11.7.10

Uusi lehti kääntyi - ja Auringonpimennys tänään klo:22.00

Heiii Rakkaus!

Om Namah Shivaya!

Terveisiä ruhtinaallisen, pitkän "aamu"palan ääreltä. Suitsukkeet ja kynttilät palavat, delfiinit laulavat ja ikkunasta avautuu mitä kaunein keskikesä kaikessa vihreydessään ja auringonloistossaan. Kropassa tuntuu reissun päällä olo, mutta sydän on täynnä mitä suurinta Kiitollisuutta siitä, mitä kaikkea tämä(kin) viikonloppu toi tullessaan. On ollut täysin huikeaa, autuaallista! <3

Ensinnäkin tässä maistiainen Valon Siivin-konsertista torstaiyöltä:Uuhh... se oli mystistä, unenomaista, maagista, voimallista, herkistävää, pakahduttavaa.... Hessu teki aivan uskomattoman huikeaa työtä. Ja Kaupunginteatteri oli aivan järisyttävän loistava valinta konserttipaikaksi, huh! Kiitos, kiitos, kiitos! Mutta mielenkiintoista itselleni itse konsertin ollessa käynnissä oli se, että minut käytännössä siirrettiin taas täysin sivuun. Siis juu, istuin kyllä pianon äärellä, mutta en kuitenkaan istunut. Olin konsertissa, mutten ollut. Lauloin, mutta minä en laulanut.

Tämä sama juttu kävi ensimmäisen kerran viime vuoden puolella minun ja Hessun ensimmäisessä konsertissa. Ihmettelin silloin, niin kuin nytkin konsertin jälkeen, että miten tuntuu siltä, niin kuin en olisi konserttia koskaan pitänytkään ja tunsin pelkkää tyhjyyttä ja jopa hienoista surua. Silloin ekalla kerralla tunsin Todellista surua ja vielä kapinoin Yläkertaa vastaan, että miten maailman ihanin konsertointitilaisuus muuttui kokemukseksi, jossa en tunne yhtään mitään. Että miten voin muka silloin välittää ihmisille yhtään mitään, jos en edes omassa sydämessäni tunne laulaessa mitään. Että eihän tämä nyt ole mistään kotoisin!! Mutta sain asiaan vastauksen jo kotimatkalla: juuri Kotoahan tämä on peräisin. Sen jälkeen olen voinut vain asettua ikuiseen rukousasentoon ja olla nöyrän Kiitollinen Kaikesta.

Nytkään en tuntenut mitään konsertin aikana, en iloa, en surua. Konsertin jälkeen suru taas yllätti, enkä heti muistanut, mistä on kyse. Olin antanut kaikkeni ja kaikki oli mennyt hyvin, mutta miksi silti tunnen näin? Kunnes muistin, että olin ollut jälleen välikappaleena. Tähän tilaan olen alkanut humahtaa aina kun alan laulaa. En tee sitä tietoisesti, enkä edes tiedä miten se tehtäisiin. Niin vain tapahtuu. Niinpä minulla ei ole esityksiin osaa eikä arpaa, enkä näin ollen voi ottaa niistä minkäänlaista kunniaa osakseni. Kunnia kuuluu Jumalalle. Ja kun minut sitten palautetaan takaisin tähän fyysiseen tilaan, niin Koti-ikävä yllättää. Sen verran laulaessani tunnen, että tunnen vain leviäväni aivan mielettömään ykseyteen. Ei ole erikseen lavaa ja katsomoa, yleisöä ja esiintyjää. Ei ääntä ja hiljaisuutta, ei valoa ja pimeyttä. Kaikki on Yhtä. Miten tälläisestä kokemuksesta, Armosta voin koskaan tarpeeksi kiittää? Miten voin koskaan tarpeeksi kiittää siitä, että saan tehdä tälläistä työtä?

Ja ei, minä en ole mitenkään erityinen. Meistä jokaisella on voimat tälläiseen työhön, jos vain sitä tahdomme. Jos Tahdot, niin voit alkaa puhdistamaan elämääsi vaihe vaiheelta, askel askeleelta. Tarkastelemaan niitä asioita, jotka eivät enää palvele Sinua, Korkeinta Minääsi. Ala järjestelmällisesti antamaan olkapäilläsi tuntuville taakoille huomiota, pyytämään ohjausta, että miten ne olisi parasta hoitaa, jotta pääset jatkamaan matkaasi, nousemaan korkeampiin värähteisiin. Lähemmäksi Jumalaasi, Itseäsi, Sydämesi Ääntä. Minkä nimen sille haluatkin antaa, sillä ei ole väliä. Ja sitten: Kuuntele. Saatat luulla, että Sinun pitäisi kuulla joku mystinen ääni, joka ei kuulosta omaltasi. Mutta ei se ole niin. Vastaus tulee alitajuisena tunteena, joka yrittää meitä jatkuvasti, väsymättä ohjata, mutta jolta me kerta toisensa jälkeen suljemme korvamme. Niin ei tarvitse olla. Vastaukset ja ratkaisut "ongelmiimme" ovat lähempänä kuin voimme ikinä kuvitellakaan. Suoraan sydämessämme. Niille ei tarvitse erikseen erityisesti virittäytyä, niihin ei tarvita mitään magiaa eikä taikaa eikä suitsukkeita eikä kynttilöitä eikä mitään muutakaan ulkopuolelta tulevaa. Tarvitsee vain tiedostaa asia. Se voi tapahtua missä ja miten vaan. Niin kuin olen monta kertaa täälläkin kertonut, minulle yksi luontaisimmista tiloista on siivoaminen tai saunominen, jolloin tuo tieto pääsee parhaiten tietoisuuteeni. Kaikki on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista.

Olen kokenut, että yksi tämän ajan tärkeimmistä asioista on Rohkeus. Rohkeus olla totuudenmukainen itselleen, Rohkeus olla juuri sitä mitä oikeasti on, Rohkeus sanoa ääneen oma Totuutensa, Rohkeus astua pois toisten selän takaa, Rohkeus olla asioista omaa mieltä.

Rohkeus olla Rohkea.

Meillä pohjoisen pienellä kansakunnalla on taipumus pienentää itseämme, vähätellä taitojamme, ylläpitää ajatusta, jossa "minä en ole mitään", surkutella elämäämme ja itseämme, joka saa vain aikaan sen, ettemme varmasti pääse koskaan kiinni kevyemmästä, Rakkauden täyteisemmästä elämästä. TÄSSÄ olemme Mestareita! Kerron Sinulle: jos kerran olemme Mestareita luomaan surkean elämän, niin aivan yhtä helppoa on olla Mestari, joka luo unelmiensa elämän! Kyse on yksinkertaisesta valinnasta. Me ITSE valitsemme, jäämmekö surkuttelemaan kohtaloamme, jos olemme sairaita tai menettäneet kaiken, jäämmekö murehtimaan eilen työpöydälle jäänyttä ja maanantaina edelleen pöydällä odottavaa hoidettavien asioiden paperipinoa, jäämmekö kiinni vanhoihin kaunoihin jotka vetävät meitä edelleen alaspäin, jätämmekö antamatta anteeksi asioita, joista olisi voinut päästää irti jo valovuosia sitten. Ihan Oikeasti!!! MIKÄ MEITÄ PITÄÄ KIINNI NÄISSÄ ASIOISSA?

ME ITSE.

MEIDÄN PIINTYNEET AJATUSMALLIT.

MEIDÄN ALITAJUINEN PELKOMME SIITÄ, 
ETTÄ JOUDUMME ULOS TURVA-ALUEELTAMME, 
JOS ALAMMEKIN AJATELLA ASIOISTA TOISIN.
ITSENÄISESTI.
OMALLA SYDÄMELLÄMME.

Mutta mitä jos saat tilalle häivähdyksen autuutta, keveyttä, iloa? Mitä jos sen johdosta, että jättäisit edes jonkun asian tänään murehtimatta, tuntisitkin olosi paremmaksi? Mitä sitten, jos nälkäsi kasvaisikin syödessäsi, ja tuntisitkin pakottavaa tarvetta alkaa kohdata elämääsi laajemminkin ja alkaa pudottamaan sieltä turhia asioita pois, ja valitsemaan tilalle sellaisia, jotka Oikeasti tuntuvat sydämessäsi hyvältä? Voitko kuvitella, miltä se voisi tuntua?

Kyllä, se voisi olla aluksi hiukan pelottavaakin, mutta takaan Sinulle, mitä lähemmäksi pääset Itseäsi, omaa Totuuttasi, sitä paremmin alat voimaan, sitä autuaammaksi olosi tunnet ja sitä lähempänä olet Jumalaa, ikuisen ikäväsi ja kaipuusi kohdetta. Ykseyttä, jota kaikki pohjimmiltamme ikävöimme ja etsimme ulkopuolelta; aviopuolisosta, lapsista, harrastuksista, työstä, kodista, vaatteista, alkoholista, seksistä... Kun lakkaat etsimästä, Ikävä loppuu. Mutta se on jo toinen tarina.

UNELMIESI ELÄMÄN LUOMISEEN 

ON TÄNÄÄN 11.07 

ELÄMÄSI MAHDOLLISUUS!

Tänään vietetään yhtä vuoden tärkeimmistä energiaportaalipäivistä: meillä on tänään AURINGONPIMENNYS KLO:22.00. Nyt on siis aivan valtavan voimalliset uuden kuun energiat Uuden Unelmiemme Elämän luomiseen! Tämän postauksen lopussa tästä aiheesta tärkeää tietoa kanavoinnin muodossa. Ole hyvä!

Mutta sitä ennen haluan jakaa kanssasi vielä kuluneen viikonlopun muita ajauksia ja kokemuksia. Olin koko kevään haaveillut pääseväni Amma-retriittiin tänä viikonloppuna. Mutta käytännössä se näytti olevan mahdotonta: minulla olisi juontotöitä Tangomarkkinoilla koko viikonlopun. Kaiken lisäksi lauantaille tuli serkkuni häät. Sisäinen ääneni sanoi silti joka kerta meditaatiossa, että minä olisin menevä retriittiin. Mutta en tehnyt elettäkään asian eteen, olisinhan töissä, ja jo hyväksynyt ajatuksen. Silti se pieni ääni väitti muuta, ja ihmettelin, että mistä ihmeestä tämä jukuripää on nyt näin keksinyt!?! Kunnes ensin kävi ilmi, että minun tilalleni olikin yhtäkkiä lennosta valittu juontokeikoille Sari Tamminen. Okei, en siis olisi Tangomarkkinoilla viikonloppuna kuin oman konserttini verran. Mutta serkkuni häät olivat ja pysyivät kalenterissa, joten en edelleenkään ottanut pientä ääntä vakavissani. Olin edelleen aikonut olla vain kotona, enhän minä nyt yhden päivän takia lähtisi Forssan liepeille saakka ajamaan, kun on muutenkin saanut olla reissussa.

Mutta mutta, joku oli itsepintaisesti päättänyt toisin. Sain viime maanantaina järjestäjiltä puhelun: "olethan Kirsi tulossa retriittiin", ja heti perään "voisitko tuoda tullessasi äänentoistolaitteesi, joita saimme käyttää viime vuonnakin?" Pam! Kerroin että tulisin mielelläni, mutta minulla on serkun häät lauantaina, joissa olin luvannut olla läsnä ja laulaa häävalssit ja kaikki. Ja retriitti kuitenkin kestäisi perjantaista sunnuntaihin. Että ainoa mahdollisuus on, että tulen ja tuon kamat tullessani, mutta joudun poistumaan lauantaina, jolloin jonkun pitäisi huolehtia kamat takaisin minulle retriitin loputtua. Ei kuulemma olisi ongelma: retriittiin on tulossa Oulusta asti porukkaa, joten kysytään, jos he voisivat tuoda kamat tullessaan. Ja avot, kohta tuli perään puhelu, että kaikki on kunnossa: oululaiset vieraat lupasivat ottaa kamani kyytiinsä. Selvä! Minä siis pääsisin kuin pääsisinkin retriittiin!!!!! Uskomatonta!!!! :DDD <3 <3 <3 Ja pieni ääni oli - jälleen kerran - oikeassa.


Yllä oleva kuva ei ole retriitistä, se on Amman Amerikan kiertueelta Dallasista, jossa Hän vieraili 27.-28.06. Retriitissä oli edellisvuosien tapaan vieraana Amman lähin oppilas Br.Shubamrita Chaitanya. Tässä tietoa hänestä:

"Br. Shubamrita was born in South India, grew up in Bombay and graduated in chemistry and biology. He has lived with Amma as a monastic disciple since 1989. As one of Amma’s closest disciples and personal translators, he is invited regularly to hold programmes and give courses in Amma’s Integrated Amrita Meditation technique® throughout Europe, India, Australia and Africa. Br. Shubamrita is known for his eloquent spiritual discourses and as a wonderful songwriter and singer of Bhajans (Indian spiritual songs)."
 
Ja tässä vielä hänen aikataulunsa:

8. July
Thursday 18:30
Helsinki, Finland
Public Programme

Töölönkatu 33, 00260 Helsinki
Phone: +35 8405295593
Email: perttijaaska@hotmail.com
Homepage: www.amma.fi
9. – 11. July
Friday 18:00 – Sunday 13:00
Mustiala, Finland
Retreat - Registration required

Mustialantie 105, 31310 Mustiala
Phone: + 35 8405295593
Email: perttijaaska@hotmail.com
Homepage: www.amma.fi
13. July
Tuesday 19:00
Stockholm, Sweden
Public Programme

Eriksbergsgatan 8B, 114 30 StockholmUniversità
Teologica, Via del Serafico 1
Phone: +46-(0)704058264
Email: terrajag@yahoo.se
Homepage: www.amma.se
14. July
Wednesday 19:00
Oslo, Norway
Amatisenteret, Øvre Slottsgate 4 (1st floor)
Phone: +47 95275221
Email: postmaster@amma.no
Homepage: www.amma.no
15. July
Thursday 19:00
Krakow, Poland
Public Programme
Centrum Kultury Zydowskiej ul. Meiselsa 17
Email: info@amma-polska.pl
Homepage: http://amma-polska.pl
16. July
Friday 19:00
Wroclaw, Poland
Public Programme
Wrocław, Plac Solidarności 1/3/5
Email: info@amma-polska.pl
Homepage: http://amma-polska.pl
17. July
Saturday
10:00 – 18:00
Lodz, Poland
Retreat
ZSP ul.Drewnowska 171
Registration required
Phone: +48516061770
Email: aamaks@wp.pl
Homepage: http://amma-polska.pl
23. – 25. July
Friday 18:00 –
Sunday 13:00
M.A. Center Germany
Guru Purnima Retreat - Registration required
Hof Herrenberg 1,
64753 Brombachtal
Registration required
Registration: +49 6063 579933
Email: zentrum@amma.de
Homepage: www.amma.de
27. – 31. July
(actual exchange:
24. July – 1. August)
Tuesday – Saturday
(actual exchange:
Saturday – Sunday)
Maison Amrita, France
European AYUDH - Youth Exchange
Registration required

Ferme du Plessis
28 190, Pontgouin
Registration required
Email: embracinglife@ayudh.eu
Homepage: www.ayudh.eu1. August
Sunday 15:00
UK
Charity Walk
Homepage: www.amma.org.uk/

Lähde: Amma UK

Tämän viikonlopun retriitti pidettiin Tammelassa, Mustialan Kartanossa, joka on kyllä aivan huikea, luonnonkaunis paikka. Ilmoittautumisen jälkeen kokoonnuimme tilassa, joka oli sisustettu todella kauniiksi Amma-saliksi. Seinillä oli perinteiden mukaan kauniita kuvia Ammasta, koko lattia oli peitetty matoilla, sisustuskankaina oli käytetty intialaisia sareja, ja lavalle oli asetettu paikat Shubamritalle, hänen puheidensa kääntäjälle Taavi Rishi Kassilalle sekä muusikoille. Lisäksi lavalla oli tietenkin myös todella kaunis alttari tuoreine kukkineen, öljylamppuineen, hedelmineen sekä tietenkin Amma-kuvineen. Näky oli niin Kaunis. Taustalla soi hiljaa bhajanit, aurinko tulvi joka ikkunasta ja energiat olivat rakkaudelliset ja lempeät...

Ohjelma alkoi Pyhän Jumalallisen Äidin 108 nimen lausumisella, jonka jälkeen Shubamrita piti henkisen viisauden täyteisen puheen. Lopuksi lauloimme vielä bhajaneita, jonka jälkeen olikin iltateen aika. Osa meni vielä illan päätteksi saunaan, mutta minä suunnistin keskelle viljapeltoja iltakävelylle auringonlaskuun, sekä tekemään oman pienen joogaharjoituksen keskiyön tunteina omaan huoneeseeni. Harjoituksen aikana huoneeni ikkunat olivat auki, tuuli humisi aivan ikkunoiden takana olevassa metsässä, sirkat sirittivät ja jostain kaukaa saunoilta kumisi rummun matala ääni, kun muutamat vielä jatkoivat antaumuksellisia bhajaneita.... Täydellistä. Juuri tätä tarvitsin juuri nyt. Kyllä joku taas tiesi paremmin.Lauantaipäivän ehdin vielä olla mukana retriitissä. Oli meditaatiota, Shubamritan puhe kiinnittymättömyydestä ja samaistumisesta, Amma-videon katselua sekä ryhmätyöskentelyä, joissa valinnaisina aiheina olivat Irti päästäminen, Viattomuus ja Reagointi.

Oli myöskin aivan mahtavaa viimein ja vihdoin nähdä kaikkia ammalaisia! Mukana oli myös suureksi yllätyksekseni ihana "Intia-äitini" brahmacharini Srividja, joka asuu vakituisesti ashramissa, mutta oli nyt käymässä Suomessa. Hänen kanssaan meillä oli viimeksi Intiassa aivan mahtavat keskusteluhetket. Jälleennäkeminen oli riemullinen! Kuvassa brahmacharini Srividja vasemmalla, sitten minä ja brahmacharini Gunawati oikealla ashramissa viime syksynä.

Lauantai-iltapäivänä, eilen, lähdin sitten haikein mielin ajamaan takaisin Pohjanmaata kohti. Kävin nopsaan vaihtamassa vaatteet ja hurautin hääpaikalle. Siellä oli juhlat täydessä käynnissä ja oltiin juuri siirtymässä hääkakun leikkuun pariin. Sukulaisianikaan en ollut nähnyt aikoihin, joten oli todella ihanaa nähdä "toista perhettään"! Kakun jälkeen sain laulaa hääparille heidän toivomuksestaan Maijan ja Jannen häävalssin sekä vielä myöhemmin illalla Siivet-laulu"ni". Laulu oli kuulemma ollut heille merkityksellinen heidän suhteensa alussa. Serkkuni oli lähettänyt siitä tulevalle miehelleen otteita viestien muodossa, ja kertoi meille, mitä hänen tuleva aviomiehensä oli antanut hänen elämäänsä silloin: siivet. Kyllä siinä taas meikäläinen vedettiin hiljaiseksi. Kylmänväreet lävistivät koko kehoni ja kyyneleet nousivat silmiin. *laskeutuu jälleen polvilleen*

Aamulla, tai siis puoliltapäivin herättyäni köllöttelimme hetken Olgan kanssa ja ihmettelimme, että missäs nyt ollaan. Hurja yli kahden kuukauden putki on nyt takana. Se sai mitä voimallisimman päätöksen Valon Siivin-iltana, ja joku uusi lehti kääntyi. Sitä en osaa vielä selittää tarkemmin, mitä se oli, mutta se selviää kyllä. Nyt on aika nauttia vähän vapaapäivistä ja auringosta, olla vaan ja ehkä lukea Paolo Coelhoa. Viikonloppuina teen muutamia keikkoja, mutta varsinaiset lavakeikat on nyt tehty. Kesän lopussa viimeistelemme vielä albumini, joka näkee päivänvalonsa näillä näkymin syyskuun alussa - jos Luoja suo. Ei ole kiire minnekään. Asiat tapahtuvat jumalaisen ajoituksen mukaisesti.

Nyt valmistaudun hiljentymään ja vastaanottamaan Auringonpimennyksen mukanaan tuomat voimalliset energiat. 


Suurinta Valoa ja Suojelusta kesäpäiviisi!

DeepHeart

ps. Alla muuten muutama keikkakuva Savion lavalta, ja niiden jälkeen sitten se Auringonpimennys-kanavointi.


AURINGONPIMENNYS 11.7. AVAA KOSMISEN PORTIN JUMALAISEEN RAKKAUTEEN

Kirjoittanut DL Zeta (lightworkers.org)
9.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä viikonloppu avaa portin suurempaan ilmentämiseen ja ehdottomaan rakkauteen. Tämä portti avautuu, kun täydellinen auringonpimennys Ravun uudessa kuussa tuo telepaattista kommunikointia jumaluuden kanssa. Kun aloitamme tämän uuden kuukierron, aloitamme myös uuden kappaleen oman "joksikin tulemisemme" kirjassa. Toivottomalla avosylin tervetulleeksi nämä energiat pystymme valelemaan luomiamme todellisuuksia uuden maan hyvin laajentuneilla energioilla ja rajattomilla mahdollisuuksilla. Tämä on aikaa, jolloin ne jotka ovat ottaneet askelia harmonisoituakseen korkeamman itsensä kanssa, säteilevät voimakkaampaa valoa sisätasoilla.

Tänä laajentavana aikana monet alkavat kehittää uusia henkisiä taitoja, kuten selvänäkö ja ulottuvuuksien välinen matkailu. Jotkut heräävät unista, missä he ovat olleet muiden maailman järjestelyissä tai ladanneet kehittyneen henkisen tiedon "käsikirjoituksia". Riippuen siitä, missä kohtaa henkilö on henkisessä heräämisessään, tämä uusi "näkemistaso" voi olla hyvin dramaattinen ja maata ravisuttava. Nämä energiat tuovat tietoisuutta kaikkiin kiinnikkeisiin tai tunnekannattimiin, joita on käytetty tasapainon ja turvallisuuden tunteen ylläpitämiseksi. Kun nämä kannattimet putoavat pois, saattaa tuntua vapaalta pudotukselta tunnetyhjiöön.

Tunnetyhjiön navigoimista rakastaen ja luottaen

Voitte navigoida tätä tyhjiötä tavoittelemalla suurempaa ymmärrystä ehdottomasta rakkaudesta ja avaamalla sydämenne vieläkin enemmän. Luottakaa, että korkeampi itsenne on opastamassa teitä ja ylläpitämässä teille rakastavaa tilaa, mihin astua. Kun astutte tähän rakkauden, avoimuuden ja luottamuksen tilaan, pystytte astumaan pidemmälle uuden ajan energiaan.

Tämä askel on syvällisin tähän mennessä. Monia kosmisia aktivointeja on tapahtunut viime kuukausina valmistelemaan tietä siihen muutokseen, mikä tapahtuu tällä viikolla. Kuunpimennys 26.6. laukaisi parantumisen ja vapautumisen syvillä tasoilla ja työnsi sarjan energiamuutoksia maaplaneetalle. Viimeiset kaksi viikkoa sallivat meidän päästä uusille parantumistasoille ja alkaa muodostaa visiota matkamme seuraavaa osaa varten.

Ehdoton rakkaus ja nopeutunut ilmentäminen

Sydänkeskuksen avaamisen lisäksi tämän viikon pimennys nopeuttaa ilmentämistä. Riippuen siitä, minne ajatukset, tunteet ja aikomukset on keskitettynä, ilmentäminen voi synnyttää huipputiloja tai epätoivon uusia syvyyksiä. Tämä on hetki kohottaa värähtelyänne ja saattaa tietoisuutenne korkeimpaan taajuuteen, mihin voitte päästä.

Tavoitelkaa korkeinta värähtelyä, mihin voitte päästä, ja kiinnittäkää huomiota tunteisiinne. Ne ovat parahimmat harmoniaindikaattorinne tällä hetkellä. Jos tunteenne ovat negatiiviset, tutkikaa, onko jokin alue, mille teidän täytyy kohdistaa huomionne juuri nyt. Voitte toivottaa tervetulleeksi pimennysenergiat ja työskennellä niiden kanssa parantaaksenne ja selvittääksenne kaiken, mikä seisoo tunnevapautenne tiellä. Tunnevapaus sallii teidän kokea ehdotonta rakkautta itseänne ja toisia kohtaan.

Uskokaa teitä ympäröiviin siunauksiin

Tämä viikonloppu palvelee siirtymäriittinä, missä teillä on tilaisuus nähdä kaikki, mikä tulee eteenne, siunauksena tai esteensä. Tänä aikana energiat on asetettu suurta laajentumista varten, joten huomaatte helpommaksi kuin koskaan uskoa siunauksiin, joita on ympärillänne. Päättämällä nähdä siunauksena kaikki, mitä ilmestyy elämäänne, hävitätte tehokkaasti kaikki esteet, joita ilmestyy polullenne.

Ylläpitämällä korkean tiedostamistason voitte tarkistaa päivän mittaan, tunnetteko olevanne ylipääsemättömien haasteiden taakan alla vai sallitteko laajentuneiden energioiden virrata lävitsenne ja vahvistaa kykyänne transformoida kaiken kohtaamanne ehdottoman rakkauden kirkkaassa valossa.

Joka kerta kun tunnette vastustavanne ja kamppailevanne, vain hidastakaa, seiskää suorana ja nähkää energioiden virtaavan kruunuchakranne läpi ja sitten koko järjestelmäänne. Nähkää tämän suuren jumalaisen rakkausvalelun virtaavan korkeammasta itsestänne. Nähkää säteilevänne sitä ulospäin kaikille, jotka kohtaatte, ja pankaa merkille, millaista rauhallisuutta tunnette.

Tuleminen vahvaksi universaalin rakkauden voimaksi

Yksi tapa saavuttaa korkein värähtely, mihin voitte päästä, on palvella vähäosaisia ja toimia kaikkien aistivien olentojen ja ympäristön puolesta. Tästä rakkauden ja palvelemisen tilasta toimiminen niiden hyväksi, jotka eivät ole yhtä vahvoja ja voimaantuneita kuin te, sallii teidän tulla vahvemmaksi ja rakastavammaksi voimaksi universumissa. Niiden auttaminen jotka eivät pysty puhumaan tai toimimaan omasta puolestaan, käynnistää voimakkaat jumalaiset feminiinienergiat, joita välitetään maan päälle tämän auringonpimennyksen aikana.

Menneisyyden parantaminen ja irtipäästäminen

Tästä sallimisen tilasta pystytte päästämään irti menneisyydestä rakkaudella. Kiitollisuuden ilmaiseminen kaikkea ollutta kohtaan avaa oven uusiin mahdollisuuksiin, joita avautuu nyt edessänne.

Kun astutte täydemmin ehdottomaan rakkauteen, pystytte vastaanottamaan pyhän haavanne viestin. Pyhä haavanne sisältää niiden henkisten oppituntienne olemuksen, jotka toitte tähän elämään. Tällä viikolla kosminen ovi tuo voimallisia, uusia mahdollisuuksia parantaa pyhä haava ja saavuttaa tunnevapaus.

Tulevaisuuden todellisuuksien siementen kylväminen

Uusikuu on aina parasta aikaa kääntyä sisäänpäin ja kylvää tulevien todellisuuksien siemeniä. Tällä viikolla voi kylvää siemeniä alitajuntanne rikkaaseen maaperään uusista suhteista, uusista ilmennyksistä ja uudista aluista. Energisoikaa ja vaalikaa näitä tämän auringonpimennyksen aikana ja näette niiden ilmentyvän fyysiseen todellisuuteen tulevina viikkoina ja kuukausina. Kaikki mitä pyritte luomaan, ilmentyy nyt ennätysvauhdilla.

Suhteita voidaan transformoida ja parantaa tänä aikana, kun on helpompaa astua ykseyteen yhdistämällä jumalaisen feminiinisyytenne ja maskuliinisuutenne. Monet muut astuvat heräämisen syvemmille tasoille tällä viikolla auttamaan tien viitoittamista uuteen aikaan maaplaneetalla.

Uusi aika maaplaneetalla paljastuu rakkauden ja ymmärryksen kirkkaassa valossa. Kun näette maailman hengen silmin, pystytte näkemään vain ykseyden ja yhteyden ja toimimaan tästä jumalaisen rakkauden näkökulmasta.

On mahdollista harmonisoitua auringonpimennyksen kanssa ja käyttää tämä voimallinen aika energioiden keskittämiseksi positiivisiin luomuksiin, sisäiseen parantumiseen ja transformoitumiseen. Keskittymällä korkeimpaan värähtelyyn, mihin voitte päästä, luotte perusteita uuteen, luovempaan ja henkisesti voimaantuneempaan versioon itsestänne.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.