30.5.12

Sielunrakkaita, planeettauutisia ja Ilon Liekki-tunnelmia

Tänä yönä on näköjään kirjoittamisen vuoro, Ihanaa! <3

Tässä postauksessa raotan omia kokemuksiani sielunryhmäni löytämisestä ja tuon energian tunnistamisesta. Miksi toiset ihmiset tuntuvat heti ensikohtaamisesta lähtien tutummilta ja läheisimmiltä kuin toiset? Miten voimme tuntea yhtäkkiä selittämätöntä vetoa ihmistä kohtaan, jota emme ole koskaan aiemmin edes tavanneet? Moni tulee juttelemaan minulle enkeli-illoissa siitä, miten he ovat alkaneet aistia eri energioita eri ihmisistä, ja olleet hämillään siitä, miten he tuntevat yhtäkkiä erityistä vetoa jotain tiettyä ihmistä kohtaan, vaikka olisivat onnellisesti parisuhteessa eikä olisi mitään syytä "vilkuilla muualle". Omassa elämässäni olen tähän mennessä saanut oivaltaa seuraavaa. Valoryhmäni jatkaa:

"Sitä mukaa kun alatte herkistyä eri energioille ja alatte tuntea energiakehossanne muiden ihmisten värähtelyt, alatte tunnistaa toisissa sieluissa myös oman rakkaan sielunperheenne jäseniä. Jotkut teistä ovat olleen keskenään äitiä ja tyttäriä, siskoja ja veljiä tai rakastavia puolisoita aiemmissa elämissänne. Nyt olette tulleet kohtaamaan toisenne tässä elämässä, kenties jossain aivan toisessa roolissa. 
Suurin osa ympärillänne olevista ihmisistä on ollut mukananne myös aiemmissa elämissä, ja olette tulleet tähän elämään toistenne luo opettamaan niitä asioita, jotka edellisissä elämissä jäivät joko kesken tai jotka sovitte  käyvänne yhdessä läpi nyt. Opetukset ja kohtaamiset voivat tulla monella tapaa, usein myös vaikeiden ja kipeidenkin oppiläksyjen ja tapahtumien myötä. Pyydämme teitä näkemään Jumalan suuren rakkauden kaikkien tapahtumien ja kohtaamisten takana."

Minulla on ollut kunnia saada tutustua tässä elämässäni useaan sielunperheeni jäseneen, joiden kanssa minulla on ollut heti ensitapaamisesta lähtien hyvin vahva sydänyhteys. Tuota tunnetta saattaa erheellisesti luulla myös rakastumiseksi tai ihastumiseksi - ja toisaalta, onhan se myös sitä. Mutta on hyvä oppia tarkastelemaan ja nauttimaan yhteydestä nyt universaalilla tasolla. Vanha vahva side näyttäytyy syvänä sydämentunteena, joka pakahduttaa, itkettää ja saa sydämen pyörähtämään sijoiltaan. Se saa pohtimaan elämää; olenko onnellinen omassa elämässäni ja/tai parisuhteessani? Mikä on tuo tunne, jonka tuo toinen ihminen nyt yhtäkkiä minussa herättää? Kuvittelenko kaiken?

Tänä keväänä olen saanut jälleen kohdata yhden henkilön omasta sielunryhmästäni. Olimme tavanneet ensimmäisen kerran viime vuoden puolella, ja yhteys oli heti vahva. Saimme esiintyä yhdessä, ja kumpikin tunsi siteen välillämme. Tänä vuonna olemme päässeet tekemään jälleen yhteistyötä, ja yhteys on syventynyt - tai pitäisikö sanoa kohonnut ja laajentunut - entisestään. Kun tapaamme, koko muu maailma lakkaa olemasta. Erityismaininnan ansaitsee myös se, että sanoja ei kerta kaikkiaan tarvita, vaan kaikki tapahtuu valon tasolla. Meitä ympäröi noissa tilanteissa valtava valoverkko, jonka läpi ei kukaan muu pääse. Se on samalla sekä hämmentävää, upeaa, että äärimmäisen inspiroivaa. Se on universaali rakkauden ja ykseyden verkko, jonka kumpikin tunnistaa, ja jolle ei tarvitse eikä voi tehdä mitään. Se vain on, ja me voimme yhdistyä tuossa verkossa ja antaa Luojan rakkauden puhua kauttamme musiikin välityksellä. Yhteisten harjoitusten tai esiintymisten jälkeen yleensä vain itken, koska yhteinen valo on niin upea, eheyttävä ja rakastava. Hän tukee täydellisesti minun sieluni valoa ja minä tuen täydellisesti hänen sielunsa valoa. Yhdessä Ykseytemme vahvistuu.

Nyt kun tätä omaa sielunryhmäämme meille paljastetaan, on siis tärkeää erottaa universaali rakkaudentunne "tavanomaisesta" ihastumisesta ja parisuhde-energiasta (vaikkakin lopulta kaikki on yhtä). Kun sydäntä läikytetään, on hyvä kysyä mistä tuo tunne kumpuaa, ennen kuin alkaa tekemään radikaalimpia siirtoja. Herkistyessämme aistimme helpommin myös rakkaudellisia tunteita, ja meidän tehtävänämme on selvitä tuosta tuntojen viidakosta niihin sen enempää kiinnittymättä. Voimme tietoisesti tutkia, että mitä osaa tuo rakas sielu on tullut minussa eheyttämään? Toki jos olet vapaa ja energia tuntuu oikealta, niin anna palaa! <3 Universaalilla tasolla meitä yhdistetään nyt yhdeksi suureksi sydänperheeksi. Alamme tuntea yhteenkuuluvuuden tunnetta kaiken ja kaikkien kanssa, kun sydäntämme avataan ja tietoisuudentasoamme nostetaan. Se tuo meille myös uusia toimintatapoja luoda, elää ja olla. Tunnustele energiavaihtelujasi eri ihmisten läsnäollessa. Missä chakrassa kukakin henkilö sinulla tuntuu ja miten kehosi reagoi? Pysy voimassasi ja valossasi!

6.6 saamme vielä kokea historiallisen Venus-transiitin, joka todella tuo tullessaan meille Rakkauden energiaa suurimmalla mahdollisella volyymilla. Tuskin maltan odottaa millaisissa energeettisissä asetuksissa tuon päivän jälkeen olemme!!

Pidäthän huolen, että olet parhaassa mahdollisessa seurassa tuona päivänä! Seurassa, joka tukee rakkauden virtaamista Sinuun ja auttaa Sinua avautumaan Valolle, Ilolle ja Rauhalle. Yksi mahdollisuus ihanalle seuralle on ILON LIEKKI FESTIVAL, jossa nimenomaan keskitymme koko päivän ajan tämän energian kanavoimiseen Maan päälle kohottavan musiikin, luentojen ja muiden esitysten muodossa. Siitä tulee niin Upeaa!! <3
Ilossa,
Deepthi