12.7.10

Harhan tuolle puolenHARHAN TUOLLE PUOLEN, LUOMISMAHDOLLISUUKSIEN, INTOHIMON JA ARMON UUTEEN TILAAN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn ( www.starchildascension.org)
Uuden maapallon heinäkuun 2010 energiat
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe, heinäkuu 2010 antaa edelleen voimakkaita energioita ja monia tilaisuuksia tehdä uusia valintoja, jotka harmonisoituvat niiden voimakkaiden, uusien energiasyklien kanssa, jotka alkavat 26.7.

Kesäkuun suurristiasetelmasta saakka olette olleet tilaisuusikkunassa, missä teille annetaan mahdollisuus käyttää tulevaa voimakasta timanttivaloenergiaa niiden kaikkien harhakuva- ja itsepetosmallien valaisemiseen, jotka ovat jäljellä elämässänne. Kun päästätte irti näistä vanhoista malleista syvillä tasoilla, luotte tilaa ja vapautatte energiaa lisäluomismahdollisuuksille nykyisyydessänne ja tulevaisuudessanne.

Teillä on 11.7. täydellinen auringonpimennys, mikä merkitsee tämän tilaisuusjakson viimeistelyä ja helpottaa sitä painetta, mitä monet teistä ehkä tuntevat tällä hetkellä. Mutta voimme sanoa, että tämä on voimakas pimennys, mikä näkyy Tyynellämerellä, Pääsiäissaarilla, Chilessä ja Argentiinan Patagoniassa.

Pimennys on hetki, jolloin planeettakollektiivi hyväksyy muutoksen, mitä voimme verrata tietokoneen käynnistämiseen uudelleen. Vaihto uusien valokoodien informaatioon vaatii näiden tasapainon ja harmonian pimennyssiirtymien nollaamista. Tässä tapauksessa nollattavat koodit ovat planeetan valtamerialueella. Tyynimeri on planeetan suurin valtameri ja se vastaanottaa ne uudet valokoodit vettä varten, mitkä viedään valtameriverkkoihin. Niitä välittävät valaat ja delfiinit, jotka ovat valtamerikoodin säilyttäjiä.

Tämä on maapallolle valtavan transformaation hetki, mitä kutsumme harmoniseksi valtameri-integroitumiseksi. Nämä uudet valokoodit aktivoivat viidennen ulottuvuuden kristallisydänverkot, jotka jo toimivat planeetalla ja jotka tunnetaan myös kosmisina pyhän ruusun verkkoina. Tämän uuden valtameriaktivoinnin myötä planeetan vedet harmonisoituvat näiden verkkojen kanssa ja ne integroidaan uuden maan malliin valaiden ja delfiinien opastuksessa ja suojeluksessa.

Tämä merkitsee, että valtameristä tulee viidennen ulottuvuuden täysivaltainen tila eivätkä ne enää suvaitse ihmisen ahneuden ja hyväksikäytön aiheuttamaa tuhoamista ja pilaamista. Ihmisvalotyöntekijöiden ja valaiden ja delfiinien voimakkaasta kumppanuudesta tulee valtamerien ja mantereiden uusi ylläpitäjä ja luova uneksija - yhtenä.

Tässä pimennyksessä Pääsiäissaarten aktivointi käynnistää syviä valtamerienergioita, joita planeetan muinaiset vanhimmat ovat pitäneet siellä. Nämä ovat esi-isiä, mukaan luettuna lohikäärmeet, jotka ovat kauan sitten menneet korkeampien ulottuvuuksien valoon, mutta jotka ovat jättäneet nämä energiakoodit vapautettaviksi, sitten kuin ihmiskunta nostettaisiin tietoisuuden korkeammille tasoille. Tämän aktivoinnin tavoitteena on muistaa syvällisesti muinainen luomiskumppanuus valtamerien valo-olentojen kanssa, mikä alkaa tulla pintaan syvässä kollektiivitietoisuudessanne tällä hetkellä. Monet teistä näkevät unta valtameristä ja ovat yhteydessä delfiinien, valaiden ja muiden meriolentojen kanssa. Muinaiset arkkityypit ja energiat nousevat yhdistettäväksi tuleviin kosmisiin ylösnousemus- ja transformaatioenergioihin. Tuloksena on voimallinen luomiskumppanuus uuden maan luomiseksi ja valtamerin puhdistamiseksi ja hoivaamiseksi.

Rakkaat ystävät, tämä on ilon ja juhlan voimallinen hetki. Olette "tuleva aika" planeetan hoitajina ja suojelijoina. Monien voimakkaiden maanhoitajakristallien viimeaikaiset aktivoinnit planeetalla palvelevat magneettisina välittäjiä näille uusille valokoodeille. Pystytte pääsemään näihin uusiin verkkoihin meditoinnin, seremonioiden ja äänen avulla.

Pyydämme teitä osallistumaan tähän prosessiin kiitollisuudella ja pitkäjännitteisyydellä sitä kohtaan, mitä tapahtuu ja mikä annetaan vastuullenne uuden maatodellisuuden suojelijoina. On teidän vastuullanne - niiden jotka tuntevat siihen kutsun - uneksia uutta taivasta ja uutta maata, mutta myös uutta valtamerta kumppanuudessa valaiden ja delfiinien sekä luonnonvoimien kanssa.

Sitten, rakas valoperhe, tietoisten maanhoitajien ihmiskollektiivi yhdistää energiansa 17. ja 18.7. luomaan tapahtuman, mitä kutsutaan nimellä "tietoinen yhdistyminen". Tänä aikana yhdistytään ja keskitetään aikomus viidennen ulottuvuuden pyhän sydämen verkkoihin. Kun tämä tulee vähän harmonisen valtameri-integroinnin jälkeen, voitte alkaa nähdä, miten voimakas tilaisuus tämä on yhteisaikomukselle nostaa maa ykseystietoisuuden viidenteen ulottuvuuteen. Jos yhdistyisitte ja harmonisoituisitte muiden joukossa myös harmonisen valtameri-integroinnin kanssa, mitä valaiden ja delfiinien valoperhe ja elementaalit edustavat, olisitte todella tietoisen yhdistymisen tilassa maaplaneetan korkeimmaksi parhaaksi tällä hetkellä.

Tämän jälkeen seuraava kohokohta on täysikuu Vesimiehessä, planetaarinen uusi vuosi ja Leijonaportin avautuminen 26.7. Tämä on hetki, jolloin maa siirtyy luomiskokemuksensa seuraavaan sykliin ja uusia teemoja ja ideoita esitellään luomisimpulssiaalloilla, joita lähetetään Kosmisesta sydämestä ja luomislähteen unelmista. Ja näin planeetta alkaa tässä kohtaa vastaanottaa noita kosmisia impulsseja, jotka harmonisoivat sen energiat Kaikkeuden sydämeen läsnä olevassa hetkessä.

Leijonaportti 26.7.-12.8. on jakso, jolloin näitä uusia evoluutioenergioita tai koodeja saadaan voimakkaimmin. Tänä aikana on hyvä olla avoin niiden energioiden ja ideoiden tulvalle, jotka muuttavat seuraavaa kokemussykliä maan päällä. Nämä energiat kulminoituvat 10-10-10-tähtiportiin lokakuun 10. päivä. Rakkaat ystävät, kertoisimme myös vähän siitä, mitä tuo tietoisuustähtiportti edustaa, ja sen yhteydestä tähtiportteihin 11-11-11 vuonna 2011 ja 12-12-12 vuonna 2012.

Jokainen tähtiportti edustaa hetkeä, jolloin kvanttimuutos tai -hyppy on mahdollinen kokemuksen sisäisillä ja ulkoisilla tasoilla. Jokainen näistä päivämääristä edustaa hetkeä, jolloin maan tietoisuuden on mahdollista tehdä merkittäviä muutoksia, jotka harmonisoivat planeetan kosmiseen kohtaloonsa viimeisessä sateenkaarisillassa 12.12.2012. Tämän kohdan jälkeen maa on täysin harmoniassa ja synkroissa aika-avaruustodellisuuden uuden muodon kanssa, sillä sateenkaarisillan toisella puolella on toinen todellisuus ja toinen tapa muovata sitä, minkä tunnette aikana ja avaruutena/paikkana. Nämä kolme hetkeä ovat siis avainkalibrointipisteitä, jolloin maa harmonisoituu taajuuksiin, jotka muuttavat tietoisuutta tähän luomiskokemuksen uuteen aika-avaruusulottuvuuteen.

Rakas perhe, toisiaankin seisotte ikään kuin portaikon ovella nyt ja odotatte kiipeämisen aloittamista yhdessä ja yhtenä. Tämä on kokemusmatka, joka voidaan tehdä vain yhtenä, yhtenäistietoisuutena. Yksilöt eivät nouse valotaajuuksien kenttään, vaan koko maapallo, sillä siitä sovitte tullessanne maan päälle tähän elämään - taianomaisena aikomuksenanne nostaa koko planeetta ja kaikki sillä elävät valon viidenteen ulottuvuuteen!

Todellinen luomishaaste ja sellainen, mihin olette kaikki nyt heräämässä. Me täällä valon enkeliulottuvuuksissa olemme täynnä iloa, kun näemme, että olette oikeassa aikataulussa ensimmäistä päätähtiporttia varten 10.10. Rakkaat, rakkaus ja yhteys nostaa teidät näiden porttien läpi, yhdessä ja yhtenä. Vain työskentelemällä kollektiivitietoisuuden korkeammaksi hyväksi löydätte oman korkeamman hyvänne tässä transformaation ja muutoksen uudessa energiassa.

Harhan yli armoon

Rakkaat ystävät, tällä kertaa puhuisimme vähän ajankohtaisista havaintotapamuutoksista, joita kohtaatte, kun otatte vastaan timanttivalon ja sallitte itsenne päästää irti harhoista ja keskittyä henkilökohtaiseen totuuteenne.

Tiedämme, että olette alkaneet ymmärtää kvanttitodellisuuden luonnetta ja kaiken todellisuuden harhakuvaperustaa hologrammisessa universumissa tai multiversumissa. Kuitenkin on tehtävä valintoja siitä, onko tietty harha pätevä omassa tai kollektiivin todellisuusluomuksessa, kun siirrymme korkeampiin ulottuvuuksiin.

On aikoja, rakkaat, jolloin harhasta voi tulla itsepetosta, kun siirrytte pois keskuksestanne syleilemään toisten valmiiksi pakattuja ajatuksia ja harhakuvia. Timanttivalo auttaa teitä näkemään, missä ehkä teette näin.

Planetaarisesti tai kollektiivisesti tätä tapahtuu, silloin kun annatte median manipuloida itseänne. Medianne manipuloi tunteita pelon ja vihan matalampiin taajuuksiin luodakseen harhan puutteesta, epävarmuudesta ja vihamielisyydestä, mistä tulee "todellisuutta" ja se estää ihmiskuntaa kokemasta totuutta keskinäisestä yhteydestään ja ykseydestään ja ilmaisemasta sitä harmoniana. Ja näin usein monet teistä reagoivat planeetan kriiseihin matalammilla vihan ja pelon taajuuksilla ja luovat erillisyyttä sen sijaan, että nousevat sydäntaajuuteen ja saavat aikaan ykseyttä ja luovia ratkaisuja.

Henkilökohtaisella tasolla harhojen yli siirtyminen merkitsee kykyä erottaa matalamman taajuuden tunnemallit, jotka luovat pelkoa, vihaa ja manipulointia, niistä korkeamman itsen korkeammista impulsseista, jotka tuottavat luovia ratkaisuja ja ihmisten välistä harmoniaa ja luovuutta. Tämä merkitsee myös, rakkaat ystävät, kykyä nähdä ja tuntea, kun ette elä intohimoisesti, vilpittömästi ja sitoutuen ja kun olette sallineet itsenne langeta itsepetokseen ja toisten valmiiksi pakattuihin ajatuksiin.

Henkilökohtainen totuus ja vilpittömyys ovat tulosta olemuksenne kaikkien tasojen sopusoinnusta ja harmoniasta - keho, sielu ja henki. Silloin kun nämä itsen puolet eivät ole sopusoinnussa, on sisäistä kaaosta ja sirpaloitumista, mikä saa usein aikaan apatiaa, irrallisuutta ja masennusta sekä taipumusta langeta itsepetokseen. Kuitenkin silloin kun nämä puolet ovat harmoniassa, korkeammat puolet täyttävät alemmat puolet hengen palavalla intohimolla ja luomisvoima tehostuu ja moninkertaistuu. Tämä energiavirta vapauttaa voimakasta luomispotentiaalia, mikä vuorostaan saa aikaan voimallista henkilökohtaista ilmentämistä maatasolla.

Tämä harmoniatila josta puhumme, tunnetaan myös armontilana. Kun olette tässä sopusoinnussa, jumalainen rakkaus ja kosminen tuli virtavat vapaasti taivaasta maahan ja teistä tulee ilmentämisen ja ihmeiden kanava, jumalaisen armon paljastuvien siunausten mukaisesti.

Armontila saavutetaan, kun kaikesta itsepetoksesta päästetään irti ja elätte ehdottoman vilpittömästi Hengen ja korkeamman itsen impulssien mukaisesti. Kun tämä itsen taso hyväksytään elämän luomislähteeksi, alemmat tasot harmonisoituvat jumalaisen rakkauden, armon ja autuuden astiaksi. Mutta tämä energia on luovaa ja ilmaisevaa ja se etsii jakamista suhteissa, yhteyksissä, projekteissa, luomuksissa ja unelmissa! Kun se alkaa virrata, sitä on jaettava luovasti tai se "räjäyttää" jostain uuden valokehonne johdotuksen. Tämä johdotus on suunniteltu yhteyttä ja kollektiivista kokemista varten, kun teistä tulee tietoisia siitä, että viidennen ulottuvuuden maapallolla "minä" on armontilassa vain, kun se on yhteydessä "meihin" luomiskumppanina ja valon ja rakkauden dynaamisena lähteenä!

Toivotamme teille iloa ja seikkailua uudessa tietoisuudessa!

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.