11.5.10

Studiossa Osa 2: This is where the Magic happens


Mun pitäisi jo nukkua. Mutta tässä vielä olen, kun oli pakko tulla laittamaan pari riviä päivän tapahtumista. En voi muuta sanoa, kuin että Ihmeellistä On. Viimein kaikki sujuu kuin rasvattu ja lopputulos on sen mukaista. En voi kuin nöyränä kiittää näistä muusikoista, jotka kanssani levyä tekevät - universumin kokoisella sydämellä projektiin heittäytyen.


Hain Lassen tänään Apen kanssa Parkanon juna-asemalta. Kun päästiin perille, Lasse tuumasi erään MusicTV:stä tutun sarjan slogania myötäillen, että "So this is where the Magic happens"! :D Ja todellakin näin on. Tänään päästiin vihdoin itse asiaan, eli äänittämään lauluja. Ensimmäiseksi lauluksi valkkautui Anna mun tulla kotiin. Samalla biisillä aloitettiin myöskin perjantaina treenit. Ihme juttu sekin. Kun ensimmäinen (ja samalla toiseksi viimeinen!! :D) otto oli otettu, valtava Rakkaus lävisti koko kehoni ja sydämeni. Ja samalla hetkellä ymmärsin, miksi juuri tämä laulu halusi aloittaa koko shown. Tuntui niin kuin se olisi tullut siunaamaan koko levyn, luomaan sille sille kuuluvan hengen ja ilmapiirin. Ja näin kävi. Kaikki kävi sen jälkeen ihmeellisen helposti, ja saimme kokonaiset kolme biisiä äänitettyä, joka on kyllä aivan loistava saldo yhdelle päivälle. Kaksi muuta biisiä olivat Omillaan ja Ei se väärin oo. Huomenna on vuorossa neljä biisiä, ja keskiviikolle jää vielä yksi akustinen laulu sekä mahdollisia päällesoittoja.

Meidän Tanssitalo on ihan oikeasti mitä parhain äänityspaikka. Apen kanssa tänään tuumattiin, että tästä lähtien kyllä tehdään kaikki levyt siellä. Yhteisen energian luominen ja ylläpitäminen tuntuu olevan juuri niin avainasemassa levyn teossa, mitä olin ajatellutkin. Soittamisen lisäksi olemme saaneet nauttia poikien kokkailutaidoista. He ovat loihtineet meille mitä maukkaampia ruokia! Veljeni roudasi meille oikein pallogrillit ja kaikki!! :D Kun päivän päätteeksi saimme vielä käydä isän luona saunomassa ja rentoutumassa, niin voiko nyt enempää pyytäää! Kerrassaan Täydellistä! Kiitos, kiitos, kiitos! <3

Illan tullen otin myös henkilökohtaisen aikalisän, luvan irrottautua porukasta päivittämään omaa oloani, kuulostelemaan missä mennään. Jäin saunareissulta siis isän luo. Sitä ennen olin vielä käynyt metsälenkillä. Olo on täydellisen onnellinen, vaikkakin kaikkensa antanut. Nyt on aika nukkua kunnon yöunet.

Huomenna onkin ihana päivä. Hessu ja Afa tulevat kuvaamaan meitä koko päiväksi, mikä tuo tietenkin vähän lisäjännitystä koko hommaan. Katsotaan nyt sitten mihin se materiaali vielä päätyykään.... :)

Mutta NYT nukkumaan, latautumaan yön ajaksi. Kauniita unia! <3

Halein,
Deepthi


Yläkuvassa "siskokset"; minä ja ystäväni Hanna, joka tuli miehensä kanssa meitä moikkaamaan.
Keskikuvassa laulan vintin kömmeliin rakennetussa tarkkaamossa demolaulua kaiken kansan - eli perheeni - keskellä. Mikäs sen luonnollisempaa ja turvallisempaa.
Alakuvassa artisti ja tuottaja innostuvat vetämään oikein kunnon villasukkasadetanssit! Turhat esteet ja roolit romutettiin heti saman tien!:D