19.10.13

North: Selviytymiskäsikirja

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 364

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
17.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aloitetaanpa tämä epistola sanomalla, että paljon on laitettu liikkeelle muutaman viime päivän aikana ja suuri osa tästä vuorostaan aiheuttaa lisää tulvia, mitkä aiheuttavat vielä lisää muutoksia. Voimme siis sanoa, että jollain tavalla nämä energiapäästöt asettuvat jonoon lähelle toisiaan loputtomaksi informaatiokierroksi, mikä valloittaa teidät kaikki hetkessä. Tämä ei ehkä ole mikään uutinen kenellekään teistä, kun olette jo tunteneet näiden aaltojen paiskovan teitä, mutta melko mielenkiintoisella tavalla - lisäämme kiireesti. Sillä se mitä koette nyt, tapahtuu hyvin eri tasolla kuin ennen ja näin teille on annettu paljon uusia leluja, joilla voitte leikkiä. Käytämme tätä sanaa, vaikka se ehkä tulkitaan melko nenäkkääksi. Mutta luottakaa, kun sanomme olevamme hyvin vakavissamme tässä. Teemme sen muistuttaaksemme teille, että mitä enemmän yritätte päästää irti vakavuuden ja puurtamisen näkemyksestä, sitä enemmän pystytte menemään virran mukana ja pitämään hauskaa sen kanssa, mihin olette astumassa.

Tässä kaikessa on kyse luomisesta, mutta siinä on kyse sen tekemisestä ns. oikeissa puitteissa ja mitä enemmän teillä on tuo vakava ja ryppyotsainen ilme kasvoillanne, sitä suuremmalla todennäköisyydellä pysäytätte omat ponnistelunne. Sillä tätä voidaan verrata monin tavoin lasten leikkiin emmekä käytä tuota sanaa sattumalta. Olette taas kuin lapsia - puhtaita ja kyynisen saavuttamistunteen muuttamattomia. Teidän täytyy yrittää päästää irti kaikista sellaisista näkemyksistä, koska silloin alatte laittaa mittapuun itsellenne, mikä ei tee teille vaikeaksi ainoastaan täyttää toiveita, vaan tehdä yhtään mitään. Aivan kuten lapsi tulee tähän maailmaan viattomana ja vapaana kaikista käsityksistä, miten asioita pitää lähestyä, teidänkin täytyy.

Niinpä teidän täytyy antaa sydämen opastaa ja vaikka tämä kuulostaakin helpolta, uskaltaudumme arvaamaan, että teillä kaikilla on ollut jollain tapaa vaikeaa tehdä näin. Koska kuulette jossain kohtaa tuon äänen mielessänne, joka sanoo jatkuvasti: "Minun on tajuttava tämä oikein ja mikä oikea tapa ylipäätään on? Ja mitä jos en onnistu ja mitä jos teen jotain väärin?"

No, sanotaanpa vain, että te ette voi TEHDÄ mitään väärin, koska sillä hetkellä kun mieli pääsee luomiseenne, kaikki pysähtyy itsestään eikä teillä ole muuta vaihtoehtoa kuin yrittää uudestaan. Ette voi luoda mitään, mikä on negatiivista - ei suunnitelman mukaan eikä sattumalta - sillä se energiavärähtelytaso mikä johtaa nyt tietä, ei salli sen tapahtua. Ette voi rakentaa, suunnitella tai ilmentää mitään, mikä ei noudata niitä harmonioita, jotka on nyt asetettu paikoilleen, ja näin voitte päästää irti kaikista ajatuksista, että katastrofi odottaa. Niitä ei voi tulla. Kukaan teistä ei voi aikaansaada niitä ja näin teidän on yritettävä uudestaan päästää mielenne lomalle ja antaa tuon sisäisen lapsen - uteliaan, leikkisän ja eläväisen - onnistua täysin.

Tässä nuoruudenlähteestänne tulee tärkeä tekijä ja teidän kaikkien on sukellettava tämän iättömän hengen elämää sykkivään lähteeseen, mitä ei ole tahrannut mikään, mitä teitä on opetettu tai paremminkin ohjelmoitu tekemään elämässänne. Tässä ei luoda kopioita jostain, mikä on ollut aiemmin. Tässä luodaan alkutekijöistä saakka, tehdään ikään kuin tyhjästä, ja näin teillä ei ole mitään muuta opastusta, kuin päästää irti siitä, mitä tiedätte, ja alkaa kytkeytyä kaikkeen, mitä ette ole vielä NÄHNEET. Ja sitten pystytte alkamaan luoda niitä lapsen ihmeitä, jotka tekevät tästä koko paikasta turvasataman teille kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.