2.12.09

Viidakkomies ja Navadina

Kaikkeen mielenkiintoiseen sitä törmää! Tänään oli Maria!:ssa vieraana Olli Posti, joka on "joensuulainen 26-vuotias mies, joka hylkäsi seitsemän vuotta sitten suomalaisen ravinto-opin. Nyt hän opiskelee kansantaloustiedettä ja on saanut MS-tautinsa oireettomaksi ja juoksee Cooperin testissä lähes 3300m." Miehellä oli erittäin kiinnostavat puheet, ja aloin tutustua hänen ajatuksiinsa lisää netissä. Olli puhuu puhtaan ravinnon, yksilönvapauden, oman elämän haltuunoton ja positiivisen ajattelun vaikutuksista kehon ja mielen toimintaan periaatteella "olet mitä syöt" ja "luo itsellesi unelmiesi elämä" - eli käytännössä samaa, mitä olen itse opiskellut viimeiset viisi vuotta.

Ollilla se lähti siitä kun hänellä todettiin MS-tauti, mulla taas loppuunpalamisesta. Mä rupesin sillon kelaamaan, että tässä elämässä TÄYTYY olla jokin muukin "juttu" kuin vain tämä hillitön oravanpyörä ja kulutusyhteiskunta, eihän täällä olemisessa muuten ole yhtään mitään järkeä! Aloin ahmimaan kaksin käsin kirjallisuutta, joka käsitteli pääosin henkistä kasvua, elämää "tuolla jossakin toisella puolella", enkeleitä, kanavointia, sielunsopimuksia, henkiparantamista, Atlantista, ylösnousseita mestareita, positiivista ajattelua, ajatuksen voimaa, edellisiä elämiä, intuitiota, chakroja, unia, Jumalan oivaltamista jne. Sille tielle jäin, ja hyvä niin. Takaisin en enää haluaisikaan, koska elämänlaatuni on näinä vuosina parantunut 100%:sti. Siitä iso kiitos kuuluu tietenkin myös Ammalle, sekä ihanille muutamalle Ystävälleni, joiden kanssa voisimme spekuloida näitä asioita vaikka kaiket yöt.

Päivän aikana tapahtuu aina kauheasti oivalluksia, ja kun illan päätteeksi vertaamme kokemuksiamme ja tuntemuksiamme, niin "yllättäen" olemme kokeneet samoja asioita. Olemmehan yhtä tietoista mieltä. Kun yksi tekee tai tuntee jotakin, niin se vaikuttaa kaikkien mieleen. Sen takia olisikin tärkeää, että puhdistaisimme kehomme, mielemme ja elämämme kaikesta ylimääräisestä, jotta pystyisimme kasvamaan henkisesti, elämään mahdollisimman puhtaissa ja korkeissa energioissa. Meidän korkeat värähtelyt kun auttavat muitakin kohoamaan ja samaan kiinni omasta polustaan.

Mutta niin, tästä pääset Ollin Viidakkomies-blogiin ja tässä artikkeli hänestä Aviisissa. Ajatus hällä tuntuu juoksevan nopeammin mitä ehtii niitä sanoiksi muodostaa, mutta asia ja asenne on musta ihan mielettömiä! Ihanaa, että tälläsiä Ihmisiä täältä löytyy!

Ollin sivuilta puolestaan eksyin Heidi Kallosen Navadina Ayurveda-sivuille, josta löytyi niin ikään aivan upeaa asiaa luomuruoasta ja oikeanlaisen kehotyypin tiedostamisesta suhteessa oikeanlaiseen ruokaan. Olin jo Intiassa menossa Ayurvedisen lääkärin vastaanotolle kartoittamaan kehotyyppiäni, mutta sielä oli kaikki ajat moneksi viikoksi eteenpäin jo varattu, joten analyysi jäi saamatta. Siellä kuitenkin päätin, että tällaiseen on viimeistään Suomessa päästävä, ja tässä se nyt tuli! Jipii! Ihana energia muuten huokuu Heidin sivuilta... :)

Tänään sain myös useita kanavointiposteja meiliini. Kunhan käyn ne huomenaamulla (siis tänä aamuna!!! :DD) läpi, niin katsotaan laitanko niistä joitain tännekin.

Kaunista yötä!