17.5.12

Amman luo jouluksi, haluatko mukaan?



RYHMÄ TÄYNNÄ!


Hei rakkaat,

Minulla on ilo ilmoittaa, että täällä on syntymässä pieni ryhmä, joka matkaa kanssani Amman luo Intiaan tulevaksi jouluksi. Haluaisitko lähteä mukaan? Haaveenamme on olla perillä pari päivää ennen merkittävää päivämäärää 21.12.2012 ja viipyä 3-4viikkoa. Olisitko Sinä yksi mukaanlähtijöistä?

♥ ♥ Mata Rani Ki!!!! :DDD ♥ ♥  


Lisätietoa reissusta voit kysyä suoraan minulta ammandeepthi@gmail.com.

Minä vietin toissajoulun Amman luona ensimmäistä kertaa. Ashramissa vietetään joulua joulunäytelmää seuraten ja joulukakkua syöden. Uutena vuotena Amma puolestaan pitää juhlapuheen ja sekä länsimaalaiset että intialaiset lapset rakentavat hellyyttäviä esityksiä. Ja luonnollisesti Amma myös halaa uutena vuotena. Viime uutena vuotena saavuin ashramiin juuri parahiksi ennen vuoden vaihtumista. Matka oli ollut täynnä jännittäviä käänteitä, ja kun vihdoin pääsin perille, niin sainkin istua melkein saman tien jonottamaan Amman halaukseen. Sitten klo:00.15 pääsin Amman syliin. Ei olisi voinut paremmin vuosi alkaa. 

En tiedä vielä onko ashramiin järjestetty jotakin spesiaalia tuoksi 21.12 päiväksi, mutta meidän omalla ryhmällä on ainakin tarkoitus juhlistaa tuota hetkeä. Itse koen sydämessäni maailman tärkeimmäksi asiaksi olla juuri tuona päivänä Amman fyysisessä läheisyydessä.

Jos haluat liittyä seuraamme, niin laita rohkeasti viestiä! Kartoitamme lähtijät kesän aikana, ja heti alkusyksystä tilaamme liput. Meno-paluu-lipunhinnat ovat noin 450-700€, riippuen tilausajankohdasta. Lennot olisivat Hki-Mumbai-Trivandrum/Cochin, josta on vielä kolmen tunnin taksimatka ashramiin aivan Intian eteläkärkeen. Matka kaiken kaikkiaan kestää noin puolitoista päivää suuntaansa. Minä olen kokenut matkan aina hyvin vahvasti sellaisena siirtymäriittinä.

Ohhh... nyt ei pitäisi ajatella ashramia yhtään enempää koska muuten tilaan liput huomisaamulle!!! :DDDD

No niin, joka tapauksessa, jos yhtään mielit mukaan, niin olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!

Ammassa,
Deepthi