31.1.13

Hoffman: Työtön vai johtamaton?

Tästä keskustelimme tänään Maya-Enkeli-illassakin: 

* * *  

TYÖTÖN VAI JOHTAMATON?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 27.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tällä hetkellä perheessäni kaikki ovat työttömiä yhteiskunnan standardien mukaan. Tämä merkitsee, ettei kenelläkään ole virallista työpaikkaa, missä tehdään työtä jollekin. En voisi olla innostuneempi, erityisesti lasteni vuoksi, jotka indigoina ovat yrittäneet todella kovasti sopia säännölliseen, "normaaliin" työmaailmaan eikä se vain ole toiminut heillä. Se ei koskaan toiminut minullakaan ja oltuani kuusi kertaa lomautettuna kahdeksan vuoden aikana päätin lähteä toiselle polulle. Mutta vaikka sitä kutsutaan "työttömyydeksi", kaikki tekevät työtä, vaikkei omia lahjoja, taitoja, aikaa ja energiavaroja johdakaan kukaan muu.

Olemme merkittävän yhteiskuntamuutoksen keskellä, mikä muuttaa työmaailmaa ja työmääritelmää - mitä pidetään työnä, miten tarkastelemme työpäivää ja työmaailmaa. Monille meistä joita kutsun vanhemmiksi indigoiksi, työ merkitsi työpaikkaa seuraten sääntöjä, eläen kiinteällä palkalla ja tehden, mitä käsketään ja milloin. Se merkitsi, että oli pomo tai joku toinen johtamassa. Jos olet niin kuin minä, se ei toimi kovin hyvin sinulla. Uusilla sukupolvilla työ voi sisältää mitä tahansa, mitä he haluavat, kun tämän päivän mahdollisuudet ovat loputtomia. Kuka olisi ajatellut, että joku voisi työskennellä pelisuunnittelijana, bloggerina, matkakirjoittajana tai YouTube-persoonana?

Tapamme tarkastella työtä on muututtava sen myötä, mitä tapahtuu työpaikoillemme. Elinikäinen työpaikka on historiaa, itse johdettu työ on uusi trendi. Jos vihaat työpaikkaasi, olet mahtavassa paikassa tehdäksesi voimallisia muutoksia, mutta ymmärrä ensin, miksi inhoat työpaikkaasi. Onko sinulla upeita ajatuksia, joille haluat antaa äänen? Tunnetko työtehtävän, johdon tai työskentelypaikan rajoitusten puristavan? Kammottaako sinua mennä töihin joka päivä politiikan ja pelattavien pelien vuoksi? Tässä indigoenergiasi ilmentää itseään. Seuraava kysymys on: mitä aiot tehdä asialle?

Työskentely tehtävässä, mitä inhoat, minkä tunnet tukahduttavan tai mikä ei tunnu rehelliseltä itsellesi, on tuskallista sielulle. Mitä haluat tehdä? Jos pääset yli siitä uskosta, että raha on sidottu työpaikkaan - sen sijaan, että tekisit rakastamaasi työtä - niin olet ottanut suuren askeleen omien lahjojesi ja taitojesi arvostamiseen riittävästi, jotta annat niiden olla aktiivinen osa elämääsi. Indigot ovat täällä muuttamassa maailmaa ja he ovat noiden muutosten partaalla. He eivät siedä politiikkaa, rajoituksia, kasvuesteitä tai johtamista. He ovat onnellisimpia, silloin kun tekevät rakastamaansa työtä käyttäen lahjojaan ja taitojaan ja jakaen ne itseensä luottaen maailman kanssa arvostetuilla ja hyödyllisillä tavoilla, joihin sisältyy mukavan elämän ansaitseminen.

Jos tämä resonoi kanssasi, on aika kurkistaa "kannen" alle ja nähdä, mitä sydämessäsi on. Mitä rakastat tehdä? Mitä ajattelet tekeväsi hyvin? Miten jatkat tätä lausetta: "Jos minun ei tarvitsisi kantaa huolta rahasta, tekisin …"? Se voi olla seuraava askeleesi, jos sinulla on rohkeutta seurata sydäntäsi, tuoda indigorohkeutesi esiin ja arvostaa riittävästi omia taitojasi ja lahjojasi, jotta jaat ne maailman kanssa arvostetulla ja hyödyllisellä tavalla. Anna mennä, maailma tarvitsee sitä, mitä sinulla on tarjottavana. Sinulle on tilaisuuksia, astu niihin luottaen itseesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.