vihaisia hänelle tai ainakin olivat, kun hän oli Amerikan johdossa. Hän saattoi olla ylimielinen, typerä ja tietämätön, mutta niillä ihmisillä joka panivat merkille nämä piirteet hänessä, oli itse asiassa samat ominaisuudet itsessään.

Se on vaikea oppitunti, mutta muista, ettei tuomitseminen ole tässä ponttina - kyse on sisäisten energiamallien tunnistamisesta. Se ei ole hyvä tai huono, kyse on vai värähtelemisestä tietyllä tasolla.

Haluatko tuntea olosi paremmaksi? Kohota sitten tietoisuuttasi yli kaksinaisesta ajattelusta - yli oikean ja väärän, kauniin ja ruman, fiksun ja typerän. Ymmärrät yskän.

Meillä kaikilla on näitä malleja sisällämme. Siinä ei ole mitään väärä, mutta jos haluamme kasvaa, tuntea olomme paremmaksi ja rakastaa enemmän, niin meidän on tasapainotuttava hiljaiseen pisteeseen sisällämme, missä voimme hyväksyä kaiken sellaisena, kuin se on. Jollain tasolla kaikella on ollut arvoa. Me annamme merkityksen asioille - se ei merkitse, että asioilla itsessään on mitään merkitystä.

Jos kaikki tämä resonoi oman intuitiosi kanssa, kannustan sinua panemaan merkille havaintotapasi ja maailman ympärilläsi. Siellä on suuria oppitunteja opittavaksi sisäisestä elämästäsi ja jos hyväksymme sen, vapautamme sisältämme lahjoja, jotka olemme ehkä kätkeneet pitkän aikaa.

Namaste.

Espen Steenberg


-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Constance Demby:Chambers of the Heart
http://www.youtube.com/watch?v=r_BBjxKnem0&feature=related
Steven Halpern:Cymatic Imagery of Sacred Chant
http://www.youtube.com/watch?v=Yw13EAX3cZk&feature=related