31.10.13

Hoffman: Miksi parantumiseen vaaditaan kipua?

MIKSI PARANTUMISEEN VAADITAAN KIPUA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 30.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energia rakentuu ja olemme vain muutaman päivän päässä merkittävistä energeettisistä aspekteista, jotka keikuttavat koko maailmaa, kirjaimellisesti. (En ennusta fyysisiä maanjäristyksiä tässä, vaan voimallisia paljastuksia ja muutoksia, jotka iskevät maailmaan nyt.) Olemme voimakkaan pimennysjakson kourissa, mikä lopettaa 19 vuoden syklin ja aloittaa uuden.

Tähän syklin vaihtumiseen voi liittyä voimakkaita muistutuksia jäljellä olevista säikeistä tuskaan, muistoihin, kokemuksiin, katumukseen ja suruun, mitkä estävät edistymistäsi ja mitkä täytyy parantaa tai saada päätökseen nyt. Jos siis näet jonkin toistuvan, mikä tapahtui 19 vuotta sitten, ja ihmettelet miksi, on aika irrottautua tuosta tilanteesta, tarkkailla, mitä tapahtuu, muistaa, mitä teit aiemmin, ja tehdä jotain erilaista tällä kertaa.

Ja miksi tämä tapahtuu tuskallisesti? Kipu on osa parantumisprosessia ja tarvitsemme jonkun toisen luomaan kipua, koska emme voi tehdä sitä itsellemme. Tämä on viikon viestin aihe.

Kysymys:
Rakas Jennifer, olen ollut vakavassa suhteessa erääseen mieheen neljä vuotta ja vaikka rakastamme toisiamme, emme näytä voivan olla yhdessä. Tiedän, että olemme toistemme opettajia ja sovimme tekevämme tämän yhdessä, mutten kestä tämän suhteen tuskaa enää pidempään. Vaikka rakastan häntä syvästi ja hänkin rakastaa minua, näytämme tuovan pahimman esiin toisissamme emmekä kuitenkaan pysty lopettamaan tätä ja siirtymään eteenpäin. Miksi tämä on niin tuskallinen suhde ja onko mitään toivoa, että eroamme ja siirrymme uusiin kumppaneihin?

Jenniferin vastaus:
Oletko koskaan ihmetellyt, miksi usein se henkilö jota rakastat eniten, ja suhde missä haluat olla eniten, aiheuttaa eniten kipua, toimimattomuutta ja kurjuutta elämääsi? Sinun tapauksessasi toimii kaksi tekijää, joista kumpikin on selvitettävä tässä suhteessa eikä kumpikaan luo pysyvyyttä, vaikka sitten kun olette tehneet tämän parantumisen, olette vapaita toisistanne ja voitte antaa uusien kumppanien tulla elämäänne.

Meidän ei ole mahdollista luoda sellaista tuskaa omaan elämäämme, kuin joku toinen voi, koska mennessämme suhteeseen erityisesti sellaisen kanssa, joka on parantava opettajamme, hänen fokuksensa on meidän parantumisessamme ja hän tekee mahdollisimman hyvää työtä. Ja tästä ongelmat alkavat, koska meidän fokuksemme on kivun välttäminen. Niinpä samaan aikaan kun me teemme kaikkemme välttääksemme sen tuskan, minkä tiedämme sielutasolla olevan tulossa, hän tekee parhaansa luodakseen sitä, jotta voimme parantua ja siirtyä eteenpäin.

Tässä suhteessa yrität saada hänet olemaan loukkaamatta itseäsi olemalla kärsivällinen, ystävällinen ja huomaavainen ja näkemällä hänet parantuneen itsensä valossa sen sijaan, kuka hän on. Hän on oma itsensä ja yrittää näyttää sinulle, että riippumatta siitä mitä teet, hän päättää toimia vapaan tahtonsa ja valintansa mukaan eikä niiden korkeampien aspektien, joita haluat hänen ilmentävän. Loppujen lopuksi hänen vapaa tahtonsa voittaa ja tämä oppitunti juontaa sinulla monien elämien taakse, jolloin olet ottanut vastuun hänen teoistaan tai pitänyt itseäsi syyllisenä niihin, vaikka niin ei ollut, eikä hän kyennyt ilmentämään sellaista rakkautta, mitä halusit hänellä olevan sinua kohtaan.

Voit vapauttaa itsesi tästä oppitunnista näkemällä hänet sellaisena, kuin hän on nyt - kaikessa siinä energiassa, mitä hän ilmentää - hyväksymällä, että tässä hän on ja päättää olla, ja vapauttamalla itsesi omaksumastasi velvollisuudesta parantaa hänet. Suurin lahja minkä voimme antaa jollekin, on nähdä hänet sellaisena, kuin hän on - ei sellaisena, kuin hän haluaa olla, tietää voivansa olla tai toivoo olevansa. Tämä on hyväksymisoppituntisi ja sitten kun tunnistat sen ja annat itsesi lähteä polulta, missä yrität parantaa hänet, hyväksyt sen parannuksen, mitä hänellä on sinulle, ja tämä saattaa loppuun hänen työnsä elämässäsi. Sitten voitte kumpikin siirtyä eteenpäin ja tyydyttävämpiin, iloisiin, tasapainoisempiin, rauhallisiin, rakastaviin ja kivuttomiin suhteisiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.