19.10.13

Zeta: Odottamattomat aikajanamuutokset

KUUNPIMENNYS OINAASSA - ODOTTAMATTOMAT AIKAJANAMUUTOKSET SIIRTÄVÄT MEIDÄT TYHJIÖÖN

Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
18.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme voimallisessa loppujen ja alkujen ajassa. Nämä siirtymät ravistelevat monia ytimeen saakka ja luovat äkillisiä ja odottamattomia aikajanamuutoksia. Tämän päivän kuunpimennys Oinaan 25. asteessa painottaa vapauden, tasapainon ja muutoksen tarvetta. Oinas on eläinradan ensimmäinen merkki ja se sisältää uusien alkujen energiaa. Pelkoa ja ahdistusta voi nousta, kun kohtaamme pieniä ja suuria elämäntapamuutoksia. Se mikä toimii ja on henkisesti harmoniassa elämässämme, vahvistuu tänä aikana, kun taas toimimaton alkaa pudota pois. On tärkeää olla halukas ryhtymään nyt toimeen elämämme eri alueilla.

Pimennysvaikutusten intensiivisyyden ja keston määritteleminen

Kuunpimennys tapahtuu täydenkuun aikana, kun maa siirtyy tarkasti auringon ja kuun väliin ja katkaisee niiden luontaisen yhteyden. Kaikki tuntevat pimennyksen vaikutukset eri tavalla. Vaikutustyyppi ja sen intensiivisyys ja kesto riippuu siitä, mihin pimennys osuu astrologisella kartalla. Tämä pimennys vaikuttaa voimakkaasti ihmisiin, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja pisteitä johtavien merkkien noin 20-30 asteessa. Jos pimennys osuu yhtymänä tai oppositiona 3 asteen päähän jostain planeetasta tai tärkeästä pisteestä kartallasi, sillä on erityismerkitystä sinulle. Tämän kuunpimennyksen kanssa oppositiossa on Vaaka. Niiden planeettojemme luonne joihin tämä pimennys vaikuttaa, antaa vinkkejä edessä olevista kokemuksista. Huone mihin pimennys osuu kartalla, määrää eniten vaikutetun alueen elämässäsi.

Tunnemyllerrys ja suhderavistelut ovat mahdollisia

Suhteet ovat tapahtuvien muutosten ytimessä. Saatamme huomata etsivämme jossain suhteessa kultaista keskitietä läheisyyden ja voimakaan vapaushalun välillä. Ole valmistautunut syleilemään muutosta ja hyväksymään loppumiset, jotka laukaistaan nyt. Silloin kun ihmisiä ja olosuhteita lähtee elämästä, se avaa tilaa uudelle. Kun olemme hiljaisuudessa, tunnemme uuden halun alkavan herätä. Tämänkertaiset pimennysenergiat ohjaavat meitä aloittamaan alusta jollain elämämme alueella.

Tunteet kuohuvat korkealla tällä hyvin intensiivisellä pimennysjaksolla, kun monet tuntevat joutuvansa testiin. Kuunpimennyksillä on taipumusta hämmentää tunnekehoa ja kehottaa kaikkea piilossa olevaa nousemaan pintaan. Tämä kuunpimennys voi tuoda meille varjopuolemme, jotta voimme tiedostaa ja hyväksyä sen. Yksi asia on varmaa - kaikki mikä on lakaistu maton alle tai tukahdutettu alitajuntaan, kaivetaan esiin tämän pimennyksen aikana.

Rohkeuden kerääminen tyhjiöön astumiseksi


Avain tämän ajan kanssa työskentelemiseen on kerätä rohkeutta olla tyhjiössä jonkin aikaa. Tämä on tulikoe, sielun pimeä yö, kun olemme hiljaisuudessa, hyväksymme, tarkkailemme valppaana, luotamme universumin korkeampaan järjestykseen ja kutsumme sitä vahvuutta, viisautta ja rakkautta, mitä on sielussamme.

Kun kuljet tämän ajan läpi, pidä mielessä, että tyhjiö on uusien alkujen, uusien ideoiden ja kaikkien luovien asioiden paikka. Tyhjiössä viittoilee uusi, voimaantunut ja henkisesti harmonisempi tulevaisuus. Kun sallimme itsemme olla tyhjiössä, avaamme oven uusien mahdollisuuksien runsaudelle. Energiatasolla kaikki asiat ovat todella mahdollisia. Tämä on paikka, missä keksimme itsemme uudelleen, annamme elämän haaveillemme ja kylvämme siemeniä, mitkä määräävät tulevaisuutemme muodon.

Tietoisuuden valon säteileminen pelkoon ja epävarmuuteen


Tämä on erinomaista aikaa keskittyä parantumiseen ja menneisyyden selvittämiseen, tien tekemiseksi uudelle. Roskan siivoaminen ja niiden asioiden sivuuttaminen, joita emme enää tarvitse, on tärkeää. Kun siirrymme pidemmälle puhdistamisprosessiin, huomiomme vedetään pelkoihin ja epävarmuuksiin, jotka ovat pidätelleet meitä kauan. Kun säteilemme tietoisuutemme valoa näihin pelkoihin, ne alkavat menettää voimansa meihin. Ole niiden tunteiden kanssa, joita nousee nyt pintaan. Muutos voi olla toisinaan tuskallista. Kun päästämme irti vastustuksesta, on helpompaa vapautua vanhoista rakenteista, joista olemme kasvaneet yli, ja siirtyä kohti sellaista, mikä voimaannuttaa meitä.

Tämä on myös hyvää aikaa kehittää lisää jotain taitoa tai kehittää kokonaan uusi taito. Psyykkinen herkkyys voi olla tavallista suurempaa tämän vaiheen aikana. On hyvä aika kehittää intuitiivisia taitoja. Luovat ja taiteelliset lahjamme tulevat etualalle. Kun seuramme luovia impulssejamme, löydämme uusia parantavia lahjoja jaettavaksi maailman kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.