17.2.13

Deepthi: Kurkkuchakrakoodaus
Sunnuntaihuomenta! 

Aika jännää kyllä, tuntuu, että tämän viikonlopun aikana on tapahtunut jokin energia-avaus. Jo perjantai oli hiuksianostattavan voimallinen päivä, jolloin tuntui, että avautui aivan uusi tietoisuus ja oli mahdollisuus koodata energiaolemukseensa aivan uutta Korkein Itse-voimaa.

Ja nyt sitten eilen illalla myöhään, ehkä joskus kymmenen aikaan, aukesi jokin 'tulppa' jostakin, ja energia alkoi virrata aivan uudella tavalla. Minulla se näkyi sillä tavalla, että yhtäkkiä nenäni alkoi vuotaa aivan solkenaan ja aivastelin putkeen oikeasti kolme tuntia! :O En ole koskaan kokenut vastaavaa. Samalla kaikki "nenä- ja nieluröörit" aukaistiin ja putsattiin, ja ihan fyysinen tuntuma kurkkuun avattiin.

Minä olen tietenkin laulajana erittäin herkkä näille kurkkuni tuntemuksille, ja nyt tuntui, kuin olisin yhtäkkiä päässyt takaisin 'normaaliasetuksiini', joissa olen ollut viimeksi viime kesänä. Oikeastaan voisi sanoa, että kaikki lähti venustransiitista. Silloin tapahtui energianosto, joka vaikutti kurkkuchakraani niin, että en ole sen jälkeen 'tuntenut' kurkkuani, enkä ole pystynyt muodostamaan ääntä sen enempää puhuessa kuin laulaessakaan normaalisti. Koko ajan se on helppottunut, mutta selkeästi 'ilmassa' on ollut jokin energeettinen asetus, joka on estänyt äänen tuottamista 'täysivaltaisesti'. (vähän haastavaa löytää oikeita sanoja kuvaamaan tätä, joten lue ennemminkin energiaa, kuin fyysisiä sanoja: kuuntele oman kehosi ja intuitiosi ääntä ja reagointia ) On siis pitänyt vain odottaa ja seurata tilannetta ja tuntemuksia. Koko ajan enkelit ovat sanoneet, että "nyt vain rauhassa, ei tarvitse murehtia äänestä, se palautuu, kun aika on".

Nyt tämä jokin väylä on sitten aukaistu, ja kurkku on palautunut takaisin normiasetuksiinsa, mutta tällä kertaa PÄIVITETTYIHIN normiasetuksiinsa. Kun tämä kurkkujuttu alkoi, enkelit toivat myös viestiä, että sen lisäksi, että se on henkilökohtaisen Itseni uudelleenkalibrointi, jossa vahvistetaan taivas-maa-yhteyttäni, niin sen lisäksi se on myöskin planetaarinen päivitys, joka on koskenut nimenomaan maapallon kurkkuchakraa (Luxor, Egypti). Ja olihan tänä viikonloppuna tämä asteroidi-tapauskin http://www.avaruus.fi.

Mielenkiintoista synkronismia jälleen! :) Minä napsaan nyt saunan päälle ja lähden sen lämmetessä ulos reippailemaan. Illalla odottaa ihana enkeli-ilta Seinäjoella!! ♥ 

Tähtivoimaa ja rakkausenergiaa päivääsi! 

Deepthi