3.7.10

MaapallopäiväkirjaTässä vielä kolmaskin kanavointi tälle päivälle, joka tulee myöskin hiukan viiveellä, mutta tämäkään tieto ei onneksi vanhene.

Minä heräsin - fyysisesti :DDD - juuri Tampereelta. Eilinen Ikaalisten enkkujuontokeikka oli todella hurja henkinen puristus ja itseni täydellinen ylittäminen, (ja selvisin siitä kunnialla!!!! *tuulettaa!!!! :D*) ja illalla vielä lauleloimme Porissa. Aamuauringon valossa ajoimme osan porukan kanssa Tampereelle "yöksi", ja voi hurja taas niitä maisemia! Meikä ajelee tuola ikkunat auki, kamera kädessä, kun on vaan ihan PAKKO ikuistaa näitä huikeita kesäsuomimaisemia! Katso nyt tätäkin:
Bändipojat vetelee vielä hirsiä tuola toisessa huoneessa ihan antaumuksella. Minä alan hiljalleen kaivamaan tuota meikkipussia esiin ja alan valmistautua seuraavaan lähtöön. Tänään kutsuu Laukaa ja Savion lava. Aamuauringon valossa ajamme keikan jälkeen vielä kotiin, kuka minnekin, minä Pohjanmaalle. Ihan "pikkasen" on rytmit sekaisin, tänä aamunakin kello oli puoli seitsemän kun pääsimme nukkumaan... :D Mutta ei se mitään, minä nautin vain niin koko sydämestäni tästä kaikesta! 


Valon Enkeleitä viikonloppuusi! Kuullaan taas pian! <3


DeepHeart


MAAPALLOPÄIVÄKIRJA

Kirjoittanut Celia Fenn ( www.starchildascension.org)
Kesäkuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

28. päivä: Välitila … tai kiehumista (tietoisen) evoluution painekattilassa

Jos olette tällä hetkellä samanlaisessa tilassa kuin minä, lähetätte luultavasti henkistä SOS-merkkiä! Mitä tapahtui? Missä olen? Miksi olen tämän painekattilan vankina? Kyllä tosiaankin, paine on kovaa tällä hetkellä. Olemme välitilassa … kuunpimennyksen ja 11.7. tulevan täydellisen auringonpimennyksen välissä. Tässä muutoksen "välitilassa" on paine päällä.

Kuun- ja auringonpimennyksen synnyttämät muutokset antavat tilaisuuden vaihtaa valokoodeja ja "buutata" planeettatietokone, jotta ajantasaisempaa tietoa saadaan kosmisesta lähteestä ihmiskollektiiviin. Suurristi antaa intensiivisen polttopisteen ja timanttivalo voimistaa tätä polttopistettä. Juuri nyt on niin intensiivistä, ettemme voi paeta haastetta kehittyä ja kasvaa hyvin nopealla tahdilla.

Henki kertoo minulle, että olemme nyt astumassa vaiheeseen, missä kasvu ja evoluutio eivät ole enää vaihtoehto. Meidän on siirryttävä eteenpäin ja tehtävä valintoja ja meidät jotka olemme valotyöntekijöitä, työnnetään vertauskuvallisesti kalliolta, jotta nähdään, osaammeko lentää … vai emme! Intensiiviset valoaallot ja uudet valokoodit tulevat sakeina ja nopeasti.

Miltä meistä siis tuntuu. Itselläni on voimakasta päänsärkyä, kun käpylisäke käy ylikerroksilla (taas) ja kehoni on kosmisten aaltojen sähkömagneettienergioiden sekä kollektiivin voimakkaan vihan ja ahdistuksen kohteena. Aa kyllä, taas yksi päivä maaplaneetalla evoluution painekattilassa!

Henki kertoo minulle myös, että meidän/minun on muututtava. Nyt ei ole vaihtoehtoja - meiltä loppuu aika ja on tehtävä suuri hyppäys. Tämä pätee henkilökohtaisesti ja maailmanlaajuisesti. Ja juuri nyt näyttää olevan kaksi vaihtoehtoa: joko tunnistamme, mitä tapahtuu, keskitymme ja annamme tälle kaikkemme, koska tätä varten inkarnoiduimme ja tämä meidän on tehtävä, tai voimme jatkaa elämänasennetta, että kaikki on ok ja ihanaa ja kaikki muuttuu pian - se on aivan kulman takana … pian … - ja voimme sivuuttaa sen, mitä tapahtuu, keskittyä omaan pikkujuoneemme ja yrittää varmistaa, että saamme oman osamme vauraudesta ja onnellisuudesta.

Maailmanlaajuisesti tämä ei enää toimi. Tulee vaikeammaksi ja vaikeammaksi sivuuttaa räikeät todisteet siitä, että planeettamme käy läpi valtavaa kriisiä, kun se karistaa vanhaa ja syntyy uuteen. Ja on helppoa ja epäkypsää sanoa, että "jotkut kuolevat, koska he ovat valinneet niin". Kyllä, olen kuullut tämän uskomuksen ihmisiltä, jotka kutsuvat itseään henkisesti kypsäksi - että me jokainen valitsemme oman elämämme, joten jos elää Afrikassa tai Gazassa tai Meksikonlahdella ja elämä menee vessasta alas, niin kurja juttu, niin heidän on täytynyt valita oma osansa, kun taas me valitsimme saavamme onnellisen ja yltäkylläisen elämän, kiitos. Kyllä, eikö meidän ole aika lakata etsimästä tekosyitä karttaa vastuutamme koko planeetan energiatasapainosta?

Kyllä, koko planeetan! Ei vain sen palasen, jossa elätte, vaan koko hoidon. Yhden pienen palan ei ole mahdollista olla paratiisi, kun toiset palat ovat helvettiä. Kaikki on osa yhtä ja nyt meitä pyydetään heräämään ja katsomaan planeettaa tällä tavalla. Olemme kaikki osa maapalloa ja se mitä on tapahtunut Meksikonlahdella, on uskomattoman tyrmistyttävää ja vaikuttaa jollain tavalla jokaiseen ihmiseen planeetalla. En usko, että tämä on apokalypsi sinänsä, mutta minusta se on kyllä merkittävä herätys ja jonkinlainen käännekohta. Meidän on nähtävä, mitä me teemme, ja meidän on löydettävä toinen olemistapa.

Mikä se on? Minulla ei ole aavistustakaan - yhtään sen enempää kuin teillä tai Obamalla tai BP:llä tai kenelläkään tällä hetkellä. DNA:mme on aktivoitu ja se virtaa mahdollisuuksia, mutta mitään ei ole tähän mennessä ilmaantunut. Olemme edelleen kehittymässä … uusi on kehittymässä. Työ on tehty korkeammilla tasoilla, olemme visualisoineet, pitäneet seremonioita ja parantaneet. Nyt meidän on nähtävä, mitä tulee esiin aineellisella tasolla. Ja kyllä, meidän on luotettava ja luotettava ja luotettava ja rukoiltava ja tehtävä työtä ja keskityttävä … koska se on tässä!

Olen tehnyt aktiivista ylösnousemusta ja korkeamman ulottuvuuden työtä vuodesta 1995 saakka ja voin kertoa teille, että tämä on se hetki! En ole koskaan ollut näin varma, että nyt on se aika ja että olemme hyvin intensiivisen paineen alla tehdäksemme tämän muutoksen!

Olemme tehneet työtä itsemme kanssa vuosia. Nyt on aika saada se merkitsemään tiedostamista ja intohimoa sitä kohtaan, mitä tulimme tänne tekemään.

Olen omassa elämässäni viettänyt suurimman osan tästä vuodesta kauniissa uni- ja harhatilassa - kenties "ennakkokatsauksessa" siitä, millaista elämä voisi olla toisessa ajassa ja paikassa - ja sitten minut saatettiin rymähtäen takaisin siihen "todellisuuteen", että jos haluamme päästä siihen aikaan ja paikkaan, me kaikki, niin meidän on alettava tehdä erilaisia valintoja meidän kaikkien puolesta. Tämä leikkikenttä ei ole vain eliittiryhmälle, vaan kaikille jotka elävät maan päällä.

Ja tämä todella alkaa omasta elämästämme. Jotkut viimeisen kuukauden aikana tekemistäni valinnoista ovat olleet vaikeita eivätkä ne ole tuoneet minulle onnellisuutta. Mutta ne ovat olleet ainoita valintoja, jotka olen voinut tehdä rehellisenä itselleni. Henki oli samaa mieltä omien arviointieni kanssa ja kehotti minua pitäytymään siinä, minkä uskoin oikeaksi itselleni. Evoluutiota ei tapahdu tekemällä myönnytyksiä siinä, mitä on, ja olemalla, mitä luulee, että pitäisi olla tai mitä toisten mielestä pitäisi olla. Perimmäinen rehellisyys itseään kohtaan tekee mahdolliseksi, että näkee, mitä tarvitsee nähdä, ja ilmestyy uuteen todellisuuteen.

Tiedän, että on ollut yleinen uskomus, että kun olemme vaihtaneet viidenteen ulottuvuuteen, meistä kaikista tulee telepaattisia ja pystymme parantamaan ja meillä on muita psyykkisiä kykyjä. Kyllä, näin on, koska tällaiset kyvyt on jo ohjelmoituna ihmismalliin. Eivät ne ole mitään uutta! Ne ovat lahjoja ja taitoja, jotka kadotettiin ja jotka nyt tulevat taas esiin, ja meillä on kaikilla ollut onni palata taaksepäin noutamaan osiamme, joita meillä oli Lemuriassa, Egyptissä ja Atlantiksella, ja yhdistyä näihin elämiin. Mutta tämä ei ole mitään UUTTA!

Se mikä on uutta, on vielä paljastumassa tällä hetkellä … mitä se on? No, kenties se ihminen, joka tiedostaa yhteyden taivaan ja maan, hengen ja aineen välillä. Mutta se on täysin maadoittunut ihminen, joka tietää, että maapallosta huolehtiminen kaikilla tasoilla on syy täällä olemiseen, eikä yritä päästä takaisin henkeen mahdollisimman nopeasti, keinolla millä hyvänsä. Uusi ihminen tietää, että maan päällä eläminen merkitsee täydellistä ihmiskehon ja ihmisyyden hyväksymistä ja elämän pakenemisen lopettamista alkoholin, huumeiden, viihteen tai myös liiallisen meditoinnin avulla. Elämä on koettava ja elettävä kaikilla tasoilla ja sen on tunnuttava kehon jokaisessa hermossa ja jänteessä … ja ilon ja kiitollisuuden on seurattava kaikkia näitä tuntemuksia.

Jokainen kohtaamamme haaste on tilaisuus kasvaa, laajentaa itseämme ja tulla enemmäksi. Jokainen haaste on tilaisuus tutkia ja ilmaista rakkautta aina syvemmillä ja voimallisemmilla tasoilla. Mitä jos katsoisimme elämää jatkuvana evoluutioprosessina ja näkisimme itsemme pisteessä, missä meistä on tullut niin voimakkaita ja monitahoisia, että itse haasteet ovat monisyisempiä ja monimutkaisempia ja vaativat kollektiivisen keskittymisemme, aikomuksemme ja myötätuntomme jokaisen hitusen, jotta meidät nostetaan seuraavalle olemistasolle, mitä kaikki tavoittelemme.

Seuraavien kolmen vuoden aikana on avainhetkiä, jolloin voimme todella nostaa itsemme uusille tasoille, täysin uutta olemistapaa kohti. Nyt on yksi niistä. Tai jos epäonnistumme, niin luultavimmin vietämme seuraavan suuren 26000 vuoden jakson samalla tasolla, millä olemme nyt!

Seuraavien 10 päivän aikana kohtaatte siis luultavasti jollain tavalla tämän kasvuhaasteen. Se voi olla henkilökohtainen ja maailmalaajuinen eikä se ole helppo. Valinnat joita täytyy tehdä, ovat usein vaikeita, koska ne on tehtävä täysin rehellisesti ja näkökyky selkeänä. Näemme itsemme enemmän kuin koskaan planeettamme ja ympärillämme olevien ihmisten peilin kautta. Näemme valoa ja pimeyttä, tuskaa ja iloa ja syleilemme niitä kaikkia, koska ne ovat osa kasvuamme, laajentumistamme ja syntymistämme uuteen päivään, joka on paljastumassa!

Ja tiedämme, että olennot hengen enkeliulottuvuuksissa odottavat, katselevat ja taputtavat valinnoillemme ja kasvullemme. He ovat tehneet oman työnsä ja he jatkavat katselemista ja tukemista, mutta on todellakin meidän tehtävämme tehdä nyt niitä valintoja, jotka saavat asiat tapahtumaan!

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.