10.2.13

Deepthi: Markus Rothkranz

Tänään on näköjään oikein mainostuspäivä, toivottavasti ei haittaa! :) Haluan vain välittää tänne asiat, jotka itse koen mielenkiintoisiksi ja aiheellisiksi.

Ajauduin tuossa surffatessani Markus Rothkranzin sivuille alunperin Raw Living Expo-sivun kautta. Markus on siellä yksi puhujista. Parin googlauksen myötä löysin hänestä tv-haastattelun, joka on alla. Mies puhuu vauhdikkaalla tyylillään tärkeästä asiasta!

Haastattelu koskee tätä kirjaa: 


Toinen mielenkiintoinen tuttavuus hänen kirjoistaan oli: 
Itse olen jo jonkun aikaa ihmetellyt alati "vaihtuvia kasvojani", ja koittanut päästä jyvälle, että mikä on yhteydessä mihinkin. Välillä pukkaa näppyä ja juonnetta, ja välillä kasvot ovat sileät niin kuin olisi juuri plastiikkakirurgilla käynyt. No, muutamiakin syitä olen asiaan jo löytänyt, ja nyt Markus puhuu asiasta esittelyvideollaan selväsanaisesti ja vahvistaa todeksi ajatukseni ja päätelmäni. 

Jossain vaiheessa kirjoitinkin täällä siitä, miten vasemman silmäni alle muodostui ja muodostuu vieläkin silloin tällöin ihmeellinen pussi yön aikana, joka kuitenkin häviää keskipäivään mennessä. Joku minulle mainitsi, että kyse olisi munuaisen häiriötoiminnasta, ja saman osoittaa myös Markus sivulla olevalla videollaan. Kyse ei tietenkään ole mistään "uudesta keksinnöstä", vaan ikiaikaisesta viisaudesta, josta me alamme nyt tulla uudelleen tietoiseksi, kun herkistymme energioille, puhdistumme ja alamme kuulla kehomme viestejä.

♥ Kaikki vastaukset ovat meissä.


Sunnuntai-iloa!

Deepthi