26.2.10

Kolkuta, niin sinulle avataan

Jälleen kerran ihmetyksellä täällä kiittelen ja pyörittelen päätäni, että Mitä täälä tapahtuu? Siis ei täälä blogissa vaan ylipäätään ympärilläni!! :DD 


Tämä viikko on mennyt postittaessa Valon Siivin-esitteitä, ihmetellen monenkirjavia energioita, sekä yrittäen pysyä Valon puolella mitä tulee raha-asioihin.  Jostain syystä maalis-huhtikuulta on pyyhkäisty useampikin keikka pois, ja nyt sitten ihmettelen, että milläs tässä pitäisi oikein elää, Pyhällä Hengelläkö? :D  Koko viikko on siis mennyt mieltä vahtiessa, kun joka toinen hetki huomaa sortuvansa vanhoihin ajatusmalleihin ja pelkoihin, joita saa sitten kerta toisensa jälkeen "nostella valoon". Ja vaikka asian tiedostaa, niin silti tehtävä on enemmän kuin viheliäinen. Olen tehnyt Violettiliekkidegreitä, meditoinut, visualisoinut, pyytänyt yläkerran porukoita apuun, ja silti vain töminä käy, kun taas mennään. 
Kukaan ei kuuntele. 


Tai äläs nyt. 


Sain äsken ihanan meilin. Zasa Valonkanava-foorumilta lähestyi mua kertoen tälläisestä sivusta ja toivotti tervetulleeksi heidän joukkoonsa. Kävin katsomassa sivua ja kuinkas ollakaan, ensimmäinen juttu, jonka aukaisin oli kanavointi jossa puhuttiin - mistäpä muustakaan kuin - mm.rahasta. Otin kanavoinnin riemulla vastaan, ja voin taas vain ihmetellä, miten upeasti meistä huolehditaan. 


Kolkuta, niin sinulle avataan. 


KIITOS, KIITOS, KIITOS.
On myös hauskaa, että jostain syystä Maitreya on noussut mulle viime viikkoina monesta paikasta. Ja kun klikkasin Valokanava-foorumille, niin tämä ensimmäinen lukemani artikkeli oli nimenomaan kanavoitu häneltä. Laitan tähän nyt koko kanavoinnin.
Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (http://www.maitreya-edu.org)
8.-17.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Henkiset kirjoitukset 


Monet ihmiset ovat kirjoittaneet minulle kysyen kirjoituksista, joita väitetään "kanavoiduksi" hengeltä. Niiden monien vuosien aikana, kun ihmiskunta on asuttanut maapalloa, monet sielut ovat olleet kosketuksissa henkiseen osaansa. He ovat kommunikoineet Jumalan tai Perimmäisen olennon kanssa. Monet näistä ovat tunteneet, että he ovat kanavoineet henkeä tai Jumalaa, mutta ovat kirjoittaneet kuitenkin egosta.

Kanavoinnin mitta on sisältö ja viesti. Puhuuko se sydämellenne? Samaistutteko siihen sielussanne? Jos näin on, niin se on todella kanavoitua. Miten monet ihmiset ovat sanoneet kirjoitusten tai opetusten auttaneen heitä? Älkää antako pelon tulla olemukseenne. Luottakaa sydämestä ja sielusta ja saatte vastauksenne.

Kaikki sielut kommunikoivat Jumalan tai Perimmäisen olennon kanssa. Vain harvat osaavat kanavoida ja tuottaa energiaa transformoimaan, muuttamaan ja mahdollistamaan sen, että ihmiset voivat auttaa itseään. Näiden sielujen kohtalona on tehdä näin. Heidän energiansa voi siirtää vuoria. He ovat todella Jumalasta. Jos viestissä on kyse viestintuojasta, niin katsokaa muualle, sillä viesti on tärkeä, ei viestintuoja.

Maitreya

Teosofia 


Minulta on kysytty monta kertaa teosofiasta. Kannatanko sitä? Olenko osa sitä?

Vastaus on "kyllä ja ei". Kyllä, koska se on osa monia uskomusjärjestelmiä tämän päivän maailmassa, niiden jotka uskovat tällaiseen tapaan tutkia henkisyyttä. Kyllä, kannatan sitä, koska niille sieluille, jotka etsivät ja löytävät teosofian, se voi olla ovi laajempaan maailmaan.

"Ei" on myös oleellinen vastaus. Näin on, koska niille sieluille, jotka eivät halua olla mukana teosofiassa, joiden mielestä on vaikeaa ymmärtää teosofian sanoja ja tapaa, tarjoan jotain muuta: opetuksia hyvin yksinkertaisessa muodossa. Monet sielut eivät halua olla mukana kirkoissa, järjestöissä, uskonnoissa tai henkisissä ryhmissä. He haluavat palvella henkiulottuvuutta yksin. Minun kirjoitukseni ovat heille. Monet ovat sanoneet, että heistä teosofiaa on vaikea ymmärtää. Näille ihmisille avaan toisen oven. Monet sielut saavat suurta kohotusta ja henkisyyttä teosofiasta. On kuitenkin sieluja, jotka eivät halua olla tekemisissä tuon käsityksen kanssa.

Jos on todella henkinen, niin voi hyväksyä kaikki ajatukset henkisyydestä ja valita sen, mitä itse tarvitsee. Niille jotka ovat henkisiä ja joiden on vaikeaa ymmärtää, miksi on niin monia näkemyksiä henkisyydestä, vastaisin näin: "Maatasolla on tänä päivänä monia erilaisia sieluja. Jokaisella sielulla on oma värähtelynsä, kuten on myös sanalla "henkinen". Nekin jotka tutkivat kristinuskoa, ovat oikeassa. Maatasolla on tilaa kaikille näkemyksille. Ne sielut jotka etsivät, löytävät itselleen sopivan näkemyksen. Tämä pitäisi sallia heille."

Maitreya

Raha 


Maatasolla liittyy varsinainen "varasto" siihen, mitä kutsutte rahaksi. Siitä on tullut Jumalanne. Pelkäätte sitä, kadehditte sitä, haluatte sitä ettekä kuitenkaan käsitä, että sitä on kaikille, jos vain tunnette säännöt sen saamiseen.

Henkisellä tiellä on monia, jotka sanovat: "Mutta rahan pyytäminen ei ole henkistä." Miksi se ei ole henkistä? Pitäisikö maailmassa jokaisen kuljeskella kuin buddhalaismunkki kerjuukulhonsa kanssa? Luoja antoi teille kaikille yltäkylläisen energiasaannon. Te ette kuitenkaan käytä tuota energiaa oikealla tavalla ja tästä syystä monilla teistä on ongelmia.

Ensinnäkin monet teistä rajoittavat ajatteluaan. Sanotte uudestaan ja uudestaan: "Minulla ei ole koskaan riittävästi rahaa" tai jonkin vastaavan negatiivisen toteamuksen. Sanomalla nuo sanat ja vahvistamalla niitä, luotte tilanteen. Monet teistä kuljettavat mukanaan vanhempienne ohjelmointia, mikä on ollut negatiivista. Vanhempienne puutteesta, pelosta tai huolesta liittyen rahaan voi usein tulla omanne.

Olen sanonut monta kertaa, että "työntekijä on palkkansa arvoinen". Kaikki ihmiset ovat palkkansa arvoisia, mutta monet eivät tiedä, mikä heidän arvonsa on. Useita vuosia sitten kehotin kanavaani arvostamaan itseään. Hän teki töitä hyvin vähästä rahasta. Hän ei ollut tyytyväinen tähän ja tunsi, ettei hänelle maksettu hänen arvonsa mukaisesti. Hän oli opiskellut metafyysisiä asioita vuosien ajan ja maksanut paljon kirjoista (joiden luo olimme johdattaneet hänet), joista tuli opetustyökaluja.

Hän ei pystynyt näkemään työnsä tätä puolta. Koska hän päätti kokea kritiikkiä ja negatiivisuutta varhaiselämässään, mikä auttoi häntä kontrolloimaan monessa inkarnaatiossa ongelmaksi koitunutta egoa, hänen maallinen isänsä ei tehnyt hänelle elämästä helppoa. Isä kertoi hänelle jatkuvasti, ettei hän ollut arvokas, että hän oli tyhmä, paksupäinen, pölkkypää. Kanavallani ei ollut kovin hyvää käsitystä itsestään. Meidän ja mestareiden avulla - ja myös miehensä avulla - hän pystyi lopulta päästämään irti riittämättömyyden tunteistaan ja lopulta hän alkoi arvostaa itseään.

Luoja antoi teille kaikille lahjoja. Nämä lahjat voidaan ottaa käyttöön elannon ansaitsemiseksi. Kuitenkin monet teistä eivät tiedä, mitä nuo lahjat ovat. Ette edes näe, että olette niiden omistamisen arvoisia. Joillekin kuva ansaitsemisesta ja suuren rahamäärän omistamisesta on inhottava. Se puhuu kapitalismista, ahneudesta ja rahanhimosta. Kuitenkin rahalla saa ruokaa pöytään, voi maksaa laskut, ostaa tarvittavia asioita tai maksaa matkakustannuksia. Se on väline energian vaihtamiseen, on kyse sitten aineellisesta, mentaalisesta tai henkisestä energiasta.

Olen sanonut monta kertaa kyselyihin: "Jos teillä on hyvät tulot, niin antakaa tukea johonkin, mihin uskotte." Se voi olla stipendi opiskelijalle, jolla ei ole varaa opiskella, tai kummius lapselle maassa, missä on paljon köyhyyttä. Se voi olla suosikkihyväntekeväisyyttänne tai vain antamista jollekin, jonka tunnette tarvitsevan sitä, mutta antakaa anonyymisti. Näin pidetään henkinen puoli ajatusmallissa mukana.

Älkää pelätkö rahaa, sillä se on kaiken elämän ydin. Tietäkää, että kaikki ihmiset voivat ilmentää kaiken, mitä he tarvitsevat ja enemmän. On kuitenkin pyydettävä Luojalta, sillä Luoja ei tiedä, mitä tarvitsette, ennen kuin pyydätte. Ette voi olettaa, että hän tietää. Sitten kun olette pyytäneet, annatte sen olla - teidän täytyy pyytää vain kerran. Jos teette tämän, teillä täytyy kuitenkin olla positiivisia ajatuksia rahasta. Jos jatkuvasti sanotte: "Minulla ei ole koskaan rahaa", luotte tämän todellisuuden. Jos sanotte: "Minulla on yltäkylläisyyttä elämässäni joka päivä", luotte myös tämän.

Yhdenkään sielun ei pitäisi elää avustuksella, rajallisilla rahavaroilla tai elää kadulla, ellei hän valitse niin. Yltäkylläisyyttä on kaikille. Kyse on vain pyytämisestä ja sitten kärsivällisyydestä nähdä sen ilmentyvän. Kokeilkaa sitä - hämmästytte, mitä tapahtuu.

Lakatkaa ajattelemasta "köyhä". Mitä sitten, jos vanhempanne olivat köyhiä? Teidän ei tarvitse olla! Voitte saada niin paljon yltäkylläisyyttä elämäänne, kuin luotte joka päivä ajatuksillanne, tunteillanne ja sanoillanne - tulevaisuuden todellisuuteenne. Alkakaa luoda positiivista tulevaisuutta negatiivisen sijasta. Luokaa omaa yltäkylläisyyttänne tästä päivästä lähtien.

Maitreya

Masennus 

Mitä on masennus? Se on kehon tapa käsitellä muutosta, haudattuja tunteita ja stressiä. On aivan normaalia olla masentunut ja ollessaan masentunut pitäisi yrittää mennä sen läpi. Ihmiskeho on tottunut yhteen tapaan tehdä asioita. Silloin kun tulee muutos, se voi aikaansaada valtavan myllerryksen fyysiseen kehoon. Sama pätee haudattuihin tunteisiin. Kehon on selviydyttävä, kun tunne tulee pintaan. Usein on tarve itkeä, mutta tämä tukahdutetaan, koska se ei ole "normaalia". Keholla on aikoja, jolloin se on ylikuormitettu stressistä, mutta ihminen tuntee olevansa voittamaton ja vain jatkaa puskemista. Sitten yhtenä päivänä hänen on pysähdyttävä ja keho joutuu täydelliseen ja syvään kaaokseen. Myös tämä voi aiheuttaa masennusta, koska vanhaa tapaa ei seurata. Olette muutostilassa, mutta keho ei tiedä, miten selviytyä.

Älkää pelätkö, kun masennus tulee elämäänne. Se panee teidät tarkastelemaan elämäänne ja olemistapaanne. Pyytäkää henkeä auttamaan teitä vastausten löytämisessä. Jos pyydätte, löydätte niitä. Sallikaa kaiken, mitä on sisällä, tulla ulos - on kyse sitten tunteesta (viha, turhautuminen, pelko jne.), stressistä tai vain helpotuksesta. Älkää pelätkö sitä, sillä sen on tarkoitus auttaa teitä puhdistamaan pois jotain, mitä ei enää tarvita. Jos lääkkeitä käytetään auttamaan masennuksessa, niin etsikää myös apua joltakin, joka voi auttaa teitä löytämään syyn. Voitte löytää myös luonnonmukaisia lähteitä avuksenne. Kyse on luonnon puhdistumistavasta. Muistakaa se.

Maitreya

Sielun kasvu 

Elämänne tarkoitus maatasolla on kasvaa henkisesti, kehittyä sieluna ja jättää maataso taaksenne. Siihen saakka kunnes voitte selvittää kaiken negatiivisen ohjelmoinnin monista inkarnaatioistanne, tulette takaisin.

Usein ette tiedä, miksi olette tällä maatasolla. Mietitte, miksi elämä on niin vaikeaa ja miksi unelmanne eivät toteudu. Jos negatiivinen ohjelmointi ympäröi tietoista ja alitajuista mieltänne, nuo vaikeutenne jatkuvat.

Kanavoimme niiden ihmisten kautta, jotka tarjoutuvat työskentelemään kanssamme, opettaaksemme teille, miten päästetään irti - auttaaksemme teitä sielunne kasvussa. Ne jotka työskentelevät kanssamme, käyvät läpi kovan koulutuksen sen varmistamiseksi, että he ovat kelvollisia tekemään tätä työtä. Usein ne joita he yrittävät auttaa, käyttävät heitä hyväksi ja loukkaavat. Meidän kanssamme työskentelemisen polku ei ole lainkaan helppo. Niiden muutaman sielun elämä, jotka kuuntelevat, voi muuttua ja he voivat siirtyä eteenpäin sielun kasvussa - usein palaamatta enää takaisin maan päälle.

Useammat ihmiset kuin koskaan ennen etsivät sielun kasvua. Monet heistä eivät kuitenkaan pärjää, koska heidän pelkonsa ja epäilyksensä on suurempi kuin kasvuhalu. Voimme auttaa teitä, mutta teidän täytyy kuunnella ja sitten toteuttaa tarvittavat muutokset. Usein ette tiedä, missä negatiivinen ohjelmointi sisällänne on. Tässä kohtaa ne, jotka on koulutettu henkisesti, jotka ovat meidän kouluttamiamme, voivat auttaa teitä löytämään vastauksia. Tällä nettisivustolla on melko monia, jotka ovat saattaneet loppuun opintonsa ja ovat valmiita auttamaan teitä. Lopullinen päätös on teidän. Jos haluatte sielun kasvua, teidän tarvitsee työskennellä kanssamme ja olla pelkäämättä. Jos voitte tehdä sen, niin jätätte maatason taaksenne ja siirrytte eteenpäin.

Olemme aina paikalla auttamassa teitä. Teidän täytyy haluta auttaa itseänne.

Maitreya

****  


Olin alkuviikolla kaksi yötä isän luona kun tulin reissusta. Isän luona sielu lepää jostain syystä erityisen hyvin, sieltä ei malttaisi lähteä pois ollenkaan. Varsinkin kun Olgakin suorastaan Rakastaa olla sielä... :)


Sunnuntai-maanantai-välisenä yönä näin unen. Unessa olimme isäni ja veljeni kanssa kotitalossamme, joka on (oikeastikin) keskellä aakeita peltoja. Kuljimme ikkunalta toiselle ja odotimme. Olimme hyvin jännittyneitä, innokkaita, odotimme tulevaa kuin kuuta nousevaa. Ja sitten alkoi tapahtua. Kaukaa taivaanrannalta alkoi vyöryä valtava vesimassa taloamme kohti. Ihmisiä alkoi juosta pitkin peltoja pois vesimassan alta. Me vain  katsoimme ihaillen ikkunasta, että kohta mekin olemme veden varassa. Minä ajattelin, että missähän Olga on, että pitäisikö se hakea syliin, että pääsisimme lähtemään yhdessä. Sitten ajattelin unessa, että ei mun tarvitse, että kyllä me toisemme löydämme, kun tämä kaikki päättyy. Merkittävää unessa oli se, että meitä ei pelottanut hiukkaakaan. Päinvastoin, me vain Odotimme, että meidät pyyhkäistäisiin mennessään. Tiesimme, että selviäisimme siitä, tiesimme, että olisimme onnellisia kaiken jälkeen. 


Katsoimme keittiön ikkunasta, kun vesimassa paisui valtavaksi, aivan kuin koko universumin kokoiseksi. Ja se vei meidät mukanaan. 


Kun kaikki oli ohi, kellään ei ollut mitään omaisuutta, kaikki olivat yksilöitä, mutta silti yhtä. Kaikki olivat superonnellisia, niin valoisia valo-olentoja, että ihmisten rakkaus tuntui kilometrien päähän. Kaikki kulkivat kaduilla, hyvä etteivät hyräilleet ja nauraneet onnesta. Kellään ei ollut mitään, ja silti kaikilla oli Kaikki mitä kuvitella saattaa. Ja Olgakin löytyi sieltä missä olin sen viimeksi nähnyt. 


Sen pituinen se. 


Nyt vois joku unitutkija selittää, mitä uneni symboloi! :D Itse sitä tässä pari päivää käänneltyäni olen tullut siihen tulokseen, että uneni taisi olla jonkinasteinen Atlantis, se missä olemme muutaman vuoden päästä, kun olemme astuneet v.2012 portin läpi uuden tietoisuuden tasolle, kun alamme ymmärtää, mistä tässä kaikessa oikein on kyse. Ettei ole mitään, mikä olisi erillään sinusta, minusta. Että me kaikki olemme yhtä. Ja että kaikki nämä ulospäin karmealta näyttävät katastrofit niin maailmalla kuin jokaisen henkilökohtaisessakin elämässä näyttäytyvätkin lopulta mitä suurimpina siunauksina. Meille tapahtuu nyt isoja muutoksia juuri tämän takia: että vihdoin muistaisimme mitä oikeasti Olemme. 
Olemisen Riemua Viikonloppuusi! <3


Valohalein,
Deepthi


ps.Kun olin tämän kirjoittanut, surffasin vielä Diana Cooperin Atlantis-sivulla, jossa oli kysymys-vastaus-palsta. Käytännössä melkein halvaannuin tämän kysymyksen vastauksen kohdalla:

How was the film about the Titanic relevant to Atlantis?

The higher purpose of the film was to remind people unconsciously about the end of Atlantis, when the waves swept over the land. This is why it touched so many people very deeply. The film also acted to remind humanity of the power of the elements.Olen ihmetellyt, miksi mun on pitänyt ottaa Valon Siivin-konserttiin yks biisi mukaan. Mä oon koko ajan kelannut, että ei se nyt oikein mun muuhun ohjelmistoon "sovi", ja silti on ollut aivan pakottava tarve se ohjelmistossa pitää. Arvaa, mistä biisistä on kysymys?


My Heart Will Go On.