8.1.13

Deepthi: Enkeleiden 12 viestiä vuodelle 2013

Kiitos Saijalle tästä huikeasta kuutamoöisestä enkelipallokuvasta. <3

Ihanaa tiistaita täältä lumentupruttamalta Pohjanmaalta! ♥  Tämä päivä on jälleen alkanut hyvin voimallisissa intuitiivisissa tunnelmissa, ja uudet, ihanat kristalliportaalit tuntuvat olevan tänään oikein kutsuvasti meille auki. ♥  Istahdin tähän koneelleni, ja johtuen tämän aamun synkronismeista aloin nostelemaan enkelikortteja omaa elämääni koskien. Samalla, kun tein kartoitusta itselleni, Enkelit ehdottivat, että tekisin pöydän meille kaikille ja nostaisin jokaiselle vuoden 2013 kuukaudelle oman teemakorttinsa. Oi miten Ihana Idea! Kas kun en ollut tuota itse keksinyt! :D Eli tässä Enkeleiden viestit meille kaikille. On tosi ihanaa nähdä sitten vuoden lopussa, että miten ovat pitäneet paikkaansa! ♥  (Hui, kun oikein sydän pomppii, kun alan sekoittaa pakkaa! Ilmeisen vahvaa koodia siis tulossa! Kiitos, kiitos, kiitos! ♥ ♥ )


TAMMIKUU
Ready, Set, Go! 

Ohhoh, jopas meille spurttia laittavat heti alkuvuoteen! Kun nostin tätä yhteistä tulkintaa ennen itselleni Mennyt-nykyhetki-tulevaisuus-kortit, niin itselleni tuli tähän hetkeen kortti "Contemplation Time", jonka tunnistan todella vahvasti energiassani. Ei ole aika vielä lähteä liikenteeseen, vaan minulla on henkilökohtaisesti vielä sulatteluaika menossa. Siksi onkin mielenkiintoista ja inspiroivaa, että yleisesti he kuitenkin kannustavat meitä vahvasti siihen, että on aika laittaa toimeksi! Toki jo viime yön postauksessanikin se tuli läpi: on unelmien toteuttamisen aika! Joten tämä jatkaa siinä mielessä samaa teemaa. Kortissa merenneito istuu delfiinin selässä, joka sukeltaa meren syvyyksiin auringon hohtaessa taustalla. Eli oikein vahva viesti siitä, että kaikki on hyvin, nyt mennään! <3 Kortin teksti on: "Nyt on täydellinen hetki sukeltaa sisään ja syleillä sitä, mistä sydämesi unelmoi."

HELMIKUU
Let Yourself Receive

Todellakin! On aika antaa kaiken sen ihanan tulla elämään, josta tammikuun aikana haaveilimme! Avaa sylisi ja sydämesi, näe miten arvokas ja kaunis olet! On sinun aikasi, ja sinä luot elämästäsi juuri sellaisen, kuin haluat. Kortissa kaksi merenneitoa pitävät toisistaan huolta, hellivät toisiaan. Kortissa on ihana yhteisöllisyyden, yhdessä tekemisen energia, toisistamme huolehtimisen energia. Nousee myöskin viesti, että "muista ettet ole koskaan yksin, siskosi ja veljesi ovat aina tukenasi ja turvanasi". Itse kortin teksti on "Salli muiden suoda sinulle rakkauttaan. Ota vastaan ilman syyllisyydentuntoja ja anteeksipyytelyjä". 

MAALISKUU
Mother Healing

Hyvin kaunis, äidillinen energia huokuu tästä kortista, kuin viestittäen siitä, että olemme kaikki yhtä niin keskenämme kuin Äiti Maankin kanssa. On tärkeää, että kiinnitämme huomiota luonnon hyvinvointiin ja että emme ainoastaan käytä luontoa hyväksemme, vaan myöskin teemme hyvää luonnon hyväksi. On se sitten kierrätystä, luonnollisemman ruoan syömistä, ylimääräisten valojen sammuttamista kotona, oman kasvimaan laittamista, mitä tahansa, jossa otamme luonnon hyvinvoinnin huomioon. Äiti Maa huolehtii meistä, joten meidän on hyvä osoittaa hänelle kiitollisuutemme takaisinkin päin. Itse kortin kuvassa äiti leikkii meren kuohujen äärellä kahden lapsensa kanssa iloiten ja onnellisena, ja viesti on: "Kun tunteesi äitiäsi kohtaan eheytyvät, manifestoit elämäsi haaveita todeksi nopeammin ja välittömämmin". Kortti voidaan siis tulkita myös niin, että kun löydämme oman sisäisen jumalattaremme, äidillisen hoivaenergian sydämestämme, ankkuroidumme Äiti Jumalaan, niin suhteemme itsemme kanssa eheytyy ja alamme kohdella itseämme rakkaudellisemmin, ja sitä myötä myös kaikkia muitakin. Maaliskuu taitaa siis olla oikea sydänten avautumisien kuukausi: sitä mukaa kun luonto alkaa herätä ja puhjeta kukkaan, myös sydämemme terälehdet avautuvat. <3

HUHTIKUU
Worthiness

Enkelit nostavat huhtikuussa pintaan tuntoja omanarvontunnosta, siitä, että uskallamme seisoa selkä suorana niiden asioiden takana, jotka tunnemme sydämissämme oikeaksi. Vuosi on huhtikuussa jo hyvässä vauhdissa, ja samalla kesä on jo kovasti mielessämme, ja ehkä jollain tasolla pidämme jo syksyäkin silmällä. On valintojen teon aika, on aika katsoa, miten hyvin pysyin omassa sydämenlinjassa ja omassa voimassani, ja olisiko minun tehtävä jotain kurssimuutosta viimeistään syksyyn mennessä. On välitilinpäätöksen aika. Jostain syystä tässä nyt nostetaan tuo syksy puntariin jo tämän huhtikuun kanssa. Ilmeisesti meillä on huhtikuussa joku uusi portti avoinna, jonka aikana meillä on mahdollisuus tehdä huikeita valintoja jo syksyäkin silmällä pitäen. Tarkastele siis tässä kuussa, millaisia asioita olet vetänyt puoleesi alkuvuonna ja tunne olevasi vapaa tekemään uusiakin valintoja tarvittaessa loppuvuotta varten. Muista, että muutos on ainoa pysyvä elementti elämässämme, ja joka hetki voimme valita toisin. Tunne arvosi! Kortissa merenneito istuu kuun valossa rantakivillä, tunnelma on mystinen ja tähtiin virittynyt. Merenneito on painanut päänsä alas ja silmänsä kiinni. Hän miettii, hän antaa nyt itselleen aikaa sulattaa alkuvuoden tapahtumia. Ota siis aikasi! Viesti kuuluu: "Tiedä, että olet kaiken hyvän arvoinen joka tavalla ja joka asiassa".

TOUKOKUU
Break Free

Enkelit jatkavat kannustamalla, että se lopputulos mihin me huhtikuun välitilinpäätöksessä tulimme, on nyt aika laittaa täytäntöön. On aika murtaa itsemme vapaaksi viimeisistäkin sieluamme pidättelevistä kahleista, on aika nähdä itsemme vapaana, kauniina ja itsenäisinä rakkauden ilmentyminä ja toteuttaa vain korkeinta, puhtainta mahdollista visiota itsestämme! Ei ole enää aikaa kompromisseille! Toukokuun kirkas valo antaa meille huikeat lähtölaukaukset aivan uusiin mahdollisuuksiin, joten otetaan tuosta valosta ilo irti! Hengitä valoa, elä valossa, iloitse valosta, rakasta valoa! Kortissa iso, uljas delfiini on juuri tekemässä hurjaa hyppyä meren syvyyksistä kohti pastellinväristä taivasta, vapaana kuin taivaan lintu! Kortin viesti on: "Käytä uusia seikkailujasi ja kokemuksiasi mahdollisuutena kasvaa ja oppia itsestäsi lisää".

KESÄKUU
Synchronicity

Oiih! Kesäkuun energiat näyttäytyvät todella kirkkaina, kristallisina, nopeina ja valovoimaisina! Itse kortissakin on kuva isosta määrästä kristalleja, sekä kaksi delfiiniä, portaalinomainen valoputki suoraan taivaaseen, sekä taustalla planeettoja ja tähtiä. Joten todennäköisesti kesäkuun energia tulee olemaan jotain aivan huikeaa, jossa meillä on mahdollisuus tähtiyhteyksiin ja hyvin syvään itsemme tuntemukseen osana koko galaktista kokonaisuutta. Koen myöskin, että kahden delfiinin läsnäololla on kortissa vielä erityinen viesti; että meidän tulee tehdä yhteistyötä toistemme kanssa, että meidän tulee muistaa, että olemme kaikki yhtä. Koko universumi asuu sisällämme, kaikki planeettamuutokset tapahtuvat myös meissä. Aivan uusia kristalleja aktivoituu, ja nimenomaan meidän oma kristallienergia, kristallitietoisuus, Kristustietoisuus avautuu aivan uudelle tasolle. Huh! Kortin viesti on: "Rukouksiisi ja pyyntöihisi vastataan synkronistisilla tapahtumilla. Huomaa ne, ja saat synkronismin lisääntymään elämässäsi." Kaikella on siis tarkoituksensa ja merkityksensä, joten on hyvä oppia lukemaan niitä pieniä viestejä, joita arjessamme saamme vastaanottaa. Ne johtavat meidät suurten oivallusten äärelle!

HEINÄKUU
Healing Heart

Kesäkuun kristallienergiat ovat aktivoineet meidät aivan uudelle valolle, sydämen valolle. Meillä on nyt kyky vastaanottaa ja välittää hyvin parantavaa rakkautta suoraan sydämestämme, suoraan alkulähteestä. Hyvin kaunis, seesteinen, paratiisimainen energia nousee pintaan. Tunnemme yhä enenevässä määrin yhteenkuuluvuuden tunnetta toistemme ja Äiti Maan kanssa. Olemme yhtä aikaa sekä juurtuneet syvälle maahan, että myöskin avautuneet aivan uusiin, korkeisiin ja puhtaisiin sydänyhteyksiin. Samalla myöskin vastuu teoistamme, sanoistamme ja ajatuksistamme on kasvanut. Mutta sydänyhteyden aukeamisen myötä karkeampaa energia kantavat ajatukset, sanat ja teot tippuvat automaattisesti pois. Sydämessämme on tahto tehdä hyvää, tahto ajatella suurempaa kokonaisuutta. Kortin kuvassa ollaan palmupuiden katveessa, jossa kaukomaiden kaksi tummaihoista merenneitoa, lapsi ja äiti, syleilevät hellästi toisiaan. On kuin äiti opettaisi lapsimerenneitoa uimaan tai muuten näyttäisi hänelle esimerkkiä omalla olemuksellaan ja toimillaan. Kortin viesti on "Sinä olet voimallinen parantaja. Jatka hyvää työtäsi!"

ELOKUU
Stay Optimistic

Tämä kehotus on luonnollisesti aiheellinen, koska useimmat suomalaiset palaavat elokuussa töihin kesälomiltaan - vai palaavatko? Millaisia energiapäivityksiä sait vastaanottaa kesäloman aikana? Annoitko itsesi elää unelmiesi elämää kesän aikana? Toteutitko rohkeasti ne haaveesi, joita sinulle raukeiden kesäpäivien aikana nousi mieleen? Voi olla, että jokin sydämessäsi on kesän aikana muuttunut; voi olla, että vanha työpaikka, energia, jonka jätit kesälomalle lähtiessäsi taaksesi, ei enää resonoikaan sen kanssa, joksi olet kesän aikana kasvanut. Annoitko muutoksen tulla? Vai piditkö kiinni vanhoista asetuksistasi? Tunnustele nyt energiaasi ja katso mihin olet tullut. Yhä enenevässä määrin raja loman ja työn väliltä alkaa uudessa ajassa haihtua. Uudessa ajassa töiden tekeminen ei enää tunnu töiden tekemiseltä, vaan sielusi kutsun toteuttamiselta. Jos tunnet töihin lähtemisestä stressiä, murhetta tai ärsytystä, olet todennäköisesti uuden ajan risteyksessä, jossa sinua kutsutaan valitsemaan toisin. Tärkeintä on, että säilytät nyt positiivisen mielesi, ja teet tietoisena ja sydämesi rauhassa ne asiat, jotka tunnet oikeaksi. Kaikki on hyvin. Kortin kuvassa on ylösjohtava polku, joka vie korkealle vuoren huipulle unelmien linnan luo. Merenneito itse katselee tuota unelmiensa linnaa ison kiven takaa ja kerää rohkeutta. Häntä epäilyttää matkalle lähtö, koska hän ei kykene näkemään linnaan johtavaa polkua ihan koko matkalta. Mutta samalla hän näkee, että linnan luona seisoo henkilö kuin häntä odottamassa. Siitä hän tietää, että joku muukin on jo tehnyt tuon matkan, joku muukin on lähtenyt toteuttamaan unelmaansa, joku muukin on onnistunut siinä. Joten ei muuta kuin matkaan! Kortin viesti kuuluu: "Unelmistasi on tulossa nyt totta. Älä luovuta nyt, kun ihmeitä ollaan juuri tuomassa polullesi".

SYYSKUU
Empowerment

Syyskuussa alamme tuntea yhä enenevässä määrin, millaista jumalallista voimaa kannamme sydämessämme. Luomisvoimamme on rajaton, ja hehkumme sydänvoimaa yhdessä koko maailmankaikkeuden kanssa. Kortissa enkelimerenneito hehkuu hyvin kaunista, voimallista, seesteistä Äiti Maria-energiaa, ja toimii rohkaisijana ja esimerkkinä muille merenneidoille, jotka vielä uiskentelevat syvemmissä vesissä. Sinun tehtäväsi on loistaa valona muille kanssaihmisille! Mitään pelättävää ei ole. Kortin viesti kuuluu: "Olet voimallisempi kuin tiedätkään. On turvallista olla voimakas!"

LOKAKUU
Mother Healing 

Mielenkiintoista! Äiti-teema nousee siis uudelleen pintaan lokakuussa. Tässä energia tuntuu nyt enemmän sisäänpäinkääntyvänä energiana, itsensä hoivaamisena, itsestään huolehtimisena, olemisena hoivaava äiti omalle sisäiselle lapselleen. On hyvä olla nyt lempeä itselleen, antaa itselleen extrahellää kohtelua, ja olla puristamatta asioita väkisin tapahtuvaksi. Luota siihen, että kaikki tapahtuu juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Sytytä kynttilöitä, ole läsnä sydämessäsi. Tunne perheesi tuki ympärilläsi, tiedä ettet ole yksin. Tuodaan myöskin sitä, että tiedä, että sinun ei tarvitse olla yksin se, joka kantaa kaiken vastuun kaikesta. Delegoi tehtäviä, jotta saat itsekin hengittää. Äitinä olet pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti. Sinussa on kaikki olemuspuolet, ja voit itse valita mitä olemuspuolta itsessäsi milloinkin ilmennät. Kehon kuuntelu on tärkeää.

MARRASKUU 
Empowerment

No jopas jotakin! Samoja teemoja näköjään pyöritetään uudestaan, nyt vuorossa sama teema syyskuun teeman kanssa. Jollain tavalla pintaan nousee, että syksyn aikana maailmamme tarvitsee yhä vahvemmin feminiinienergiaa kantamaan maapalloa ja kaikkia ihmisiä tässä uudessa ajassa. Uusia kerroksia meissä kuoritaan pois, jotta valomme pääsee loistamaan yhä puhtaampana. On myös konkreettisesti naisten vahvan esiinmarssin aika. Maailma tarvitsee lempeyttä, naisellista hoivaenergiaa, myötätuntoa ja rakkautta, joka on meissä kaikissa, ja joka nyt aktivoituu uuteen loistoonsa niin miehissä kuin naisissakin. Uusia luovia ratkaisuja keksitään, uusia toimintatapoja otetaan käyttöön, jossa otetaan huomioon tasapuolinen hyvinvointi. On aika toimia siitä valosta käsin, joka meissä jokaisessa on! On otettava oma vapaa tahto käyttöön yhteisen hyvän luomiseksi!

JOULUKUU
Synchronocity 

No tämähän on tosiaan nyt hauskaa! :D Enkelit nauttivat kovasti juuri tällaisesta leikistä ja ilon tuomisesta! :D Haluavat ilmeisesti keventää meidän loppuvuottamme, muistuttaa ilon ja huumorin tärkeydestä, sekä antaa meille tuplavahvistukset kaikista tärkeimmistä teemoista tähän joulukuulle. Vuoden 2013 pääteemat näyttävät siis olevan femiinienergian aktivoiminen, henkilökohtainen voimaantuminen ja synkronististen tapahtumien lisääntyminen elämässämme! Näitä työstämme vuoden 2013 ajan, ja joulukuussa sitten näemme, mihin olemme tulleet niin yksilöinä, kansakuntana kuin galaktisina olentoinakin. Vahvasti tuntuu, että kevään ja kesän ajan luomme sitä, mitä sitten viimeistään syksyllä jo ilmennämme täydesti. Testipaikkoja varmasti tulee, mutta pysymällä valoisalla, keveällä  mielellä ja keskittymällä omaan sisäiseen päämääräämme, pysymme ilossa,rauhassa ja rakkaudessa ja elämme unelmiamme todeksi.


Enkeli-iloa, rohkeutta ja kristallisydänvaloa vuoteen 2013! Haaveet on tehty toteutettaviksi! ♥ 

Ole se Valo joka Olet!


Enkeleiden kanssa sinua tervehtien,
Deepthi