18.3.10

ILOISTA PÄÄSIÄISEN JA ORASTAVAN KEVÄÄN AIKAA SOMSOLASTA!


AJANKOHTAISTA SOMSOLA SHOPISSA JUURI NYT
Teemme tilaa kevään koru-uutuuksille ja nyt on ainutlaatuinen tilaisuus
hankkia kauniita koruja huippuedullisesti
Kevät tyhjennys; tuotteita nyt -20%, -30% -50%
Tarjouksessa myös kivihelmiä omien korujen tekoon.
NÄMÄ HUIPPUTARJOUKSET VOIMASSA SHOPISSA VAIN LAUANTAIHIN 27.3. ASTI.


JUURI NYT SAAPUNEITA KEVÄTUUTUUKSIA SHOPISSA JA VERKKOKAUPASSA
 • Upeasti valoa ja sateenkaarenvärejä säihkyviä lysteri- lyijylasi sydänriipuksia kaulalle ja myös ikkunakoristeeksi. Kolme kokoa, hinnat alk. 7,90. katso tästä
 •  Kirkkaita sekä lysteri-pinnoitteisia lyijylasi palloja, timantteja ja sydämiä. Laitettavaksi roikkumaan ikkunaan, jolloin ne tuovat kevään valoa huoneeseen ja heijastavat tilaan sateenkaarenvärisiä palloja (lapset ja lemmikit aivan villiintyvät ja ilostuvat niiden näkemisestä, kuten mekin!) katso tästä
 • Vahvan metallisen välkkyviä värillisiä Kalkopyriittejä Meksikosta, sinisen-violetin sävyissä, niin huikeat värit, että ne on nähtävä omin silmin! Katso tästä
 • Herkullisen kevään vihreitä, keltaisia, oransseja ja sinisiä kalsiitteja näyttävinä raakapaloina
 • Edullista ja tyylikkään näyttävää hematiitti kaulanauhaa, pyöreinä kivihelminä, helminauhassa on lukko- vain shopista
 • Uutta täydennystä suosittuun VALO mallistoon: näyttävä kaulakoru tehtynä turkoosiraakapaloista yhdistettynä kristalliin ym. Uutuuksia –uutuudet vain shopista
 • Matriarch musiikki cd:tä, jossa artisti laulaa kauniilla, lempeällä äänellä iriquesin Amerikan-intiaanien kielellä. Lisää cd-musiikki täydennystä tulee noin viikon päästä.

PÄÄSIÄINEN ON UUDEN LUOMISEN AIKAA
Pääsiäinen on uuden luomisen aikaa. Pääsiäislomalla on myös tavallista enemmän aikaa käytettävissä ja silloin voi tehdä vaikka kivihoitoja kivimunilla.
Kivimunien muoto symbolisoi uuden syntymää, uusien asioiden ja päätöksien luomista.

Vinkkejä kivimunien käyttöön:
 • Laita useampia kivimunia kauniseen kulhoon ja saat näyttävän sisustuselementin, jota on ilo katsella. Voit myös asetella kivimunia telineissään väriryhmiin. Munakupitkin ovat hauskoja kivimunien telineitä näin pääsiäisen aikaan.
 • Kivimunat sopivat erittäin hyvin kehon kipeiden ja jännittyneiden kohtien hieromiseen. Jokainen osaa hieroa niillä, tehden pyöriviä liikkeitä aina sydäntä kohti. Jo muutamien minuuttien kivimunalla hierominen vapauttaa kehon jännityksiä, laitta veren virtaamaan tukkoisessa lihaksessa ja rentouttaa. Samalla kiven hoitavaa ominaisuutta on siirtynyt hieronnan aikana kehoon. Hiero käsivarsien, hartioiden ja jalkojen lihasten kiinnityskohtia, pyöritä polvilumpioiden reunoja myötäillen, hiero sormien ja varpaiden väleistä ja päältä. Anna intuitiosi ohjata ja voit hieroa kehoa vaikka samalla kun katsot televisiota. Valitse kivimuna sen hoitavien ominaisuuksien mukaan tai sen mukaan, minkä värinen kivimuna tuntuu juuri nyt kutsuvimmalta. Kivimunilla hierominen on helppo, toimiva ja tehokas tapa hoitaa ja ylläpitää kehon (ja mielenkin) hyvinvointia. Klikkaa katsomaan mistä eri kivilaaduista kivimunia on tarjolla ja mitä hoitavia vaikutuksia niillä on.
Vinkkejä litteiden kivien käyttöön:
 • Muotonsa ja litteytensä vuoksi ne pysyvät hyvin keholla, varsinkin, kun tekee itselleen kivihoitoja sängyllä maaten. Ne ovat suosittuja chakrojen hoitamisessa sekä taskussa pidettävinä. Valitse litteät kivet sen mukaan, minkälaiset kivet väriltään ja pinnan säihkeeltään sinua kutsuvat tai lue kivien hoitavat ominaisuudet ja valitse kivet sen mukaan. Pidä kiviä taskussa, työ/yöpöydällä ja ne hoitavat sinua. Chakrojen hoitoon: katsele kivivalikoimaasi kysy mielessäsi, mitä kiveä näistä tarvitsen esim. vatsa-chakrani hoitamiseen. Katso kiviä ja jokin niistä ’pistää’ sinua silmään enemmän kuin muut. Ja yleensä se on se ensimmäinen kivi, johon kiinnität huomiosi. Valitse tämä kivi. Toimi samoin ja valitse kaikille chakroillesi jokin kivi. Käy makuulle ja laita kivet paikoilleen. Anna niiden olla parista minuutista kymmeneen minuuttiin. Voit myös hieroa kehoa kivillä. Ota sitten kivet pois, kiitä niitä mielessäsi ja ota hoidon päälle pienet unet. Se syventää hoidon vaikutusta (tai tee hoito ennen nukkumaan menoa). Katso litteiden kivien valikoimaa tästä

Toivotan hyviä hoitoja kivimunilla ja litteillä kivillä. Laita meiliä, jos sinulla nousee mieleen jotain kysyttävääJ
Rakkain pääsiäisterveisin Sari McGlinn

UUSIA KIVILAATUJA KIVIMUNIEN VALIKOIMAAN: Viikon päästä uutuuksina saapuvat: mustankiiltävää hematiittia, pinkkiä ruusukvartsia, kirkasta vuorikide-kvartsia, vaaleansinistä pitsiakaattia ja vihreää serpentiinijadea.
UUSIA LITTEITÄ KIVIÄ saapunut verkkokauppaan.

PÄÄSIÄISTARJOUKSENA
 •  jokaisen kivimunan mukana saa kivimunapidikkeen (arvo 2,50) jossa kivimunaa voi pitää pystyssä (eikä se lähde vierimään). Siinä voi pitää esillä myös muita isoja kiviä.
TÄMÄ JA MUUT PÄÄSIÄISTARJOUKSET OVAT VOIMASSA 6.4.2010 AAMUUN SAAKKA shopissa ja verkkokaupassa (tai niin pitkään kuin tarjouserää on varastossa).SOMSOLAN VERKKOKAUPASSA ON JO YLI 800 ERILAISTA TUOTENIMIKETTÄ!
Uutuuksia on lisätty runsaasti. Tarjolla on piristystä kevään odotukseen,
äänitteitä henkisyyden kehittämiseen kotoa käsin ynnä muuta.
Käy kurkkaamassa tästä www.somsola.com


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
SOMSOLA TURUSSA 26.-27.3.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Tule katsomaan valikoimaa ’livenä’ ja valitsemaan upeimmat kivet ja korut!
Somsolan tuotteet ovat saatavilla TURUSSA 26-28.3.
Olen Turussa pitämässä luentoja ja kursseja ja samalla tuon laajasti Somsolan kiviä, kivikoruja, musiikkia, kirjojani ja äänitteitäni mukanani. Teen myös aura-chakravärikuvausta ja kuvan tulkintaa. Tätä on perjantaina klo 16-17 ja 20-21 ja lauantaina iltapäivästä. Ajanvarausta ei tarvita, tule vain paikanpäälle.
Meilaa ja kysy tarkempi aikataulu jolloin tuotteita voi tulla katsomaan Hyvinvointikeskus Atlantikseen, Hämeenkatu 32, 20700 Turku.

La 27.3.  TURUSSA ITSEHOITO INTIALAISILLA JOKIKIVILLÄ klo 10-12.  Sari McGlinn’in opettamana. Katso kurssin sisältö huhtikuun esittely-kohtasta. Olet sydämellisesti tervetullut. Varaathan paikkasi ajoissa, jotta osaan varata jokaiselle kivisetin ohjeineen mukaani. Kurssipaikkana Hyvinvointikeskus Atlantis, Hämeenkatu 32, 20700 Turku. P.s. Sieltä löydät laajat luontaistuotteiden valikoimat ja Soilen, joka osaa neuvoa luontaistuotteiden käytössä.
Kurssipaikan varaukset: sari@harmoniahuone.com + ilmoita samalla puhelinnumerosi tai soittamalla Somsolaan 040-595 71 24. Lisätietoa muista Turun kursseistani www.harmoniahuone.com tai meilaamalla minulle tiedustelu. Teen myös yksityishoitoja Turussa olo aikanani.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
SOMSOLA TAMPEREELLA 10-11.4.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Tule katsomaan valikoimaa ’livenä’ ja valitsemaan upeimmat kivet ja korut!
Somsolan tuotteet ovat saatavilla TAMPEREELLA, Äitimaa messuilla  11-12.4. la klo 10-19 ja su klo 10-18.
Paikkana Tampereen yhteiskoulun lukio, Hallituskatu 32, Tampere.
Pidän luennot kumpanakin päivänä ja workshopin sunnuntai iltapäivänä. Esillä laajasti Somsolan kiviä, kivikoruja, musiikkia, kirjojani ja äänitteitäni. Aura-chakra värikuvausta ja minitulkintaa, erillistä ajanvarausta ei tarvita, tule vain messupaikallemme toiseen kerrokseen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
KEVÄÄN KIVIKURSSEJA
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
To 15.4.  ITSEHOITO INTIALAISILLA JOKIKIVILLÄ  klo 17.30-19.30. Opettajana Päivi Tuominen. 
Illan aikana opit, miten:
-          voit itse hoitaa itseltäsi niskan ja pään alueen lihasjännityskohtia ja lievittää myös päänsärkyä.
-          voit hoitaa nivelien joustavuutta ja energianliikkumista niissä
-          Voit tehdä itsellesi kivihoidon sängyssä maaten tai istualtaan
-          voit hiljentää ajatuksiasi työpäivän päätteeksi käyttämällä intialaisia jokikiviä 10-15 minuuttia
-          hieroa kehon jännittyneitä lihaksia ja kuinka intialaiset jokikivet lataavat kehoon energiaa ja avaavat tukoksia hämmästyttävän nopeasti.. jo 10 minuutin hoito auttaa.
-          voit tehdä itsellesi kätevän ja nopeasti auttavan koko kehon energiavirtauksen jo 10 minuutissa ja istualtaan.
-          Koet omakohtaisesti, miten intialaisten jokikivien käyttö avaa kehon jännityksiä ja tukoksia ja lataa iloisen puuhakasta
-          monet tavat, miten käyttää intialaisia jokikiviä arjessasi
ILTA ON HAUSKA, SAAT ENERGIAA JA KEHON JÄNNITTYNEET KOHDAT SAAVAT HOITOA JA KEHON TUKOSKOHDAT MYÖS!
Hinta 39,00 + int. jokikivisetti värikuvallisin käyttö-ohjein, tarjoushintaan 55,00 (norm. 64,90) tai omat int. jokikivet mukaan (minimimäärä 8 kpl).
Kurssi on Harmoniahuoneella, Herttoniemen rannan toimitilassamme, Laivalahden Puistotie 4, Helsinki 81. Kurssipaikan varaukset: sari@harmoniahuone.com + ilmoita samalla

La-su 24-25.5. INTIALAISEN JOKIKIVIHOIDON AMMATTIHOIDON KURSSI klo 10-17.
Suuren suosion saanut hoitomuoto, josta on  tullut monelle hoitajalle se kysytyin hoitomuoto. Opit itse-  hoidon ja ammattihoidon monipuoliset hoitotavat ja ryhmähoitojen tekemisen. Kattava kurssimanuaali, satojen hoitojen kootut hoitovaikutukset, harjoittelua ja diplomi. Koulutuksen hinta  250€ + alv= 305,00 + minimi kivipaketti hoitojen tekemiseen kurssihintaan 116,40 (18 kpl s-koko ja 6 kpl m-koko, ovh 164,40) Kaikki yht. 421,40 sis. alv.* Maksu 1-3 erässä. Tilaa  esite tai lue lisää netistä. Kurssi on Harmoniahuoneella, Herttoniemen rannan toimitilassamme, Laivalahden Puistotie 4, Helsinki 81 (5 minuuttia Herttoniemen metroasemalta). Kurssipaikan varaukset: sari@harmoniahuone.com + ilmoita samalla puhelinnumerosi tai soittamalla Somsolaan 040-595 71 24.

La 22.5. AURA –CHAKRA KURSSI klo 11-14.
Saat kuvan aurastasi, jossa näkyvät myös chakrasi. Päivi kertoo miten kuvaa katsotaan ja tulkitaan. Saat monipuolista tietoa auran ja chakrojen merkityksestä kokonaisuudellesi ja opit huomioimaan, kuinka voit vaikuttaa auran ja chakrojen hyvinvointiin jokapäiväisessä arjessasi. Päivä sisältää myös ohjatun auran ja chakrojen tasapainotusharjoituksen. Opettajana Päivi Tuominen, joka on monipuolisen hoitaja-ohjaaja koulutuksen omaava ja kokenut, intuitiivinen aura-chakrakuvien tulkitsija. Kurssin hinta 65 euroa, sisältäen kuvan aurasta ja chakroista sekä kattavan kirjallisen koulutusmateriaalin aiheesta (arvoltaan 10 euroa). Kurssi on Harmoniahuoneella, Herttoniemen rannan toimitilassamme, Laivalahden Puistotie 4, Helsinki 81 (5 minuuttia Herttoniemen metroasemalta).
Kurssipaikan varaukset: sari@harmoniahuone.com + ilmoita samalla puhelinnumerosi tai soittamalla Somsolaan 040-595 71 24.

Su 23.5.2010 CHAKROJEN HOITO KRISTALLEILLA JA KIVILLÄ- KURSSI klo 12-18.
Opit, miten hoitaa chakroja kristalleilla ja kivillä, miten eri kivet vaikuttavat, miten puhdistat chakroja, lataat niihin energiaa, miten kohdata ja hoitaa niissä olevia tukoksia, ajatusmalleja ja muistoja. Päivä sisältää useita itsehoitoja kristalleilla ja kivillä sekä kurssimanuaalin. hinta 65,00.
Kurssi on Harmoniahuoneella, Herttoniemen rannan toimitilassamme, Laivalahden Puistotie 4, Helsinki 81 (5 minuuttia Herttoniemen metroasemalta).
Kurssipaikan varaukset: sari@harmoniahuone.com + ilmoita samalla puhelinnumerosi tai soittamalla Somsolaan 040-595 71 24.

KESÄKUUN KURSSI, JOSSA KIVIEN KÄYTTÄMISELLE ON ISO MERKITYS:
La-su 12-13.6. KODIN HARMONISOINTI JA PYHÄT SEREMONIAT klo 12-18.
Kurssilla opit, miten luot kodistasi paikan, joka ravitsee kaikkia siellä asuvia. Opit puhdistamaan kodistasi vanhaa tunne-energiaa ja luomaan uutta, raikasta energiaa joka tukee kodissa olevien hyvinvointia. Ennakko tietoa tai taitoa energioista ei tarvita. Osallistujien energeettiset taidot kasvavat ja Sarin ohjaamat aktivoinnit avaavat muistamisen väyliä jokaisen omaan tietäjyyteen. Harmonisoinnin tekeminen on ihanaa, iloista, nautinnollista ja sen vaikutukset tuntuvat ja näkyvät niin kodissa kuin sisimmässäsi. Sisältää manuaalin. Hinta 129,00.Kurssi on Harmoniahuoneella, Herttoniemen rannan toimitilassamme, Laivalahden Puistotie 4, Helsinki 81 (5 minuuttia Herttoniemen metroasemalta). Kurssipaikan varaukset: sari@harmoniahuone.com + ilmoita samalla puhelinnumerosi tai soittamalla Somsolaan 040-595 71 24.

KIVIKURSSITTAJAN KOULUTUSTA SOPIMUKSEN MUKAAN yksityisesti/  pienryhmissä. Opetan miten pitää kivikursseja. Sis. kurssittajan ja kurssilaisen manuaalin. Tietoa voi yhdistää myös muiden kurssien pitämiseen. 490€

Lisätietoa Sari McGlinn’in kursseista www.harmoniahuone.com sekä tilaamalla meilitse harmoniahuoneen sähköpostiviestit.


SOMSOLA SHOP, y-tunnus 1026317-0
Paasivuorenkatu 1, 00530 Helsinki. Avoinna ma-pe 10-18 ja la 10-16. Puh. 040-595 7124. Sähköposti myymälään: somsola(at)harmoniahuone.com
LAAJA VERKKOKAUPPA avoinna 24h, YLI 800 ERI TUOTETTA:   www.somsola.com

Kaikki hinnat sisältävät 22% arvonlisäveron, kirjat 8% alv.
* * * Voit vapaasti kopioida viestiä ystävillesi.
**Jos tahdot pois Somsolan meilauslistaltamme, ilmoita siitä minulle, kiitos. Päivitän listamme kerran kuukaudessa.