28.1.13

Deepthi: Inspiroijat

Heippa,

Ihania maanantaiterveisiä! Olen tämän päivän viettänyt rauhallista ja inspiroivaa lepopäivää isän kodissa, ikivanhaa seinäkelloa kuunnellen ja netissä vapaasti surffaillen. 

Minulle ei tule kotiin mitään lehtiä, joten täällä isän luona yleensä selailen myös paikalliset sanomalehdet läpi. Tällä kertaa silmiini pisti juttu kokkolalaisesta Kalle Ulffista, joka on 17 vuotias konkariyrittäjä, Middag Creative-mainostoimiston toimitusjohtaja. Luettuani jutun lehdestä, se sai minut jälleen ajattelemaan sitä, miten huikealla tietoisuudella varustettuja nuoria ihmisiä meidän maassamme kasvaa. He luovat rohkeasti "uraa", eli Elämää, omista kiinnostuksen kohteistaan käsin, kumartamatta valmiiksi laadittuja lokerointeja, täysin omasta sydämestään ja intuitiostaan käsin. He löytävät uusia toimintatapoja ja malleja, ja ovat aivan uudenlaisia edelläkävijöitä ja uudistajia. Usein he tuntuvat myös olevan vapaita erilaisista verkostoista ja instansseista, ja toimivat yksilöinä yhteiskunnassamme. Ja puolestaan ne, jotka tarvitsevat toimilleen yhteistyökumppaneita, solmivat kumppanuuksia aivan uusilla ja ennakkoluulottomilla tavoilla. On niiin inspiroivaa lukea heidän tarinoitaan, nähdä, miten he tekevät asioita aivan uusilla tavoilla, omista vahvuuksistaan käsin!

Toinen minua tänään netin kautta inspiroinut henkilö on Joona Luostarinen ja hänen Minimalismi-sivustonsa. Omassa elämässäni olen saanut kokea materian haalimisesta luopumisen valtavan vapauttavan tunteen, ja nyt aionkin seurata Joonan matkaa ja oivalluksia, miten hän asian kokee. Minimalismi ulottuu tietenkin koko elämän eri osa-alueisiin, mutta omalla kohdallani se lähti liikkeelle ulkoisista puitteista, joista Joonakin kirjoittaa täällä. Oma kotini on kaiken sisäisen muutoksen myötä muuttunut vuosien varrella tiptop-mallitalosta :D intialaisilla sareilla ja kynttilöillä "sisustetuksi" yhden huoneen minikodiksi. Kodin energia, lämpö ja tunnelma ovat tärkeimpiä elementtejä; ne luovat kodistani minulle sopivan rauhan temppelin. ♥ 

Annetaan luovien ideoidemme kukkia ja innostaa meitä! Ilo vahvistaa iloa, ja se luo ympärillemme ihanan valonkentän, jossa sekä meidän että läheistemme on hyvä olla. ♥ Iloa iltaasi ja uuteen viikkoon! 


Toivottaa,
DeepthiOlga