26.5.10

Harmoniahuoneen asiakasviesti


                                            Harmoniahuoneen asiakasviesti

Harmoniahuoneen asiakasviestit sisältävät ajankohtaista tietoa liittyen henkiseen kasvuun ja hyvinvointiin, itsensä hoitamiseen ajatuksilla, energialla ja kivillä. Harmoniahuoneen sivuilla on aiheista tarjolla laajasti luettavaa sekä tietoa kursseista ja kuunneltavia energisointeja, rentoutuksia jne.
nro 6/2010 Harmoniahuoneen asiakasviesti 25.5.2010

Tässä viestissä:
- Ajankohtaista nyt- Isot energiakohotukset, huippukohtina 27.5. ja 26.6.
- Kesän kurssit

(delfiinin kuvasin Orlandon matkallani useita vuosia sitten. Se tuli tähän tuomaan omaa korkeaa ilon ja rakkauden energiaansa)

Hyvää alkavan kesän aikaa!

Sain viikko sitten seuraavan meilin:  ”Olin äitimaamessuilla Tampereella kuuntelemassa luentoasi valo-olemuksen aktivoinnista. Ihmeellistä! Teen sitä nyt lähes päivittäin ja se vaan toimii! Mitään näin yksinkertaista ja helppoa en ole kokenut yli 25 vuotisen henkisen taipaleeni aikana. Onko olemassa nyt kirjaa jossa tätä aihetta käsitellään lisää?”
En ole ehtinyt tehdä tästä aiheesta vielä kirjaa, joten kerron tässä nyt hiukan lisää siitä, mitä on juuri nyt menossa maapallon energiataajuuksissa ja miten se liittyy meihin ja valo-olemukseemme.

AJANKOHTAISTA NYT – MAAPALLON ENERGIAKOHOTUKSISTA 27.5. ja 26.6.
Uudet isot energiakohotukset ovat nyt parhaillaan tapahtumassa, niiden huippukohtina ovat täydenkuun ajat 27.5. ja 26.6 (juhannus).

Alustusta asiaan (niille, jotka eivät ole saaneet aikaisempia meilejäni aiheesta)
Kuten olen jo aiemmissa meileissä kertonut, me käymme nyt ihmiskunnan isointa energiamuutosta läpi. Tämä on ravistellut viimevuosina ihmisten kohtaamattomia asioita taas esille, jotta ne tulisi avattua ja kohdattua (raskas energia muuntautuu takaisin kevyeksi). Samalla maan päälle on tullut jaksoittain uutta kevyempää energiaa, joka on mahdollistanut uusien upeiden energiakokemuksien kokemisen. Sen myötä rakkauden, ilon ja onnellisuuden kokemisen hetket ovat laajentuneet, syventyneet ja voimistuneet. Kyky aistia ja nähdä energioita, lukea ajatuksia, viestittää ajatuksien kautta jne. ovat auenneet jokaiselle yksilölliseen tahtiin ym.

Paljon puhuttu vuoden 2012 muutos on jo koko ajan menossa maapallolla ja meissä. Suuri osa uusista energiatasoista ovat jo asettuneet maapallon energiakenttään tai sanoisinko maapallo niiden energiakenttään ja värähtelytaajuuteen. Koska energiataajuus jossa nyt elämme, on paljon korkeampaa kuin mihin olemme tottuneet, tämä vaikuttaa meihin monin tavoin. Olemme juuri nyt samanaikaisesti kiinnittyneinä uuteen ja vanhaan energiataajuuteen. Eli olemme tällä hetkellä ‘välitilassa’. Siksi kehon ja mielen olotilat seilaavat näiden kahden energiataajuuden väliä, kunnes alamme pysyä kiinteämmin uudessa energiataajuudessa.

Uusi energiataajuus ja uudet portaalien avautumiset
Tapahtuvat nyt kahden seuraavan täydenkuun aikana. Jo 15.5. lähtien maan energiakentässä on taas kulkenut hyvin korkea uusi energiataajuus, joka asettuu juhannuksen jälkeen pysyvästi maan energiataajuuteen. Olet ehkä saattanut aistia tämän uuden kevyen energiataajuuden. Siihen voi kytkeytyä aistimalla sen energia tai ajattelemalla että kytkeytyy ympärillä olevaan uuteen energiavärähtelytaajuuteen. Se on täynnä onnellisuutta. Siinä ollessasi tunnet onnellisuutta, voit nähdä visioita tavalla, jota kutsun uuden ajan näkemiseksi. Sen energia on samalla elävä luomisen tila ja kun olet siellä, voit samalla visioida tulevaisuuttasi ja siten luot sitä! Ja tämä kaikki on vasta alkua. Olen ollut todella innoissani ja onnellinen tämän eneriataajuuden tulemisesta ja se on tuntunut aivan käsittämättömän ihanalta, onnelliselta ja kotoiselta.

Isot energiakohotukset 27.5. ja 26.6.ovat kaksi seuraavaa täydenkuun ajankohtaa
Silloin on täydenkuun kautta avoinna energiaportaali, johon menemällä saa kiinnitettyä itseään enemmän uuteen energiaatuuteen ja oleminen välitilassa helpottuu ja uuteen taajuuteen pysyvästi siirtyminen nopeutuu. Silloin alkaa olla enemmän ja enemmän uudessa rakkauden, valon ja vapauden energiassa.

Täysikuun merkitys
Jokaisen täydenkuun aikaan täysikuu heijastaa avointa energiaportaalia jonka kautta voi mennä aistimaan maan päälle vasta kiinnittymässä olevia energitaajuuksia, etuajassa. Täysikuu heijastaa tätä uutta, vielä tulossa olevaa energiataajuutta luontoon, alkaen siten kohottamaan ensin luonnon värähtelytaajuutta josta se siirtyy 6kk-vuoden sisällä meihin ihmisiin.
Jokaisen täysikuun aikaan on avoimena uusi energiaportaali, sisältäen uutta, aina juuri siihen ajankohtaan tarpeellista energiaa.
Suosittelen, että tästä eteenpäin katsot täysikuuta myös sydämelläsi ja menet ajatuksissasi sen eteen aistimaan siinä avoinna olevaa energiaportaalin energiaa. Sydämesi kautta voit vetää uutta energiaa kehoosi ja kaikille energiatasoillesi. Kuun heijastuksilla on muutenkin paljon enemmän merkitystä kuin mitä nykyisin tiedostetaan. Se heijastaa maapallolle aina henkistä kehittymistämme eteenpäin vievää energiaa.

Sydämenliekki- ja valo-olemus-iltojen merkitys
Nämä kurssit alkoivat Lemurian kristallitietouden kursseista joita pidin useita vuosia sitten. Ne ‘sattuivat’ aina olemaan täydenkuun aikaan, jolloin huomasin mikä energiaportaali siinä on auki. Lemuria taasen liittyy tähän siten, että sen aikakauden aikana rakkauden energiataajuus on olllut täydellisimmällän maan päällä. Opetin tätä Lemurian rakkautta ja rakkauden korkeaa tietoisuutta mm. Am Nam kursseilla, kristallityöskentelyn kursseilla ja useilla energia-aktivointien kursseilla. Niistä alkoi kuin itsestään muodostua tietokokonaisuus jossa opetin Lemurian aikana ollutta rakkauden energiaa ja tietoisuutta ja tästä syntyi sydämenliekki- ja valo-olemuksen aktivointikurssit.

Valo-olemuksesi (esiteltynä lyhyesti)
Se on sinun korkein olemisen muotosi ennenkuin siirryt takaisin elämän alkulähteelle. Se on aina ollut samanlainen, meillä ei vain aikaisemmin ole ollut mahdollisuutta kiinnittyä siihen suoraan taikka kuulla suoraan mieleemme sen välittämää ohjausta meille. Tätä on aika vaikeaa selittää sanoin, koska se on niin laaja olemisen muoto, ulottuvuudessa, jossa ei sanoja käytetä.
Me olemme olleet kymmeniä tuhansia vuosia irti omasta valostamme, omasta syvimmästä olemisemme muodosta. Olemme ollleet aika hukassa, kokeneet yksinäisyyttä jne. Ja olemme odottaneet että kaikki tieto ja energiakin tulee meille jostain, ei meistä itsestämme käsin. (enkelit kertovat, henkioppaat ohjaavat jne.). Tämä kaikki on ollut tarpeellista silloin, koska emme itse ylettyneet omaan korkeampaan tietoisuuden muotoomme.
Nyt me yletymme. Kiinnittymällä takaisin siihen, kiinnitymme samalla takaisin omaan voimaamme ja alamme ilmentää sitä mitä todella olemme; olemme valo, rakkaus ja vapaus.
Valo-olemus sisältää kaikki olemisesi tasot, sitä kautta sinä olet mm. tälläkin hetkellä myös jossain enkelinä, olet ja elät juuri nyt myös toisissa todellisuuksissa jne. Tämä on siis hyvin laaja olemuksesi taso. Valo-olemus kerää kaikesta kokemastaan tiedot ja kaikki nämä tiedot ja niihin sisältyvät energiat ovat sinun käytössäsi jos vain avaat yhteytesi valo-olemukseesi. Tämän jälkeen alat mielessäsi puhella valo-olemuksellesi ja se ohjaa sinulle (siis sinun korkein olemisen tasosi) suoraan sitä tietoa mitä ilmoitat, että tarvitset!
Valo-olemus tekee elämisestä helppoa, korkeaenergiataajuista ja kehittää sinun muistamistasi kaikista niistä taidoista ja asioista joita se on tallentanut.
Kaikki tämä on tulevaa arkeamme.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan aktivoimaan valo-olemuksesi ja kiinnittymään uuteen energiaportaaliin nyt torstaina 27.5. kello 20-22 Sydämen liekin ja valo-olemuksen aktivointi-illassa

Ilta on poikkeuksellisessti myöhempään ajankohtaan, jos vaikka onnistumme näkemään täysikuun, sen kokemisen lisäksi. Illan aikana kiinnitymme valo-olemukseemme ja menemme aistimaan ja ottamaan vastaan huikean energian, joka meitä odottaa täydenkuun avoinaisessa porttaalissa. Samalla kanavoin siihen liittyvää tietoa ja saamme hoitoa kehollemme ja energiataajuuksillemme.

Koska seuraava täydenkuunaika on juuri juhannuksena ja silloin ei ole kurssia, teemme jo etukäteen kiinnittymisen sinne, jotta sitten jokainen voi helposti mennä omalla ajallaan juhannuksena tähän uuteen avoinna olevaan energiaportaaliin.
Jokainen Sydämenliekki-ja valo-olemus kurssi-ilta tai päivä on oma itsenäinen kokonaisuutensa ja niihin voi osallistua kaikkiin tai vain yksittäisiin kurssi-iltoihin tai päiviin. Ne sisältävät  ajankohtaista kanavoitua tietoa, korkeavärähtelyisiä energia-aktivointeja jotka muuttavat energiakokonaisuuttasi korkeammin värähteleväksi, kehittävät kanavointikykyäsi, laajentavat tietoisuuttasi ja rakastamisen kykyäsi. Vanhoja ajattelu- ja toimintatapoja vapautuu ja chakrat tasapainottuvat. Sydämen rakkauden liekki alkaa aktivoitua ja tämä on kaiken henkisen kehittymisen uusi alku. Kurssit ovat täydenkuun iltana.
Seuraava kerta on 24.8.KESÄN KURSSIT JA TAPAHTUMAT
Varaa paikkasi tapahtumaan tai kurssille puhelimitse 09-693 2650 tai 040-595 7124 tai sari@harmoniahuone.com
Lisätietoa kursseista: www.harmoniahuone.com  ja siellä kohdasta kurssit.
Lyhyet esittely kursseista hintatietoineen näet tapahtumakalentista. Varaathan paikkasi kurssille ajoissa, kiitos.
Kurssit pitää Sari McGlinn, ellei toisin mainita.  
                
Tämän kesän kurssiohjelma on hyvin runsas. Syksystä alkaen pidän kursseja harvempaan tahtiin. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan.
Ma-ti 31.5.-1.6. REIKI 1- KURSSI klo 17-21
Sekä toinen kesän kurssi Ma-ti 5-6.7. klo 17-21


Reikillä hoitaminen on helppoa, tehokasta, rentouttavaa, iloa ja onnellisuutta kasvattavaa, kipuja lievittävää ja paljon muuta. Kurssilla opitaan miten tehdä reikihoitoja itselleen ja läheisilleen. Mitä reikin ensimmäinen symboli merkitsee, mihin sitä käytetään ja mihin sen vaikutus perustuu. Samalla opitaan miten käyttää reikiä helppona hoitotapana omassa arjessasi ja miten reiki on avuksi myös henkisessä kasvussasi, jos näin haluat. Kurssin aikana tehdään itsehoito sekä saadaan yhteishoitona koko kehon reikihoito. Kurssi sisältää opetuksen, reikienergian avaamisen osallistujan käyttöön eli reikiaktivoinnit, reikillä hoitamisen värikuvalliset hoito-otteet, kirjallisen materiaalin, diplomin ja lisäillan, johon voi tulla kertamaan, samaan lisähoitoa ja kuulemaan kurssilaisten kokemuksia.
Lue lisää nettisivuiltamme, siellä on runsaasti tietoa reikistä tai tutustu Sari McGlinnin kirjaan: Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä. Kirjassa kattavat tiedot reikistä, värikuvalliset hoito-otteet ja maailman laajin reikin hoitavia vaikutuksia koskeva tutkimus. Kirjaa saatavilla hyvinvarustetuista kirjakaupoista sekä www.somsola.com
HUOM! Jos tahdot tulla kertaamaan taitojasi, kuulemaan uutta opettajaa (jos olet käynyt reiki 1-kurssin toisella opettajalla), olet sydämellisesti tervetullut mukaan. Koko kurssin kertajaahinta on kaikille ½ normaalista ja reiki 1-kurssin toiseen iltaan osallistuminen vain 29,00. Illan aikana saat ryhmän tekemän hoidon itsellesi sekä teet itse ryhmän kanssa hoitoja, joten saat paljon energiaa sekä voit samalla vaihtaa kokemuksia kollegoittesi kanssa.

ke 2.6. klo 12-17. KASVOJEN KIELI –OPI TULKITSEMAAN KASVOJEN PIIRTEITÄ JA NIIHIN SISÄLTYVÄÄ TIETOA
Huom. Seuraava sama kurssi on iltakurssina ti-ke 7-8.9. klo 18.30-21
Jokaisen kasvojen piirteitä ja muotoja katsomallä näkee paljon tietoa hänen kykyvyistään, lahjakkuuksistaan ja mitkä ovat hänen tyypillisimpiä reagontitapoja eri tilanteissa. Kun osaat ennakoida, miten henkilö suhtautuu tai reagoi, perustuen hänen kasvojen piirteistä havaittuihin asioihin, silloin pystyt myös vaikuttamaan omaan suhtautumiseensa aivan uudella tavalla. Tämä parantaa kaikkea kanssakäymistäsi ja on kullan arvoinen apu päivätyöhön sekä yksityiselämään.
Kurssilla opit kuinka käytät kasvojen kieltä:
• kohentamaan ihmissuhteitasi
• ymmärtämään itseäsi ja toisia 
• parantamaan kommunikointikykyäsi
• löytämään kykysi ja vahvuutesi henkilökohtaisessa sekä yrityselämässä.
Opiskelin tätä aihetta vuonna 1999, Lontoossa asuessani, 20 opintopäiväivän ajan. Siitä annan tiivistelyn tiedon kurssin aikana ja kaikki huomioitavat asiat ovat helposti nähtävillä suoraan kasvoja katsottaessa. Kurssiin sisältyy myös kirjallinen manuaali.
Jos kurssiryhmää kiinnostaa, voimme jatkaa tästä laajempiin tulkintoihin. Kaikkiaaan kasvoissa on yli 50 kohtaa mitä voi mitata ja tulkita.

To 3.6. ja ti 8.6. klo 17-20 REIKI 2- KURSSI
Sekä toinen kesän kurssi ke-to 7-8.7. klo 17-20.

Kurssi on jatkokurssi reiki 1-kurssin käyneille. Kurssilla opitaan miten tehdään kaukohoitoja, saadaan useita reikin symboleita käyttöön ja opitaan miten niitä käytetään, miten ne tehostavat hoitojen tekemistä ja miten niitä voi käyttää omaan henkiseen kehittymiseensä. Reikin symboleissa on auennut runsaasti uusia käyttötapoja joita opimme kurssin aikana. Kurssi aktivoi ja voimistaa osallistujien kruunuchakran energiavirtausta ja intuitiota. Reiki-energian virtaus voimistuu huomattavasti. Kurssi sisältää opetuksen, aktivoinnin, kirjallisen materiaalin, diplomin ja lisäillan. Kurssin aikana saa useita ryhmässä tehtyjä hoitoja keholleen sekä itsehoitoja.
HUOM! Jos tahdot tulla kertaamaan taitojasi, kuulemaan uutta opettajaa (jos olet käynyt reiki 2-kurssin toisella opettajalla), olet sydämellisesti tervetullut mukaan. Koko kurssin kertajaahinta on kaikille ½ normaalista ja reiki 2-kurssin toiseen iltaan osallistuminen vain 39,00.
Illan aikana saat ryhmän tekemän kaukohoidon itsellesi sekä teet itse ryhmän kanssa kaukohoitoja, joten saat paljon energiaa sekä voit samalla vaihtaa kokemuksia kollegoittesi kanssa.

Ke-to 9-10.6. REIKI 3A klo 17-21 + lisäillat
Tämä on masterkoulutuksen ensimmäinen osio, sisältäen oman kasvun, kanavointikyvyn kehittämisen, reikin mestarisymbolin aktivoinnin ja sen käyttämisen tiedot. Kurssille voi osallistua jokainen, joka tahtoo edetä reikin kolmannen mestarisymbolin käyttämiseen. Symboli aktivoituu hyvin voimakkaasti ja samalla avautuu yhteys suoraan reikin alkulähteelle saakka. Tämä syventää ymmärrystä ja työskentelyä symboleiden kanssa ja luo uuden rakastavan suhteen Dai Komio symboliin.  Sopii hyvin henkilöille, jotka tahtovat kehittää reikitaitojaan, mutta eivät ole vielä varmoja, kiinnostaako heitä reikin opettaminen. Reikin opettaminen on oma itsenäinen jatkokoulutuksensa. Sisältää aktivoinnit, opetuksen,  kurssimanuaalin ja diplomin.

La-su 12-13.6. KODIN HARMONISOINTI JA PYHÄT SEREMONIAT klo 12-18
Kurssilla opit, miten luot kodistasi paikan, joka ravitsee kaikkia siellä asuvia. Opit puhdistamaan kodistasi vanhaa/raskasta energiaa ja luomaan uutta, raikasta energiaa joka tukee kodissa olevien hyvinvointia.
Opit
• Miten teet energiapuhdistusta äänelläsi, soittimilla, suitsukkeilla, tuoksuilla ja energiavisualisoinnilla ja energiaa liikuttamalla.
• Miten voit puhdistaa energiakenttääsi kehossasi sekä kotonasi/työpaikalla.
• Miten teet pyhiä alttareita (käyttän kukkia, kasveja, tuoksuja, savua, kiviä ym) eri huoneisiin, jokaselle perheenjäsenelle, kutsumaan jokaiselle parasta hänen elämäänsä
• Miten valita alttariin tarvittavat elementit, miten poimia ne niin että ne ovat täyteläisimmillään energiaa
• Miten kiinnität uudet energiat tilaan. Miten kutsut uudet energiat, voimaeläimet, omat enkeliolemuksesi ym. tilaan
• Miten kiinnität itsesi ja kotisi universumin harmoniaan
Ennakko tietoa tai taitoa energioista ei tarvita. Osallistujien energeettiset taidot kasvavat ja Sarin ohjaamat aktivoinnit avaavat muistamisen väyliä jokaisen osallistujan omaan tietäjyyteen. Harmonisoinnin tekeminen saa sydämesi laulamaan onnesta. Se on kotoisaa, se on ihanaa, iloista, nautinnollista ja sen vaikutukset tuntuvat ja näkyvät niin kodissa kuin sisimmässäsi. Sisältää kurssimanuaalin.
Huom! Tämä kurssi on seuraavan kerran vasta ensi kesänä!

To 17.6. klo 18-19 KUTSU RAKKAUSSUHDE ELÄMÄÄSI
Sari kertoo parhaat vinkit, myös fengshui huomioiden. HUOM! Ilta pidetään Somsola shopissa. Paikkavaraus.

Ti 22.6. INTIALAISEN JOKIKIVIHOIDON ITSEHOITOJEN OPPIMINEN klo 17.30-19.30
Tule kokemaan  ja oppimaan mukavaa ja hauskaa kivihoitoa, joka rentouttaa lihaksien jännityksiä ja tuo iloisuutta ja puuhasta oloa.  Jo 10 minuutin hoito auttaa. Kiviä voi käyttää lämmitettyinä tai huoneenlämpöisinä. Opit  useita itsehoidon tapoja, joita voit käyttää myös läheistesi hoitamiseen.
Sama kurssi pidetään myös Somsola Shopissa to 26.8. klo 18-20.

Ke 23.6. VALON AKTIVOINTI-ILTA klo 17-20
Perinteinen, vuoden voimakkaimman valon aikaan pidettävä aktivointi-ilta, jossa kiinnityt valon ja rakkauden energiavirtaukseen. Siinä ollessamme luomme uutta, koska tämä on vuoden parhaita aikoja luoda uutta ja samalla voi päästää irti vanhoista, tarpeettomista asioista. Ilta antaa uusia visioita ja valtavasti energiaa.

UUTTA!  Su 4.7.  KUNDALIINIENERGIA JA OMAAN VAPAUTEEN SIIRTYMINEN klo 12-19
Kundaliinienergia on oma energiageneraattorisi joka on tarkoitettu toimimaan paremmin. Se kuljettaa elinenergiaasi koko kehoosi ja vaikuttaa myös energiajärjestelmääsi. Sen tehon lisääminen kohottaa myös sukupuolisuuttasi ja iloasi siitä sukupuo- lesta joka olet. Sen käynnistyminen on myös tehokas kutsumag- neetti vastakkaiselle sukupuolellle. Tämän lisäksi kundaliinienergia liittyy päätökseen siirtyä omaan voimaan ja ottamaan uudenlaisen vastuun omasta elämästään ja siihen vaikuttamisesta. Samalla se tuo uudenlaisen vapauden. Illan aikana aktivoin jokaisen kundaliini energian käynnistymisen ja sen jälkeen sen tehon kasvaa omalla nopeudellasi. Kerron lisää kundaliinienergian merki tyksestä ja historiasta. Tule avaamaan uusi ovi elämästä nauttimiseen!

Ma-ti 5-6.7. klo 17-21 REIKI 1- KURSSI
kurssi esitely tässä meilissä aiemmassa kohdassa.
ke-to 7-8.7. kelo 17-20. REIKI 2- KURSSI
kurssi esitely tässä meilissä aiemmassa kohdassa.
UUTTA!   La-su 10-11.7. HENKISEN KASVUN VIIKONLOPPU klo 10-18
Miten löydät sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin. Kuinka voimistaa päättäväisyyttä, kuulla intuition ääni, luottaa omiin kykyhin ja löytää niitä lisää. Miten olla yhteydessä omaan korkeimpaan tietoisuu- teensa ja löytää sekä kuulla vastauksia kysymyksiinsä sisältään. Miten käynnistää uusi voimaantumisen ja vapauden elämänvaihe. Viikonloppu sisältää tietoa, iloa, harjoituksia ja aktivointeja. Jotain muuttuu, jotain vapautuu...olet tervetullut ’päivittämään’ sitä, kuka todella olet.

La-su 7-8.8. klo 10-15 REIKI 1- KURSSI
Kurssin sisältö esitely aiemmin tässä meilissä. Kurssin pitää reikimaster Päivi Tuominen.

La-su 7-8.8. klo 16-20 REIKI 1- KURSSI
Kurssin sisältö esitely aiemmin tässä meilissä. Kurssin pitää reikimaster Päivi Tuominen.


ti-ke 10-11.8. AM NAM ITSEHOIDON KURSSI klo 18-21 + kolmas ilta.
itsehoidon muoto, joka kohottaa tietoisuutta ja  energiataajuu- ksia, puhdistaa raskaita energioita, avaa tukoksia kehossa ja mielessä ja kehittää käyttäjänsä henkisiä taitoja. Kurssilla opitaan itsehoidon tekeminen ja saadaan aktivointi Am Nam energiaan ja tietoisuu-teen. Vanhat kurssilaiset edulliseen kertaajahintaan, kurssilla tulee myös uutta tietoa ja aktivointeja Am Nam energian käyttöön. Kurssi sisältää laajan kurssimanuaalin, pimpulan ja diplomin.


ELOKUUSSA 13-15.8. OLEN JYVÄSKYLÄSSÄ, TULE MUKAAN KURSSEILLE!
Kurssipaikkana Eeronkatu 6. Varaathan paikkasi ajoissa, kiitos.
Perjantai 13.8. aikoja ykistyisohjauksiin, aurachakrakuvaukseen ja sen tulkintaan.
Intialaisen jokikivihoidon itsehoidon kurssittaja koulutus klo 17-20.30.
Lauantaina 14.8. Klo 10.30-15. Miten kanavoit ja teet hoitoja korkeasti värähtelevillä kristalleilla.
klo 16-19.30. Ajankohtaista tietoa ja hoitoja chakrojen ja auran hoitoon, sis. auracharkavärikuvan ja sen tulkinnan.
klo 19.45-20.15 Am Nam energiahoito, joka tehdään kaikille yhtäaikaa. Nautinnollinen, energiaa-ja tietoisuutta kohottava lataus. Tule nauttimaan tästä superenergiahoidosta.
Sunnuntai 15.8. klo 10-17 Omaan voimaan ja vapauteen siirtyminen & kundaliini-energian käynnistäminen. Sis.useita aktivointeja ja tietoa .
klo 17.15-17.45. Am Nam energiahoito, joka tehdään kaikille yhtäaikaa.

To 19.8. PERUSKURSSI KIVIEN KÄYTTÄMISEEN klo 18.00-21.00
Somsola Shopissa oleva asiakasilta. Miten aloitat kiviin tutustumisen, miten valitset itsellesi sopivat kivet, miten opit aistimaan niiden eri energiat, miten nähdä kivestä jo päältäpäin mitä ominaisuuksia siinä on. Miten käyttää kiviä kehon ja mielen hoitamisessa arjessasi. Miten hoitaa kiviäsi. Kaikki nämä opit yhden illan aikana ja saat paljon kokemuksia eri kivien energioista.
ti 24.8. SYDÄMEN LIEKKI JA VALO-OLEMUKSEN AKTIVOINTI ILTA kello 19-21
Katso kurssin esittely tämän meilin alusta.

To 26.8. INTIALAISEN JOKIKIVIHOIDON ITSEHOITOJEN OPPIMINEN klo 18.00-20.00 Somsola shopissa.
Katso kurssin esittely tämän meilin alkupuolelta, kiitos.


Lisää kursseja näet Harmoniahuoneen tapahtumakalenterista
Siellä näkyvät myös kurssien hinnat.

p.s. jos kehosi tai mielesi kaipaa hoitoa, meillä on laaja hoitovalikoima tarjolla.
Myös lahjakortteja hoitoihin. Soita ja kysy lisää tai katso nettisivuiltamme.


Rakkaudella
Sari McGlinn

p.s. 2. Saatko erillisen Somsolan asiakasviestin meiliisi?
Kerron siinä kivillä hoitamisen uutisia ja tietoja, infoa tuoteuutuuksista ja tarjouksista ja Somsolan asiakasilloista!!
Saadaksesi Somsolan asiakasviestit, klikkaa tämän viestin lopussa olevaa kohtaa: Päivittääksesi tilaajatietojasi – ja sitä kautta voit lisätä itsesi Somsolan asiakasviestin tilaajaksi.

HARMONIAHUONE HARMONY HOUSE OY  y-tunnus 1026317-0
Laivalahden Puistotie 4, 00810 Helsinki. (noin. 5 min kävelymatkan päässä Herttoniemen metroasemalta).
Sähköposti toimistolle: posti@harmoniahuone.com
Puhelin toimistolle (kurssi- ja hoitovaraukset) 09-693 2650
Puhelin Somsolaan (tuotetilaukset, tiedustelut) 040-595 7124
Sähköposti Sarille: sari@harmoniahuone.com
Sari McGlinn’in artikkeleita, kuunneltavia äänitteitä, tapahtumia ja kurssitietoja:  www.harmoniahuone.com

SOMSOLA SHOP
Paasivuorenkatu 1, 00530 Helsinki. (Hakaniemen Sokoksen vieressä)
Avoinna ma-pe 10-18 ja la 10-16. Puh. 040-595 7124
Sähköposti myymälään: info@somsola.com
LAAJA VERKKOKAUPPA avoinna 24h:   www.somsola.com
* Kaikki hinnat sisältävät 22% arvonlisäveron, paitsi kirjat 8% (heinäkuusta alvi korottuu).Jos et enää tahdo vastaanottaa uutiskirjeitä meiltä, ole hyvä klikkaa Tämä linkki

Päivitttäksesi tilaajatietojasi tai postuaksesi postituslistaltamme, klikkaa Tämä linkki

Välitä tama viesti ystävällesi myös! Tämä linkki
powered by phplist v 2.10.10, © tincan ltd