25.4.10

Syleilkää rakkautta

John Smallman 25.4.2010
http://johnsmallman.wordpress.com/
Ja nyt jotain täysin erilaista

Hyvää huomenta rakas Saul. Minua alkoi eilen ärsyttää kun kirjoitin uudelleen kirjan materiaalia: niin monta ”iloa”, ”ilonaihetta”, ”autuutta” ... ja ”PIAN”! Ja kuvitelma vain näyttää jatkuvan - olennaisesti täysin muuttumattomana. Miten voin jatkaa jatkuvasti optimististen ennustuksiesi julkaisemista ihmiskunnan välittömästä siirtymisestä täyteen tietoisuuteen ja Uuteen Aikaan? Sinä (ja muut) olette sanoneen ”pian” jo ainakin kymmenen vuotta, ja kuitenkin ristiriitoja, sotia ja ympäristötuhoja tapahtuu nopeaan tahtiin. Kommentit blogissa jotka kyseenalaistavat sanan ”pian” käyttämisen ja jotka huomauttavat että tämänkaltainen viesti ei ole mitään uutta, eikä mikään muutu, tuntuvat minusta kaikki oikeilta.

Joten kuinka pääsen yli epäilystäni ja uskoni puutteesta että kaikki on niinkuin pitääkin ja autan lukijoitamme tekemään samoin? Olen valmiina neuvojesi ja rohkaisusi sanoja varten. Ole hyvä, auta minua rentoutumaan ja sallimaan, ja ohjaa sitten kynääni.Hyvää huomenta John, epäilysi ja huolesi ovat ymmärrettäviä. Jumala on luvannut ilon, ja Hän aina toimittaa mitä on luvannut, mutta teidän täytyy ... hyväksyä.

Hyvin monet teistä kinaavat ja riitelevät keskenänne siitä mitkä kanavoidut viestit - jos mitkään - ovat päteviä. Niissä kaikissa on oikeaa asiaa, mutta niiden viestit vaihtelevat, koska he jotka niitä vastaanottavat ovat erilaisia, heillä on erilaisia odotuksia, erilaiset perussanastot joiden läpi viestit suodattuvat.

Maailman muuttamiseksi teidän täytyy muuttaa itsenne, mikä tarkoittaa anteeksiantavana, rakastavana, hyväksyvänä ja yhteistyöhaluisena olemista. Kun olette sodassa itsenne kanssa näette Jumalan, Pyhän Hengen, Enkeleiden, oppaiden ja kanavoitujen olentojen saarnaavan Rakkaudesta ja Valosta. Ja katsotte ja näette missä se ei ole toiminut. Ihmiskunnan näkemys on edelleen: Miksi vaivautua, maailma on armoton, täytyy puolustaa itseään ... kukaan ei tee sitä puolestasi. Ette laajenna ja ettekä jaa Jumalan äärettömän Rakkauden energiaa teille, sen sijaan edelleen luotte ja lähetätte epäluuloa, epäilyä ja pelkoa, mikä ruokkii ja vahvistaa kuviteltua todellisuutta, sen sijaan että auttaisi sen hajottamisessa.

Jeesus oli rakastava ystävällisyys, anteeksianto ja hyväksyntä. No, lyhyellä tähtäimellä Hänet ristiinnaulittiin, mutta Hän loi perustan uudelle tavalle elää, ja monet teistä ovat seuranneet Hänen esimerkkiään ja löytäneet rauhan elämäänne. Maailman muuttamiseksi teidän kaikkien täytyy tarjota rauhaa ja rakkautta ja hyväksyntää joka hetkessä. Niin kauan kun odotatte muiden tai hallitustenne sen tekevän, niin kauan jatkatte odotusta.

Tiedätte että rauhanomaiset ratkaisut toimivat, se on todistettu - Gandhi viime vuosisadan ensimmäisellä puoliskolla, nuoret ihmiset USA:ssa 60- ja 70-luvuilla, ja nuoret ihmiset Itäeuroopassa 80- ja 90-luvuilla - mutta kun asia on voitettu ihmisillä on tapana päätyä vanhoihin tapoihinsa, valittamaan ja näkemään itsensä (jonkun toisen epäoikeudenmukaisuuden) uhreina, ja he sulkevat itsensä taas toisiltaan pelossa.

Tie eteenpäin on rakastaa tienne läpi pelkonne pudottamalla suojanne ja vastaamalla havaittuihin hyökkäyksiin ystävällisyydellä, myötätunnolla ja halulla ymmärtää toisen tuska. Sitten hyväksykää itsenne ja toisenne myötätunnolla - aina. Vastaamalla havaittuun hyökkäykseen millään muulla tavalla ylläpitää ja vahvistaa ristiriitatilaa. Teidän täytyy avata sylinne rakkaudessa kaikissa tilanteissa, vapauttaen pelkonne ja epäilynne. Tämä toimii aivan varmasti, mutta ette voi tietää sitä ennenkuin teette niin.

Kun alatte vastata rakkaudella ja hyväksynnällä pelon ja kiukun sijaan, koko kokemuksenne elämästä muuttuu. Enemmän ihmisiä kuin koskaan tekee näin, ja sillä on valtava vaikutus. Tasapaino on nopeasti siirtymässä kohti ei-väkivaltaa, kun taas yhteenotot ja hyökkäykset käyvät yhä epämuodikkaammaksi ja pian sopimattomaksi. Joten tehkää osanne, vastatkaa aina rakastavalla ystävällisyydellä, ja katsokaa rauhassa ja iloiten kun aseet lasketaan maahan lopullisesti, ja asenteet jotka rohkaisevat ja tukevat niitä sulavat.

Se tulee tapahtumaan - yksi henkilö kerrallaan. Paitsi että se hetki lähestyy nopeasti jolloin kaikki loput tekevät sen samalla hetkellä, tuodakseen luvatun ja kauan odotetun uuden Kultaisen Ajan. Jumala on luvannut sen, ja kuten kaikki tiedätte syvällä sydämessänne, Hän aina toimittaa lupaamansa. Syleilkää rakkautta vielä kerran, ja tällä kertaa pysykää siinä tilassa, tietäen että teillä on taivaallinen tuki ettekä voi epäonnistua.

Suurella rakkaudella, Saul