15.10.13

Mrkich: Maailma on valmis sinua varten nyt

MAAILMA ON VALMIS SINUA VARTEN NYT

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
14.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sain yhtenä päivänä ihanan viestin asiakkaalta, jolla on upea potentiaali auttaa toisia kirjoittamis- ja valmentamislahjansa avulla, mutta häntä ovat pidätelleet muutamat asiat, kuten itseluottamuksen puute ja suuri rehellisyys, ja hän on tuntenut, ettei hänellä ole mitään omaperäisiä ajatuksia. "Mitä sellaista on, mitä ei ole vielä sanottu?"

Luultavasti on monia tätä lukevia, jotka tuntevat tänä päivänä ehkä samaa, ja niin halusin jakaa vastaukseni. Maailma tarvitsee enemmän sinun kaltaisiasi, ihmisiä jotka auttavat tinkimättömästi muita. Kyllä, kaikki on sanottu aiemmin, mutta sitä eivät ole kuulleet aiemmin ne, jotka etsivät. Eri ihmiset tuntevat eri tavalla vastakaikua eri kirjoittajia, valmentajia, opettajia, parantajia jne. kohtaan, joten jokainen ihminen joka tuntee kutsun auttaa tai innostaa, tietää, että on ihmisiä, jotka odottavat auttamista, innostamista, kannustamista ja tukemista.

Tässä ei ole kyse kannustamisesta riippuvuuteen niistä, jotka ovat henkilökohtaisen kasvun bisneksessä. Elämme itsemme voimaannuttamisaikaa ja ihannetapauksessa meitä kannustetaan oppimaan etsimään apua sisältä ensimmäiseksi. Tämä ei kuitenkaan merkitse, että vedämme pois kaikki köytemme ja annamme kaikkien selviytyä yksin kuin jonkinlaisessa Selviytyjät-jaksossa. Keskinäisen riippuvuuden ja eristyneen itsenäisyyden ääripäiden välissä on terve riippuvuus, missä voimme kaikki tukea toisiamme eri tavoin.

On monia tapoja tukea toisia, jos tunnet kutsun sen tekemiseen, ja henkilökohtainen kasvu on vain yksi myriadeista poluista, jonka ihminen voi valita työkseen. Tärkein asia mitä näen nykyään, ovat ihmiset, jotka haluavat työnsä olevan merkityksellistä ja tyydyttävää henkilökohtaisesti ja tukevan positiivisesti yhteisöä ja maailmaa. Ihmiset haluavat tuntea myös vapautta ilmaista luovuuttaan ja muita luontaisia kiinnostuksiaan ja taitojaan jokapäiväisessä elämässä, ei ainoastaan satunnaisharrastuksena. Tämä johtaa upeaan tarjonnan laajentumiseen: paikallinen luomuruoka, kestävän kehityksen asunnot verkkojen ulkopuolella, terveellisemmät ja ympäristötietoisemmat tuotteet.

Tietoisuus ei lopulta enää rajoitu meditointiin aamulla tai viikonlopputyöpajaan. Tietoisuus ajaa elämämme ja yhteiskunnan joka osaa nyt ja vaikka voimme nähdä edelleen paljon tiedostamatonta käyttäytymistä ja toimintaa, näemme myös hyvin nopeaa lisääntymistä vastakkaisessa - tietoisessa toiminnassa.

Siis mitä tahansa tunnetkin kutsun tehdä, tee sitä tai ainakin harkitse sen tekemistä. Sinä et ehkä ole ollut aiemmin valmis, maailma ei ole ehkä ollut aiemmin valmis, mutta nyt se on valmis ja niin sinäkin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.