19.10.13

Varcas: Kuunpimennys oinaassa - Omien haaveidemme erottaminen

KUUNPIMENNYS OINAASSA - OMIEN HAAVEIDEMME EROTTAMINEN

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
17.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä kuunpimennys Oinaan 26. asteessa (18.10. klo 23.51 GMT) kannustaa meitä miettimään lahjojamme, taitojamme, toiveitamme ja haaveitamme - pitäen mielessä noiden unelmien todellinen ilmentyminen tähän aineelliseen maailmaan. Se varoittaa meitä kadottamasta itseämme fantasioihin siitä, kuka voisimme olla, sen sijaan että hyväksymme sen, kuka olemme tänä päivänä, sekä sen potentiaalisiemen mikä on sydämessämme. Mutta näin tehdessään se pelkästään muistuttaa meille, että muutos on prosessi ja tätä prosessia kunnioittamalla meistä voi todella tulla, mitä meistä voi tulla, eikä aiheuttamalla siihen oikosulkua yrittäen tulla sellaiseksi, mihin emme ole valmis, mitä emme pysty ylläpitämään tai mikä meidän ei ylipäätään ole tarkoitus olla.

Useimmilla ihmisillä on jonkinlainen haave tai fantasia, mitä heidän elämänsä voisi olla, "jos vain". On se sitten visio tyydyttävästä suhteesta ja suuresta määrästä lapsia, maailman parhaasta parantajasta tai taloudellisesta lottovoitosta bisneksessä, useimmilla meistä perimmäinen fantasiamme on sekä lupaus että kidutusta, mikä jatkuvasti muistuttaa meille, miten kaukana se on otteestamme ja kuitenkin miten upeaa olisi, jos se voisi jonain päivänä toteutua. Tämän pimennyksen tullessa taivas muistuttaa meille, että meillä kaikilla on mahdollisuus elää haaveemme, jotka ovat kudottuna sieluumme, mutta niiden on oltava meidän haaveitamme, meidän potentiaaliamme - ei toisten ihmisten haaveita, jotka olemme omaksuneet jonkin "omemman" ja aidomman haluamisen sijasta. Sen erottaminen, mitkä haaveet ovat meidän ja mitkä kuuluvat muille, on itsessään tehtävä ja sitä usein aliarvioidaan haasteellisuuden ja monimutkaisuuden vuoksi.

Elämme jokainen uskomusten, ihanteiden, arvojen ja odotusten ekosysteemissä. Niistä monet eivät ole alun perin meidän, mutta niistä on tullut niin tuttuja, että erehdymme pitämään niitä ominamme ja toimimme sen mukaisesti. Kuunpimennys on aina hyvä aika lakata toimimasta automaattiohjauksella ja yhdistyä taas omaan henkilökohtaiseen kenttävalvontaamme. Tämä ei tietenkään ole poikkeus siihen. Jos olemme kertoneet itsellemme tarvitsevamme sitä ja sitä tullaksemme sellaiseksi ja sellaiseksi ja ollaksemme tätä ja tuota (täytä kohdat omalla tarinallasi …), nyt on erittäin hyvä aika kysyä itseltämme: "Oikeasti?! Oletko varma?" Ja jos tuleva vastaus ei ole 100%:n varma, ehdoton "KYLLÄ!" vatsasta saakka, meidän on kysyttävä itseltämme: "Mistä nämä ajatukset tulevat ja mitä ihmettä ne tekevät minun päässäni?!"

Koska siihen saakka kunnes pystymme vastaamaan tuohon kysymykseen, emme voi koskaan olla riittävän selkeä tietääksemme, mitä oikeasti haluamme, kuka oikeasti voisimme olla ja miltä elämämme todellisuudessa näyttäisi, jos eläisimme sitä aidosti ja totuudenmukaisesti. Sielumme lempeä "kyllä", silloin kun olemme oikeilla raiteilla, hukkuu helposti koviin ja huomiota etsiviin ääniin kollektiivista, mikä luo standardit, joihin meidän on tarkoitus pyrkiä, ja tulokset joita meidän on tarkoitus haluta - myös (ja erityisesti) henkisen kehityksen maailmassa. Voi olla helppoa uskoa, että sitten kun astumme henkiselle polulle, meiltä on ohi kaikki "kollektiivi vaikuttaa" -hölynpöly. Nyt "otamme oman voimamme ja toimimme puheidemme mukaisesti". Paitsi jos teemme niin, kuin pitäisi tehdä viimeisimmän kanavoidun opetuksen tai henkisen harjoituksen mukaan tai yritämme käyttäytyä tavalla, millä uskoaksemme pitäisi, emme ole yhtään vapaampi kuin koskaan ennen. Olemme ainoastaan vaihtaneet asun erilaiseksi, joka on yhtä huonosti istuva ja kutittava!

Tämä ei tarkoita, ettei meidän pitäisi osallistua erilaisiin opetuksiin, ajatuksiin, käytäntöihin ja perspektiiveihin, mutta meidän täytyy tehdä se erottelukykyä käyttäen ja kääntyä koko ajan sydämeemme tarkistamaan kenttävalvonnalta: "Olenko edelleen kurssissa vai olenko ajelehtinut jonkun toisen ilmatilaan?" Koska ainoastaan lentämällä omalla aluksellamme ja navigoimalla omaa matkaamme, voimme todella elää aidosti ja lopulta löytää, mitä se oikeasti merkitsee - ei jonkun toisen, vaan oman totuusversiomme mukaan, mikä on ollut kudottuna psyykeemme ja sieluumme synnyinpäivästämme saakka.

Tämä pimennys tulee muistuttamaan meille, että sitä kuka olemme, ei ole kirjoitettu minnekään muualla kuin omaan sydämeemme, ja sieltä löydämme sen. Nyt on aika tarkistaa itseltämme ja päättää, kenen polkua kuljemme, kenen tavoitteisiin pyrimme ja kenen haaveita ajamme takaa päivittäin. Jos ne eivät ole omiamme, on aika päästää niistä irti ja olla valmis totuuden - oman totuutemme - ilmestymiseen tietoisuudenvaloon ja paljastamaan itsensä, kenties aivan ensimmäistä kertaa.

Nauttikaa kaikki pimennyksestä.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.