17.3.10

Oletko jo kuullut vuodesta 2012?Mikä merkitys on vuodella 2012?


Vuoden 2012 talvipäivänseisaus on merkkinä vanhan aikakauden päättymisestä ja jonkin uuden alkamisesta. Se päättää 26000 vuotta kestäneen astrologisen syklin ja aloittaa uuden. Silloin alkaa myös 20-vuotinen siirtymävaihe. Maapallolle on jo alkanut virrata uutta, korkeampaa energiaa valmistelemaan odotettuja muutoksia, ja tuona kyseisenä vuonna maapallolle virtaa valtavasti valoa. Lady Gaia, suuri enkeli, joka vastaa maapallosta, on julistanut että maapallo kaikkine asukkeineen avartaa tietoisuuttaan, joten jos olet valmis, sinulla on poikkeuksellinen henkisen kasvun mahdollisuus, ainutlaatuinen tilaisuus tässä ajassa. Sinua onkin valmisteltu siihen jo satoja vuosia.


Miksi muutokset tapahtuvat vuonna 2012?


Joka 26000 vuoden välein, tai tarkemmin sanoen 25920 vuoden välein, muodostuu harvinainen ja poikkeuksellinen astronominen kuvio maapallon, auringon ja linnunradan kesken, kun aika seisoo hetken paikoillaan. Aika tunnetaan kosmisena hetkenä, tuntemattomuuden ja ihmeiden hetkenä, jolloin voi tapahtua asioita, jotka ylittävät ihmismielen käsityskyvyn. Nykytietojen mukaan planeetat Neptunus, Pluto ja Uranus ovat liittymässä kuvioon. Odotettu henkisyyden kiihtyminen saattaa tuntua ihmisistä hitaalta, mutta kosmisesta näkökulmasta se tapahtuu hyvin nopeasti.


Muinaiset sanskritinkieliset kirjoitukset kuvailevat tätä kosmista hetkeä taukona Brahman, Jumalan, uloshengityksen ja sisäänhengityksen välillä. Erään astrologin mukaan Neptunus edustaa korkeampaa henkisyyttä, Pluto täydellistä muutosta ja Uranus muutoksia yleensä, ja että yhdessä nämä energiat vaikuttavat planeettaan vahvasti. Kyseisessä hetkessä on mahdollisuus valtavalle tietoisuuden muutokselle ja meitä pyydetäänkin käyttämään näitä energioita viisaasti.


Mitä enkelit tekevät talvipäivänseisauksen hetkellä vuonna 2012?


Enkelit kerääntyvät yhteen auttaakseen teitä ottamaan vastaan ne uudet energiat, jotka ovat silloin käytettävissänne. He pyytävät teitä valmistautumaan. Pyhitä aikaa rukoilemista ja mietiskelyä varten, tai jos se tuntuu sinusta vaikealta, sytytä sen sijaan vaikka kynttilä ja pyydä jumalallisia voimia avuksesi. Saatat mieluummin käydä kävelyllä luonnon hiljaisuudessa, mutta huomioi tuona merkittävänä päivänä henkisen kasvusi mahdollisuudet - sama koskee kaikkia muitakin olentoja koko planeetalla.


Mitä tulee tapahtumaan talvipäivänseisauksena vuonna 2012?


Tämän hetken arvio on, että jotkut ihmiset siirtyvät neljänteen ulottuvuuteen, ja ne ylösnousevat, jotka ovat siihen valmiit. Eräät jotka voisivat ylösnousta, jäävät kuitenkin maapallolle opastamaan havahtuvia ihmisiä. Enkelit eivät odota äkillisiä tai dramaattisia muutoksia. Kosminen hetki ja ulottuvilla olevat energiat tarjoavat valaistumiselle poikkeukselliset mahdollisuudet. Odotettavissa on, että miljoonat sielut käyttävät tätä ainutlaatuista henkistä tilaisuutta hyväkseen.


Mitä neljänteen ulottuvuuteen siirtyminen tarkoittaa?


Kun avarrat tietoisuuttasi neljännen ulottuvuuden tasolle, sydänchakrasi avautuu. Avoimin sydämin et voi satuttaa muita elämänmuotoja, koska tiedät vahingoittavasi itseäsi, jos teet niin. Etsit rauhaa, sillä näkökulmasi on silloin maailmoja syleilevä ja kosminen. On ennakoitu, että rauhanliikkeet saavat kannatusta tuossa ajassa.


Mitä viidennessä ulottuvuudessa eläminen merkitsee?


Siihen kuuluu sen oivaltaminen, että olet osa Ykseyttä, ja silloin kohtelet muita niin kuin toivoisit heidän kohtelevan sinua.


Mitä ylösnouseminen tarkoittaa?


Kun siirryt korkeampaan värähtelytaajuuteen, tuot enemmän sielusi valoa elämääsi. Saatat kantaa niin paljon jumalallista energiaa mukanasi, ettei sinulla ole enää fyysistä kehoa, joten silloin voit valita, että siirryt tuonpuoleiseen.


Mayalaiset pitivät 21. joulukuuta vuonna 2012 Luomisen päivänä. Mikä Luomisen päivä on ja tapahtuuko silloin oikeasti jotakin?


Mayalaisen kulttuurin viisaat ennustivat, että Luomisen päivänä vallitsevat energiat herättävät kundaliinivoiman monissa ihmisissä. Se aktivoi jälleen kerran heidän kaksitoista chakraansa, jotka toimivat täydellisesti Atlantiksen kultaisena aikakautena mutta sulkeutuivat suuren sivilisaation rappion myötä. Sen myötä kun näiden ihmisten korkeammat chakrat avautuvat, heidän geneettiset muistonsa heidän omasta todellisesta jumaluudestaan palautuvat ja he kokevat jälleen kerran, että kaikki on mahdollista. Valo, jota he ammentavat Alkulähteestä, heijastuu heidän chakrojensa lävitse ja kulkeutuu alas aina maatähti-chakraan saakka, joka sijaitsee heidän jalkojensa alla. Se puolestaan yhdistää heidät voimalinjojen välityksellä suoraan pyramideihin.
Pyramidit ovat kosmisia tietokoneita, jotka toimivat myös jakeluasemina ja energiageneraattoreina, mutta ne ovat menettäneet tehonsa. Kun ihmiskunnan valo yhdistyy taas niihin ja lataa ne Alkulähteen energialla, avarampi tietoisuus herää maapallolla uudelleen.


Jos riittävän moni ihminen avautuu valaistumiselle ja rakkaudelle, näin todellakin tapahtuu. Muutos ei ole yhtäkkinen, mutta prosessi käynnistyy.


Mikä Plejadien Suuri kalenteri on?


Se on kosminen kalenteri, joka perustuu Plejadien (Seulasten) liikkeisiin. Kalenteri päättyy 21. joulukuuta 2012. Korkeita energioita virtaa maapallolle nyt muista galakseista. Ne tulevat Plejadien kautta, jotka toimivat muuntimena, jotta ihmiset ja eläimet selviäisivät voimasta, jota heille on välitetty. Monet tähtilapset, joiden sielut ovat kotoisin muista tähdistä ja galakseista, viettävät aikaa Plejadeilla omia värähtelyitään säätäen ja maapallon asioita opiskellen ennen kuin syntyvät lapsiksi ihmisäideilleen. Vuoden 2012 jälkeen nämä korkeaviritteiset lapset voivat inkarnoitua suoraan maapallolle, sillä heidän äitiensä värähtelyt vastaavat silloin heidän värähtelyjään.


Tuleeko maapallolle sieluja muuta kautta kuin Plejadeilta?


Kyllä tulee. Muilla planeetoilla, tähdillä ja galakseilla on koulutuskeskuksia. Monet valotyöntekijät ovat esimerkiksi opiskelleet valaistumista Orionin yliopistossa ennen maapallolle tuloaan. Siriuksessa voi opiskella teknologiaa ja parantamista. Andromedassa tai Venuksessa saa sydänkeskuksen koulutusta, ja jotkut kouluttautuvat Marsissa käyttääkseen voimaansa soturin tavoin vähäosaisten, heikkojen ja puolustuskyvyttömien puolustamiseen. On myös niitä, jotka ovat opiskelleet useissa kosmisissa yliopistoissa ennen kuin ovat tulleet maapallolle nykyisiin tärkeisiin tehtäviinsä


Jos vastaava astrologinen kuvio aiheutti tuhoa aiemmin, miksi vuonna 2012 ei tapahtuisi niin?


Aiemmin ihmisten tietoisuus oli niin karkea, että kun taivaalla syntyi samanlainen tähtikuvio, syttyi sotia ja tapahtui luonnonmullistuksia. Tuolloin se ei oikeastaan vaikuttanut koko kosmokseen. Nyt asiat ovat kuitenkin toisin.


Muutos, joka maailmassanne on nyt tapahtumassa, on makrokosmoksen mikrokosmos, sillä koko maailmankaikkeuden on määrä kohottaa värähtelytaajuuttaan. Maapallo sijaitsee sen sydämessä ja siksi se on keskeisessä osassa maailmankaikkeuden kehityksen kannalta. Lady Gaia on nyt julistanut, että koko planeetta ja kaikki sen asukit siirtyvät kolmannesta ulottuvuudesta neliulotteiseen värähtelytaajuuteen. Se merkitsee suurta muutosta, jollaista ei ole tapahtunut ikuisuuksiin. Koska maapallon nykyiset karkeat värähtelyt pidättelevät koko maailmankaikkeutta, ihmiskuntaa autetaan nyt erittäin paljon. Koko kosmos luottaa teihin!
Millaista apua maapallolle tarjotaan vuoteen 2012 valmistautumisessa?


Universaalin julistuksen vuoksi maapallo alkaa ylösnousta vuonna 2012, ja myötävaikuttavat astrologiset kuviot on järjestetty valmistamaan ihmiskuntaa tulevaa varten.


Harmonic Convergence -tapahtuma vuonna 1987 herätti korkeampia energioita ja kohotti yleisesti ihmisten tietoisuuden tasoa. Harmonic Concordance vuonna 2004 toi lisää jumalallista feminiinistä energiaa, joka herätti myötätuntoa ja avasi sydämiä.


On muodostumassa harvinainen ja suotuisa Venuksen kaksoistransiitti. Venus kulki auringon yli Harmonic Concordancen aikaan 8. kesäkuussa 2004. Sama toistuu 6. kesäkuuta 2012. Tämä erityinen kuvio tarjoaa valtavia mahdollisuuksia henkiselle kasvulle. Se alkaa tasapainottaa sisäistä maskuliinista ja feminiinistä energiaa sekä yksilöissä että yhteisöllisessä tietoisuudessa. Siihen sisältyy mahdollisuus kiihdyttää sekä yksilön että koko planeetan ylösnousemusta. Jotta tämä kaikki tapahtuisi, sinun tulee olla valmis kohottamaan värähtelytasoasi ja todella arvostamaan kaikkia elämänmuotoja.


 • Joulukuun 21. päivänä 2012 muodostuu erityisiä tähtikuvioita.
 • Enkeleitä saapuu runsain mitoin maapallolle auttamaan ihmisiä ennennäkemättömällä tavalla.
 • Yksisarviset ovat palaamassa auttamaan ihmisiä, jotta he löytäisivät oman jumalallisen minänsä.
 • Delfiinien ja valaiden viisauteen kiinnitetään huomiota.
 • Korkeavärähteisiä lapsia syntyy ja vanhoja sieluja palaa maapallolle.
 • Tekemällä oman osuutesi et ainoastaan auta muita sieluja sekä koko planeettaa vaan myös oma elämänpolkusi rikastuu entisestään.

Mitä tapahtuu niille, jotka eivät ole valmiita siirtymään korkeampaan tietoisuudentilaan?


Jos et ole valmistautunut, et löydä avointa porttia ja tämänkertaisen inkarnaatiosi päätteeksi jatkat sielusi matkaa toisella kolmiulotteisella planeetalla, jolla on yhä olemassa kipua ja karkeamman tietoisuuden luomaa erillisyyttä.


Maorit, Afrikkalaiset ja Pohjois-Amerikan intiaanien shamaanit ennustavat, että tietoisuudenmuutosta edeltää 25 vuoden pituinen puhdistautumisaika. Onko näin?


Kyseinen puhdistautuminen on jo käynnissä.


Mihin 25-vuotinen puhdistautumisaika liittyy?


Elokuussa 1987 oli astrologinen kuvio, joka tunnetaan nimellä Harmonic Convergence. Tuolloin monet valotyöntekijät kiipesivät kukkuloiden laelle tai pyhille paikoille rukoilemaan ja mietiskelemään pyytäen apua maapallolle. Rukoilijoiden taivaisiin lähettämä valo oli niin voimakas, että St. Germain, valaistunut mestari, vahvisti ihmisten avunpyyntöä ja lähetti rukoukset Alkulähteelle. Jumalallisen armon myötä hänen oli mahdollista palauttaa kaikille ihmisille Violetti liekki, joka muuntaa kielteistä energiaa ihmisten ympäriltä. Vaikka Violetti liekki olikin jo joidenkin ihmisten käytössä, sen tuleminen kaikkien ulottuville aloitti 25-vuotisen puhdistumisajan.
Siitä lähtien Gaia on itse poistanut itsestään myrkkyjä, epäinhimillisyyden luomaa karmaa. Hän on tehnyt sen maanjäristysten, tulivuortenpurkausten, hurrikaanien, tulvien, tsunamien, tulipalojen, levottomuuksien ja katastrofien muodossa, joiden myötä planeetalta on lähtenyt paljon sieluja, jotka ovat vieneet mukanaan kielteistä energiaa henkimaailmassa eheytettäväksi ja parannettavaksi. Traumaattisten kokemusten synnyttämät vilpittömät rukoukset ympäri maailman ovat auttaneet puhdistamaan jokaista mannerta. Ja silti on vielä paljon tehtävää.


Onko Violetti liekki sulautunut Hopealiekkiin ja miksi?


Enkelit ovat tarkkailleet ihastuneesti ihmetellen, miten valotyöntekijät ovat omistautuneet puhdistamaan omia energioitaan ja parantamaan muita. Sen johdosta tehtiin toinen hyväntahtoinen jumalallinen ele, ja Armon ja sopusoinnun hopeasäde sulautui Violettiin muutoksen liekkiin. Violetti liekki poistaa kielteisyyttä. Hopeasäde tuo mukanaan jotakin suurempaa ja kauniimpaa vanhan tilalle.


Mikä on viisiulotteinen Kullanhopeinen violetti liekki?


Kultainen säde on nyt sulautunut Hopeanviolettiin liekkiin. Se lisää viisautta, enkelimäistä rakkautta ja suojelusta muutoksen ja sopusoinnun hyveisiin -¬ todella väkevä yhdistelmä, joka avartaa tietoisuuttasi viidenteen ulottuvuuteen.


Miten Kullanhopeista violettia liekkiä käytetään:
 1. Missä ikinä oletkaan, voit aina pyytää apua Kullanhopeiselta violetilta liekiltä. Ajattele mielessäsi liekkiä, jossa on kaikki vivahteet violetista purppuraan, hopeaan ja kullankimallukseen. Näe se mielessäsi.
 2. Näe miten se ympäröi riitaisat ihmiset.
 3. Lähetä se ihmisille, jotka ovat sairaita, heikkoja ja poissa tolaltaan. Jos fyysisessä kehossasi on jotakin vikaa, anna Kullanhopeisen violetin liekin liennyttää kyseinen kehosi osa.
 4. Jos olet vihainen, peloissasi tai muutoin kielteisen tunteen valtaama, kuvittele liekki ympärillesi. Tunne miten se liottaa vanhaa pois ja korvaa sen onnellisuudella. Voit tehdä saman muillekin.
 5. Lähetä liekki sellaisiin paikkoihin, joissa on ollut sotaa tai mullistuksia.
 6. Kuvittele miten liekki liikkuu sähkölinjoja, puhelinlinjoja ja internetiä pitkin verkostoja puhdistaen.
Olenko minä vielä täällä vuoden 2012 talvipäivänseisauksen jälkeen?


Se riippuu niistä päätöksistä, jotka sielusi on tehnyt. Vaikka monet päättävätkin lähteä tästä kolmiulotteisesta todellisuudesta ennen kyseistä päivää tai pian sen jälkeen, suurin osa ihmisistä jää.


Kannattaako kerätä eläkesäästöjä?


Olet yhä vastuussa omasta taloudestasi kultaisinakin vuosinasi. Voit joko säästää eläkepäiviäsi varten tai avata sydämesi runsaustietoisuudelle ja ilmentää itsellesi vaurautta. Maailma on yhä olemassa, vaikka muutoksia tuleekin.


© 2007, 2008 Diana Cooper  ja Kustannus Oy Taivaankaari